Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přísně utajovaný projekt, na kterém Kazma a jeho tým pracovali přes 4 roky, vstupuje historicky poprvé jako ONEMANSHOW v celovečerním formátu do kin. Unikátní film mění dosud zaběhnutá pravidla kinematografie a jako jediný na světě bere diváky za hranice filmového plátna do opravdové reality. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (389)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Chápu, že mnoho lidí je naštvaných, čekali zkrátka něco jiného než opravdu film. To mystérium bylo tak velké, že to do kin nahnalo opravdu obří počty lidí (sám jsem toho byl svědkem v krajském městě) a všichni zkrátka trnuli, co to bude, jelikož indicií bylo málo a samotný trailer neřekl nic. Sám nejsem z výsledku nijak extra nadšený, tenhle kinozážitek je důkazem toho, že Kazmův koncept fungoval lépe jako kratší a údernější formát, možná to jen před lety Kazma až tak moc nepřeháněl a bylo to zas něco nového a neokoukaného. I tak však za mě naprosto akurátních 7/10, i když mi to přišlo místy celkem zdlouhavé, své momenty jsem si našel a jsem rád, že tyhle eventy existují a naženou do kin diváky. Jen je to jeden z těch případů, kdy ticho před bouří bylo vlastně příjemnější zážitek než samotný film v kině. ()

Baronne 

všechny recenze uživatele

Tady se ale vyrojilo závistivejch kund, co sem namrdali odpad jen proto, že nemají rádi Kazmu. Pokud nemám rád Kazmu, nechápu, že se o to zajímáš nebo nedej bože na to jdeš dokonce do kina.. Za mě super, dobrej nápad, dobrá hudba a ani herectví neni úplně tristní. Co z toho je pravda a co ne, to ví jen pár lidí. Je ale fakt, že Kazma přináší masy na jedno místo a nikdo jinej v republice to neumí. Btw, Kazma dá ročně na charitu větší randál, než vy všichni klauni tady za celej život dohromady. ()

Reklama

Vidly10 

všechny recenze uživatele

Není to totální sračka. Spousta lidí to tak nazývala. Mě OMS nikdy nešlo po chuti, jelikož podvodníci, kteří vydělávají na lidské hlouposti pomocí YouTube a jiných platforem, jsou pro mě stejní, jako podomní prodejci snažící se napálit pár důchodců. Jenomže Kazma si na tom postavil jméno, a to ho dovedlo sem. Kam? No udělal si další OMS, akorát má hodinu a půl a v kině vydělala 4,5 milionu dolarů. Je to technicky pěkný, textové efekty jsou fajn a ten nápad je tak krásně šíleně absurdní. Bohužel je to pouhý (nevěřím, že alespoň z 50 % pravdivý) dokument, který si hraje na film. Přitom vám tady Kazma jen říká, jak opět někoho ojebal a chce za to… obdiv? Fakt, že si to na film pouze hraje, je kamenem úrazu, protože absolutní neherectví a snaha o neskutečný meta prvek tomu tak moc podráží nohy, že to až bolí. Přitom to mohl být fajn heist film, kde se inspirovali skutečnými událostmi… ale ne radši postavme kampaň, že tohle jste ještě nezažili, můžete vyhrát milion dolarů, je to jedinečná produkce… sorry, ale pokud neuvidím reálně potvrzené vše, co mi tady Kazma ukázal, jako pravdivé, tak tomu nebudu věřit. Máte mi to za zlé? Tak se zamyslete, kdo tady věří člověku, který si postavil život na ojebávání veřejnosti. Je to chytrý kluk… to ale neznamená, že umí všechno. Filmovou kampaň? Stoprocentně. Hodnotný film? Ani náhodou. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Kazmič fabuluje příběh o nejblbějších rozchodových stereotypech, nabaluje na něj přesmažený heist film a naštěstí si tentokrát odpouští ubulené pohádky o pomoci bližním. Prachy, cype! Vo ty jde předevšim! Nemá cenu živit teorie kolem trezoru s haldou peněz, jelikož pravidla soutěže byla vypočítána jasně: troubové budou chodit na film znovu a hledat nápovědy, přičemž jim ani nedojde, že se stali účastníky sociálního experimentu s názvem "Kazma z vás dělá dementy." Až na to, že nedělá - jen toho jako schopný marketér využívá. Když je něco přehypovaným cool trendem, nechá se od toho důvěřivec oškubat velice dobrovolně. A ještě poděkuje! Mezitím jsme zjistili, že je Kazma mizerný herec a že pořád umí točit docela zábavná videa. Pokud netrvají hodinu a půl. Ozvláštnění kvazifilmovým formátem moc zvláštní není, pouze se tradiční závěrečné dojímáníčko vyměnilo za čistě filmovou pomstičku. Ergh, jenže tím pádem nemáme EMOCE! Hrdý filmař tak na závěr horkou nití přišil pár ňuňu momentek s bývalkou, utřel si slzičky hrstí jednodolarovek a zkusil se tvářit, že na ni myslel ještě dvě sekundy po poslední klapce. Takže tu máme standardně pochybnou morálku, finanční intriky jak z laciného přídavku do GTA a špetku srandy na koksu, přičemž můžeme vyjádřit obdiv - vytírat si někým s přehledem prdel a pěstovat na tom úspěch, to není jen tak! ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Kazma skutečně přepsal dějiny. Natočil nejfádnější film všech dob. Nejvíc fascinující na tom je, jak moc se to vyhýbá jakékoliv lidskosti a zranitelnosti - na cokoliv se dá říct, že to je parodie, nadsázka, satira. Film, který si ani není schopný sám za sebou stát. Prostě celovečerní reklama na Kazmu. Film pro ty, kteří se na chodníku zastaví u cizího luxusního auta, udělají si s ním selfie a postují ji na Facebook. Není to absolutní katastrofa - Kazma se obklopil schopnými lidmi, kteří ví, jak stlouct dohromady film. Jediný problém tedy je, že to o ničem není. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (27)

  • Celé dva dny natáčení, které probíhaly ve 100členném štábu v prostorách kasina, nakonec nebyly ve filmu použity. Kazma se je rozhodl z dramaturgických důvodu vystřihnout. Natočit tyto scény ho stálo 2 miliony korun. (griph)
  • Bohužel nešťastnou událostí zemřel člen štábu Jakub Jánovec, kterému byl věnován krátký nekrolog na konci filmu. Jeho rodině byla věnována část výdělku filmu. (Nalien)
  • Hummer ve filmu byl zapůčej od člena štábu Petra Háši, který se podílel i na předchozích dílech One Man Show (od r. 2008). (Nalien)

Související novinky

Kazmovi v kinech dochází šťáva

Kazmovi v kinech dochází šťáva

29.08.2023

Stejně, jako měl snímek ONEMANSHOW: The Movie bezprecedentní první víkend, má nyní i bezprecedentní propad. Ačkoliv tak novému snímku Kamila Bartošky aka Kazmy už nikdo nevezme rekordní český otvírák… (více)

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (více)

Reklama

Reklama