Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přísně utajovaný projekt, na kterém Kazma a jeho tým pracovali přes 4 roky, vstupuje historicky poprvé jako ONEMANSHOW v celovečerním formátu do kin. Unikátní film mění dosud zaběhnutá pravidla kinematografie a jako jediný na světě bere diváky za hranice filmového plátna do opravdové reality. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (389)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Asi dôkaz, že dnes vďaka internetu dokáže byť hviezda aj ten najväčší primitív. Možno ním Kazma v skutočnosti nie je, ale vzhľadom na to, že prioritou scenára je čo najviac použiť slovo "píčo" a padajú hlášky typu "klín rozmrdané kundy" alebo tak nejak, tak si nič iné nemám dôvod myslieť. Scenár bohužiaľ nedokáže využiť prekážky, ktoré stavia skupinke do cesty. Z momentov, keď je vyhlásený lockdown alebo deti prídu nečakane do cirkusu, by skúsení scenáristi dokázali vyťažiť vtipné scény, avšak pre Kazmu a Kolečka ide len o to, aby tu nejaké prekážky boli a ďalšia "píča" sa postará o kvázi humor. Dve hviezdy za kvalitnú kameru, strih a zvuk. ()

William_ 

všechny recenze uživatele

Zase bych to s tím hodnocením nepřeháněl. Je to prostě další kazmovinka (akorát na plátně), jejíž děj je z větší části o tom, co se dělo s tím zakopaným autem s penězi. Kazmův snímek se snaží o filmový nádech, ale ve většině filmu to za mě nefungovalo. Nejsilnější byl pro mě začátek a konec filmu, prostřední výplň je prostě uměle nahraná vycpávka, aby to mělo ten filmový nádech. Marketingově skvěle zvládnutá práce - kina budou plná i na dopolední projekce, avšak žádná filmová revoluce, jak se v reklamách hlásalo, se ani náhodou nekoná. Kolik tahle bublina vydělá chechtáků nikdo z nás ani netuší, ale po této stránce musím Kazmovi a jeho týmu smeknout klobouček. Film který Vás zabaví? - Ano. Ale bude na něj za půl roku někdo vzpomínat? - Spíš ne. Zkrátka už to nemělo ten kvalitní "vibe" těch starých OMS jako bylo Prostřeno, hokej v Rusku nebo Yes man. No nic, tak kartičky do ručky, a za pár měsíců se uvidíme u další Onemanshow, kde se (ne)dozvíme kdo (ne)vyhrál novou Kazmovu hádanku. Jen doufám, že už to bude na Streamu a ne v kině. Tam to totiž Kazmovi sluší víc, avšak ostudu neudělal. Jen nasr*l pár závistivých lidí na sítích a vydělal na tom opět balík. 4,5/10. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Není to film, jen jedna velká mystifikace a klamavá reklama, která je pro samozřejmě geniálně vymyšlena a spoléhá na tupé vyznavače Kazmovi one man show. Jako film to selhává prakticky ve všem, od příběhu, který nemá žádnou dramaturgii až přes amatérské herce. Rozhodně to ale funguje v rámci produkční kvality, která je na podobný projekt velkolepá a celkově se na to vlastně docela dobře kouká, i když je divák nasranej, že to Kazmovi zase všichni sežrali. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Cirkus Bartošek uvádí: Šašek a královna. Baví mě, že to Kazmovi vyšlo, že zlákal davy lidí bez rozdílu věku na událost, aniž by bylo jasné, o co v kině půjde. Jasné bylo nepřekvapivě snad jen to, že nic nebude tak, jak se zdá. Což je asi ten důvod, proč se ve všech veřejných sférách diváci předhánějí v tom, kdo je nejvíc rozpálený doběla za to, že The Movie vlastně nebyl moc movie. Tenhle sedmilhář, poťouchlík, narcis, provokatér i doslovný komediant totiž zaútočil na různé lidské signální v čele s mamonem a vyhrál. A udělal to v celovečerní epizodě pořadu ze streamu, kterou měl tu drzost poslat do kin. Je v ní samozřejmě hra, je v ní hromada kliček, spousta hlášek i spousta neduhů, které se sem z tuzemské kinematografie přece jen procpaly. Jen mi to nedá, zase mu sedám na lep a říkám, že to je od srdce. Alespoň tak moc od srdce, jak to Kamil Nekamil ještě dokáže. A ano, zase to vypadá, že dělá dlouhý nos na všechno a všechny. Ale nejspíš ne na všechno. A určitě ne na všechny. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Kazmova realita. Ta může být pravdivá anebo zcela smyšlená. A v té on žije. A v té také vznikl tento film. Není to dílo, nad kterým by se dalo plesat. I tak má právo na svoji existenci. Kazma je ve své realitě ve vztahu s modelkou (Barbora Černá), má svého manažera, který se občasně chová jako trotl, je obklopen týmem oddaných spolupracovníků, s nimiž vymýšlí různé kulišárny pro obveselení národa, jako třeba tu se zakopaným autem v kontejneru a kufříkem s milionem korun v jeho útrobách. A Kazma je přesvědčen, że je v těch svých nápadech mimořádně dobrý. Víc než s filmem samotným a jeho obsahem, jsem měl větší potíž vstřebat Kazmovo ego dávkované mohutnou sebestředností a pokusy ze sebe udělat velkého herce. Kazma ať dělá co dělá, zůstává nesympatický. A ani jako bavič se ne vždy stoprocentně osvědčil. Naštěstí je snesiitelný v úloze režiséra. Čekal jsem chaotické scénky a najednou to celkem ukočíroval, takže některé sekvence zabaví, i když globálně vzato do triviality nebylo daleko. Z hereckého hlediska vyniká Kostas Zerdaroglu jako zarytý fanoušek fotbalových tràvníků, který vtipně hořekuje nad svým zdevastovaným pozemkem poté, co jej Kazmovi pronajal. Některé scény měly potenciál. Ta s cirkusem uprostřed sídliště mohla být v zárodku více než dobrà, ale nestalo se tak. A tak o něco lépe vtipně vychàzí nelegální noční vniknutí do jisté budovy. A také pochybná realizace válečného dramatu Tajný zákop, která se objeví po závěrečných titulkách. Oproti tomu sliby na obří finanční výhru působily nesmírně idiotsky. Úplně nejlepší je od tohoto filmového slepence nečekat něco mimořádného. Kazma dosáhl svého filmu a to byl jeho hlavní cíl. Je pak na divácích, jakou měrou podlehnou jeho samolibosti a egoismu. Pokud tohle překlenou, nevylučuje se, že se budou slespoň průměrně bavit nad celkem originálmími eskapádami darebného floutka. 6/10 ()

Galerie (10)

Zajímavosti (27)

  • Celé dva dny natáčení, které probíhaly ve 100členném štábu v prostorách kasina, nakonec nebyly ve filmu použity. Kazma se je rozhodl z dramaturgických důvodu vystřihnout. Natočit tyto scény ho stálo 2 miliony korun. (griph)
  • V 6. minutě filmu je rozseknut mačetou meloun. Menší část z melounu je předána Kazmovi a větší zůstane ležet na stole. Větší část však o 6 vteřin později záhadně zmizí, aby se v čase 00:06:15 objevila v Kazmově ruce. (ultron01)

Související novinky

Kazmovi v kinech dochází šťáva

Kazmovi v kinech dochází šťáva

29.08.2023

Stejně, jako měl snímek ONEMANSHOW: The Movie bezprecedentní první víkend, má nyní i bezprecedentní propad. Ačkoliv tak novému snímku Kamila Bartošky aka Kazmy už nikdo nevezme rekordní český otvírák… (více)

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (více)

Reklama

Reklama