Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přísně utajovaný projekt, na kterém Kazma a jeho tým pracovali přes 4 roky, vstupuje historicky poprvé jako ONEMANSHOW v celovečerním formátu do kin. Unikátní film mění dosud zaběhnutá pravidla kinematografie a jako jediný na světě bere diváky za hranice filmového plátna do opravdové reality. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (391)

William_ 

všechny recenze uživatele

Zase bych to s tím hodnocením nepřeháněl. Je to prostě další kazmovinka (akorát na plátně), jejíž děj je z větší části o tom, co se dělo s tím zakopaným autem s penězi. Kazmův snímek se snaží o filmový nádech, ale ve většině filmu to za mě nefungovalo. Nejsilnější byl pro mě začátek a konec filmu, prostřední výplň je prostě uměle nahraná vycpávka, aby to mělo ten filmový nádech. Marketingově skvěle zvládnutá práce - kina budou plná i na dopolední projekce, avšak žádná filmová revoluce, jak se v reklamách hlásalo, se ani náhodou nekoná. Kolik tahle bublina vydělá chechtáků nikdo z nás ani netuší, ale po této stránce musím Kazmovi a jeho týmu smeknout klobouček. Film který Vás zabaví? - Ano. Ale bude na něj za půl roku někdo vzpomínat? - Spíš ne. Zkrátka už to nemělo ten kvalitní "vibe" těch starých OMS jako bylo Prostřeno, hokej v Rusku nebo Yes man. No nic, tak kartičky do ručky, a za pár měsíců se uvidíme u další Onemanshow, kde se (ne)dozvíme kdo (ne)vyhrál novou Kazmovu hádanku. Jen doufám, že už to bude na Streamu a ne v kině. Tam to totiž Kazmovi sluší víc, avšak ostudu neudělal. Jen nasr*l pár závistivých lidí na sítích a vydělal na tom opět balík. 4,5/10. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

V dávnych časoch, keď sme všetci používali hlášku "catering za 300 000" nás nikoho ani len nenapadlo, že to tento klučina s okuliarmi dotiahne na veľké plátno, kde spraví to, čo vie najlepšie: porábku na dve republiky. Samozrejme, že príbeh je vymyslený, čo však vymyslené nie je, je zisk z kín a následná reinvestícia a nová porábka. Takže, týmto filmom nič nekončí, skôr všetko začína. Kam sa to dá ťahať? Túto otázku som si kládol pri každej OMS a vždy sa to niekam posunulo, toto nie je výnimka. Kazma natočil a vypustil projekt, na ktorý môžete pozerať z rôznych uhlov. Za mňa to funguje ako heistfilm, funguje to ako komédia, funguje to po technickej a vizuálnej stránke, ale hlavne, stále to funguje ako OMS. Po záverečných titlkoch, myslím po úplne záverečných titulkoch (nakoľko tam je schovaná medzititulková scéna) som ešte chvíľu sedel a rozmýšľal, ako veľmi nás všetkých divákov porobili a žasol som nad tým. A presne takýto pocit mám pri každom OMS. Každá scéna, každý obraz, každý záber tu musel byť vypiplaný do detailu, lebo inak to táto crew ani nevie. A preto, s čistým svedomím 5 z 5 (CC, Vivo, premiera) ()

Reklama

Dadel 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jsou tam vtipné momenty (např. vše s Ostravakem Zvěřinou), což je předpokládám zásluha Petra Kolečka. Kazma je ale nesnesitelný trapák, a všechen "přesah do reality" vyvolává u lidí 20+ jen nechápavé pohledy. Film tak vejde do dějin jen kvůli "obdivuhodnému" výkonu, že prodal za víkend čtvrt milionu vstupenek, protože se lidi snažili vyhrát nevyhratelnou soutěž, a pak vyklidil žebříčky stejně rychle, jako se objevil. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Musím upřímně říct, že to bylo celkem dobré. Problém je ten, že to mělo jít do televize a ne do kina mezi dnešní trháky. Čekal jsem od toho něco jiného a ono to opravdu bylo jiné a spousta zdejších lidí to nepobralo. Nemůžeme to s ničím srovnávat a tak dávám za 4 za to, že se to obyčejnému klukovi podařilo. Velice málo lidí dokázalo něco podobného, dokonce v jeho věku. ... Nadsklepí Kroměříž ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ukážka stavu našej spoločnosti. Takéto nevtipné nabubralé nič a vraj to zbúralo kiná? Kto za to zaplatil a ešte dokonca neoľutoval? Ten Kazma sa musí riadne lapať za brucho, ako so všetkými vybabral. A ešte viac, keď z vrtuľníka vysypal tie jednodolarovky a ľudia sa išli zabiť, aby mali na buřta a pivo. Keby to hodil do Macochy, tak by kľudne skočili. Niektorým ľuďom a je ich čoraz viac asi vyhovuje sa verejne ponižovať. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (27)

  • Ve filmu si zahrál skutečný majitel pozemku, na kterém bylo zakopané auto, pan Lajner. (Nalien)
  • Soutěž o 22 milionů Kč spojenou s filmem nikdo nevyhrál, neboť čas hry vypršel. Hra skončila v pondělí 25. září 2023 v 18:00 hodin. Veškeré oficiální vysílání na kanále Kazmy kromě šifry bylo vypnuto přesně v tento moment. Na ukončení hry se u trezoru objevil Kazma osobně. (Petr.Penicka)
  • Podle všeobených podmínek hry ani sami tvůrci filmu správný kód k terminálu neznali, ani postup k jeho získání. Šifru a její řešení vytvářelo několik lidí po částech bez znalosti postupu částmi předešlými, které vytvořil někdo jiný před nimi. Celé řešení šifry od začátku až do konce bylo v zapečetěné obálce u notáře. (Petr.Penicka)

Související novinky

Kazmovi v kinech dochází šťáva

Kazmovi v kinech dochází šťáva

29.08.2023

Stejně, jako měl snímek ONEMANSHOW: The Movie bezprecedentní první víkend, má nyní i bezprecedentní propad. Ačkoliv tak novému snímku Kamila Bartošky aka Kazmy už nikdo nevezme rekordní český otvírák… (více)

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (více)

Reklama

Reklama