Reklama

Reklama

Špionky

(seriál)
  • Česko Totally Spies - Špiónky (více)
Francie / Kanada / USA, (2001–2013), 57 h 12 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Claire Guyot, Fily Keita, Céline Mauge, Jean-Claude Donda, Jess Harnell, Jennifer Hale, Kathy Ireland, David Sparrow, Jim Ward, Jason Deline, Nick Jameson (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(156)

Obsahy(1)

Sú mladé a krásne. Puberťáčky Sam, Alex a Clever žijú celkom obyčajný život. Chodia do školy, rady nakupujú a zabávajú sa. Avšak všetko sa zmení, keď si ich jedného dňa privolá do tajnej miestnosti neznámy muž a vycvičí z nich špičkové špiónky so špičkovým vybavením. Odteraz je ich hlavnou úlohou chrániť ľudstvo pred zločincami a bojovať proti zlu v tých najťažších situáciách. Ako sa vysporiadajú s touto ťarchou? (Georgei)

(více)

Recenze (97)

croxika 

všechny recenze uživatele

Bola by som sama k sebe veľmi pokrytecká, keby som už len z mojich osobných sentimentálnych dôvodov nedala plný počet. O tomto bola časť môjho detstva. Čakanie na tú správnu hodinu, kedy dávali na Jetixe (:D) dve časti, ktoré som nemala problém pozrieť, aj keď som ich už predtým videla. A treba uznať, istú myšlienku to má, vďaka ktorej sa to odlišuje od ostatných animovaných filmov. A je to veľmi pekný animovaný seriál pre mladé baby- hravý, vtipný, akčný, dievčenský, zaujímavý :) Škoda, že už nemám 10 :D Samozrejme, 5* dávam hlavne z osobných pohnútok, rozhodne sa týchto 5* nedá porovnať s 5*, ktoré som dala napríklad Forrestovi Gumpovi. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Asi si říkáte, „čtyři hvězdy za TOTO?“ Ale mně se to prostě líbí. Jsem totiž bondofil a ty tři holky mají tak úžasné hračky! Nejlepší jsou ty létající batůžky, já chci taky jeden! A rentgenové brýle a ty přísavné boty a laserovou rtěnku a tu přenosnou čtečku mysli a hodinky s navijákem a neviditelný pudr. Vždyť to je úplně boží! Teď vážně. Jasně, scénářem si autoři hlavu příliš nelámali, ani nemuseli, je to pro děti. Právě proto u toho člověk báječně zrelaxuje a zasměje se, protože to, že to je animované, má tu obrovskou výhodu, že se tvůrci nemusí ohlížet na to, co natočit jde a co už je moc. A tak je to místy tak krásně přehnané... Ne vždy si totiž musí divák lámat hlavu nad jinotaji bystré režisérovy mysli. Někdy je lepší se jen posadit a nechat se bavit. ()

Reklama

Marrianna 

všechny recenze uživatele

Náhodou, mezi všemi těmi odpudivě animovanými rádoby serálky pro předpubertální obecenstvo je tohle určitě skoro jako růže mezi trním. Je to příjemné a zábavné a mě se to líbí. Špionky jsou fajn a pro malé holčiny jak vím ze svých zkušeností je to vážně baví. A to je důležité jelikož to je cíleno právě na tuto skupinu! Na tuto skupinu a mě :-) ()

Toyotomi odpad!

všechny recenze uživatele

-VAROVÁNÍ, NÁSLEDUJÍCÍ PŘÍSPĚVEK OBSAHUJE VULGÁRNÍ VÝRAZY- Tento zasraný a zkurvený rádobypořad, který kopíruje anime tak moc, až je mi s toho špatně, se neustále sere mládaži do hlavy, protože tato mládež je tak blbá že sleduje Jetix. Tu zmrdskou stanici, která cizojazičné filmy a seriály umí dokonale zprznit. Mamrdi, kteří tenhle spíčiseriál vymysleli, musí mít mozek v prdeli a v hlavě nasráno, protože není možné, aby tuto píčovinu vymyslel člověk který má všech pět hoven pohromadě. Berry, ty skurvysyne!___Fuj! Tohle jsem potřeboval ze sebe dostat! ()

ljukyljuk 

všechny recenze uživatele

Guilty pleasure ako vyšité. Je to síce občas hlúpučké a opakujúce sa, ale stále je to smiešne takým tým svojským štýlom a hlavne brané s nadhľadom. A keď to náhodou ešte teraz pri prepínaní vidím v telke, tak si na pár minút nechám pustené a bavím sa zas ako kedysi... Ňami, ňami. - To není ňami, ňami, to je křupinková smrt! ()

Galerie (187)

Zajímavosti (8)

  • V epizóde sa objaví Martin Mystery zo seriálu Martin Mystery (od r. 2003), ktorý bol produkovaný rovnakou produkčnou spoločnosťou Marathon ako Špionky, no jeho vysielanie bolo ukončené rok pred touto crossover epizódou. (Mandragor)
  • Celé jméno Sam je Samantha Claire Simpson, Clover se jmenuje Clover Aisha Ewig a celé jméno Alex je Alexandra Vezques. (mai)
  • Špionky mají své fiktivní místa narození. Sam se narodila v Los Angeles, Clover v New Yorku a Alex v San Franciscu. Nechybí ani data narození. Sam se narodila 26. 11. 1987, Clover 14. 12. 1987 a Alex 8. 2. 1988. To znamená, že v roce 2001, kdy seriál začínal, Sam a Clover měly 14 let a Alex jen 13 let. Tím pádem měly špionky Sam a Clover po skončení seriálu po pěti sériích 19 let a Alex 18 let. V roce 2013 by bylo dívkám 25 a 26 let. (mai)

Reklama

Reklama