Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Po nebývalé tragédii v herním studiu CompWare v centru Los Angeles přichází do města záhadný konzultant Regus Patoff a ujímá se vedení. (Prime Video)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (19)

jefff 

všechny recenze uživatele

Seriál jsem si pustil na základě přečtení knihy, která není špatná, ale kromě hodně základní teze se jedná o zcela jiný příběh. Kniha má silný nadpřirozený rámec, který v seriálu prakticky chybí. Tvůrci si tak vytáhli jen hlavní postavu a jména. Seriál ale není špatný. Waltz hraje výsostně - ostatně je to role přímo pro něj. První půlka je opravdu dobrá a nutí koukat dále, druhá půlka nabízí spíš zklamání, ale pořád jde o napínavou podívanou. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

skvělý Waltz a...a víc nic. Konzultant sice pracuje minimálně do poloviny se slušnou mysteriózní atmosférou a přiznávám, že sem byl chvílemi docela solidně napjatý kudy se bude ubírat a co z toho všeho nakonec vyleze. O to větší nakonec bylo moje zklamání, když z toho nevylezlo vůbec nic. Osobně bych se klidně spokojil s pointou, že Patoff je ďábel, nebo nudící se bůh, ale místo toho sem dostal jen placaté nic. Měl to nakonec být horor? Nebo kritika korporátní kultury? Nebo snad úplně něco jiného? Knížka ze které seriálový Konzultant čerpá přitom vypadá velmi dobře a už jen z přečtení synopse je jasné, že tady si tvůrci jen vyzobali sem tam něco, čímž naprosto zabili jakýkoliv přesah. Když nad celou touhle minisérií zpětně přemýšlím, tak mi dochází, že všechny postavy včetně té Waltzovi jsou extrémně ploché a tvůrci s nimi jen šíbují po šachovnici tak aby se jim to hodilo do krámu, přičemž to, že to kolikrát úplně nedává smysl je jim jedno. S bídou průměr a zklamání...50% ()

Reklama

MoiJe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Waltz hrá waltzovského sociopata, yay. Väčšina seriálu je bohužial sústredená na dvoch jeho mladých podriadených. Niektoré veci sa vysvetlia, niektoré sú zhodené zo stola ako "je to proste divné, deal with it", niektoré sú vyložene hlúpe. Dohromady seriál, kedy ma zaujímalo, čo sa z toho vykľuje, no hovorila som si, že aj 8 polhodinoviek je na to priveľa. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Znáte ten pocit, když vás někdo osm hodin tahá za fusekli kolem ničeho, aby vám závěrem nasral do oka? Ne? Taxi pusťte Konzultanta. Nicotná sračka o ničem, v níž se sice Kryštof svou zdvořilou robotickou dickcí ze všech sil snaží Waltzovat na své obvyklé úrovni tajuplného devianta, nicméně nemá co, ani koho, tudíž jeho snaha vyústí do hajzlu a těch uplynulých ztrátočasových osm hodin naivního čekání na alespoň nějakou solidní pointu se tak smrskne na sadu unylých, naprosto banálních až přitroublých sociálních interakcí rozličných nesympatických kokotporátních pohůnků. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Zkraje zaujme nevšední námět, ale rychle to jde do kytek. Postupně se to změní na otravnou sociální vykecávačku mezi okrajovými postavami a o ničem. Hlavní hrdina to vlastně odehraje sám a je jediný zajímavý, takový klidný a efektivní krizový manažer. Ten komparz hrající postavy kolem něj, to už je ale o něčem úplně jiném. (23%) ()

Galerie (76)

Reklama

Reklama