Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pes profesora Brodyho honí kočku, která zničila doručené noviny. Kočka ho vyláká do vozovky, kde se náhle objeví dodávka a psa se bleskově zmocní. Ústředí psího špionážního oddělení je v pohotovosti. Jejich nejlepší agent, nasazený u Brodyho rodiny, zmizel. Je nutno jednat a dosadit do rodiny nového psa. Když se tedy paní Brodyová rozhodne koupit na farmě štěně, jsou štěňata k prodeji nenápadně nahrazena vycvičenými agenty. Uniknout výměně se podaří jen jednomu vynalézavému štěněti, které se paní Brodyové zalíbí. Její syn Scotty sice doufal, že se vrátí jeho starý pes, matka mu však vysvětlí, že otec potřebuje psa k práci a nemůže čekat. Snaží se vymyslet lék proti alergii na psy. To by znamenalo, že by si psi u lidí vylepšili postavení, a to kočky nemohou dovolit. Brzy proto znovu zaútočí, když pošlou nic netušícímu štěněti, které Scotty pojmenoval Lou, bombu nastraženou v kosti. V poslední chvíli ji zlikviduje sousedův pes, zkušený agent Butch. Loua seznámí s dalším agentem Peekem a zasvětí ho do situace. Do tajné války, která skryta před zraky lidí zuří mezi kočkami a psy už od dávných dob. Zatímco profesor Brody marně hledá lék proti alergii, Lou na zahradě trénuje dovednosti nutné pro práci agenta. Když se čirou náhodou podaří dát dohromady fungující sérum proti alergii na psy, rozhodnou se kočky jednat. Speciální komando unese Brodyho i jeho rodinu a zahájí přípravy velké akce. Buď předají kočkám vše, co se týká výzkumu profesora Brodyho, nebo bude profesor i s rodinou zlikvidován. Psí sněm odhlasuje obětování rodiny, s čímž však Lou nesouhlasí a s pomocí Butche a Peeka se rozhodne "své" lidi zachránit. (TV Nova)

(více)

Recenze (197)

Dale 

všechny recenze uživatele

Veľmi tendenčný film, kde všetci psi sú tí dobrí a mačky sú zloduchovia. Nakoľko som psíčkar, tak mi toto vadilo najmenej z celého filmu. Podstatne horšie to je s príbehom a humorom. Ale keďže to bolo zjavne točené pre cieľovú skupinu 4-8 rokov, tak neostáva nič iné, ako to akceptovať a nejako pretrpieť. ()

Tomulka odpad!

všechny recenze uživatele

Podle mně to jsou vyhozené peníze. Byl jsem na tento film dokonce v kině, protože jsem hlídal caparty co to chtěli vidět a tak jsem šel s nimi. To bylo tak absurdní, že jsem se dávil. Když jsem se capartů zeptal co si o filmu myslí oni tak mi říkali, že je to dilné jak se ti psy tvářili a jak to že mluví psy , kočky a dokonce se mně ptali jestli byli některé zvířátka nemocné, jelikož některé digitálně upravéné vzhledy zvířátel působili hodně křečovitě. Rozhodně nedoporučuji na film koukat a nenechte na to koukat ani děti co jsou ve věku kdy mají spostu otázek :)) ()

Reklama

Emzet 

všechny recenze uživatele

Ze začátku roztomilá rodinná podívaná, ke konci to tak nějak upadá, ten megalomanský nápad s myšmi roznášejícími anti-psí pastu mi přišel dost divný, ale co už. Pro děti to možná asi bude mít své kouzlo, mě takto pobavil tak maximálně ruský agent a semtam nějaký gag ať už od hlavněrolného (je to slovo?) bíglíka či Tinklese. Nepouštět po obědě nebo večer, pokud nechcete usnout... :-) ()

Goumen 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že to bude roztomilá pohádka jako např.Neuvěřitelná cesta, ale když jsem viděl jak psi píšou na pc a spojujou se s tajnou podzemní základnou, dokonce s vlastním metrem, nebo kočky s noktovizory ve vlastních letadlech, hned mi bylo jasný, že jsem se sakra zmýlil. Tohle je film opravdu jen pro děti tak od 6 tak do 10 let. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Docela zabavna blbost, ktera schema vicemene obslehla ze Small soldiers, akorat misto vojaku a potvor tu mame kocky a psy. Dej docela svizne odsejpa, Jeff Goldblum prijemne saskuje a obcas se povede naka zabavna hlaska nebo scena. Zvirata "hrajou" docela solidne, akorat kdyz jsou nahrazeny trikama, tak to bohuzel docela bije do oci. A o nic vic tu vlastne nejde, proste infantilni zabava, ktera ale dokaze pobavit. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (11)

  • Malou roličku si střihl i produční designer James D. Bissel. (HappySmile)
  • K propagaci filmu byl médiím poslán i neúspěšný kamerový test naštvaného pana Tinklese do některých slavných filmových rolí. Tyto scény jsou mezy bonusy na DVD. (HappySmile)
  • Většina nočních scén byla natáčena přes den, protože v noci mají psi tendenci spát kdykoliv to je možné. (Chevees)

Reklama

Reklama