Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack Cole kdysi býval specialistou na likvidace ve službách CIA. Dnes je však detektiv ověšený korálky vyznavačem buddhismu a právě přiletěl z New Yorku do Los Angeles, aby pomohl dopadnout masového vraha, který brutálně vraždí katolické manželské páry a poté je vždy ukřižuje na zdi. Jack tvrdí svému novému parťákovi, místnímu černošskému detektivovi Jimu Campbellovi, že poslední vraždy nespáchal hledaný psychopat. Je přesvědčen, že vraždy jsou dílem profesionála, ale vzápětí se sám ocitá v podezření, protože jednou z obětí byla jeho první manželka Ellen a na jejím těle byly nalezeny jeho otisky prstů. Jim se mu však rozhodne věřit a pomáhá mu v pátrání i poté, co je z případu odvolán. Když byl dopaden duševně chorý psychopat, pokračuje Jack v pátrání na vlastní pěst. Postupně zjistí, že za vraždami je jeho bývalý nadřízený Smith, který společně s obchodníkem Deverellem a ruskou mafií prodává chemické zbraně Srbům. Čím víc se blíží odhalení zločinů, tím větší je ohrožení jeho života. Jack si však se všemi útoky mafie dokáže poradit, a dokonce se mu podaří rozpoutat přestřelku mezi ruskými mafiány a Deverellovými muži. S šéfem jeho ochranky Donaldem Cunninghamem, který je skutečným pachatelem posledních vražd, se však musí pustit do boje sám. (TV Nova)

(více)

Recenze (257)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Efekty 7/10/// +Seagal ma ruce v nejlepší formě, záporáci -zápletka a forma (špatný zvuk, kamera)/// Osmá Seagalovka v pořadí a zároveň bod kdy se vše dobré obrací ve stále horší a horší. Jak by někdo řekl: "lepší už to nebude, tak buďme rádi, že je to tak dobré jak to dobré je". Tady je Steven sice pořád v dobré formě, a jeho rány jsou něsmírně drsné a dost sadistické. Prostě se s tím nesere. Bohužel se ale už se začíná vykecávat. Naštěstí se ještě stále víc mlátí a to jediné v podstatě film zachranuje od naprostého průměru. Nic jeného mě totiž na filmu nezaujalo./// Celkem 64%/// ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně poslední dobrý film se Steven Seagalem, který se naposledy ještě zmátořil po propadáku Aljaška v plamenech, aby už poté nadále točil jen samé shity... film byl i na Seagala docela vtipný o což se hlavně staral Keenen Ivory Wayans, docela dobrá hudba (ehm, tušim, že ji napsal Michael Kamen), ale film jinak zradil špatný zvuk... zvlaště u Seagolových bitek působil dost nepřirozeně... ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Posledný film v ktorom sa Seagalovi ešte chcelo chodiť, behať rozprávať, kopať a dokonca aj náznakovo hrať. Takisto posledný film v ktorom jeho hmotnosť nepresiahla hmotnosť priemerného dospelého hrocha. Akčné béčko so všetkými ingredienciami, miestami podarenými hláškami..skrátka na Seagala "výnimočne pozerateľné":) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších filmů se Segalem, možná proto, že to je ještě pořád před tim, než začal svojí kariéru pomalu, ale jistě zabíjet debilníma sračkama co točí posledních 8 let, ale boužel tady se tvůrci jako vždycky rozhodli, že ze segala udělaj, skvělýho vtipálka, kterej má spoustu správnejch zásad, neni možný ho dostat na detektoru lží, protože dokonale ovládá svoje emoce a je prakticky s tim svým šťoucháním do nepřítele nepřemožitelnej a k tomu všemu tam ještě chodí v nějakým pyžamu, aspoň že Wayansovi tam občas nakopali držku a vypadá jakž takž jako normální polda z normálního americkýho filmu, ale to všechno se dá vydržet protože tady konečně nezachraňuje indiány, ale pořádně vyšetřuje, takže tomu dávám krásný 3* ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jedna z posledních Seagalovek Stevenovy zlaté éry. Seagal coby "kung-fu mnich" co podřezává krky kreditkou. Dobré humorné hlášky - krabice jeleního penisu jako vzorek zdarma vede, docela obstojné souboje, Seagalova sbírka sak, zástupce mých oblíbených Wayans brothers (oni tu komediálnost mají prostě v těle, duši i srdci - Keenen Ivory není sice tak ulítlý, jeblý a střelený jako jeho bráchové Marlon a Shawn, ale i s ním je docela sranda). Vadou filmu je docela otřesný zvuk. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • V závěrečném souboji mezi Jackem Colem (Steven Seagal) a Donaldem Cunninghamem (John Jackson) je vidět zakrvácená tvář Donalda, ale hned v dalším střihu nemá na tváři žádnou krev. (Geralt z Rivie)
  • Pôvodne mal byť film omnoho väčšieho rozsahu po vzore filmu Posledný skaut (1991). Keď sa situácia zmenila, mnoho plánovaných scén sa nenatočilo pre ušetrenie rozpočtu, napr. výbuch lode jedného z protagonistov, či viac explozívnejšia finálna scéna z múzea. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama