Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 25. srpna 2002 v Nassau Veterans Memorial Coliseum (Uniondale, New York). Na kartě se sešlo osm zápasů.
1) Kurt Angle vs. Rey Mysterio 
2) Ric Flair vs. Chris Jericho
3) Eddie Guerrero vs. Edge
4) The Un-Americans vs. Booker T & Goldust (Tag Team Championship)
5) Chris Benoit vs. Rob Van Dam (Intercontinental Championship)
6) The Undertaker vs. Test
7) Triple H vs. Shawn Michaels (Unsanctioned Street Fight)
8) The Rock vs. Brock Lesnar (Undisputed Championship) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (2)

nevermore 

všechny recenze uživatele

Spoiler Tento Summerslam je zapsán zlatým písmem v kronikách Summerslamů. Málokde uslyšíte, aby božského Rocka vypískali a skandovalo se pro heela. Že tady dostane na p*del, bylo jasné všem, že dezertuje z WWE do Hollywood věděli taky všichni. Chudák Lesnar místy ani nevěděl, jak na to reagovat. Závěrečný dvě minuty měli krásně nachystaný, takže za mě fakt dobrý. Neméně zajímavé bylo i utkání HBK vs. HHH, myslím, že do toho dali fakt dost a další desítkovej zápas by byl Benoit proti RVdmu, kdyby to ale obhájil :) To jsou takoví technický machři, že se to hned tak nevidí. Flair tu přende přes Jericha, a to bez nějakýho podvodu, taky překvapující a abych nezapomněl debutem tu uvidíte Reye Jr. Asi bych měl dát pnej počet. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Zlatý Summerslam, tyhle PPV prostě dělají radost. 1., 2. a 3. zápasy byli krásné rozjezdy. Jako to co tam předváděli Kurt a Rey to bylo mistrovský dílo. Ostatní zápasy ale taky vůbec neurazily, pak se šlo na tag team a ten byl zábavnej. No a pak to začalo, technická paráda od Benoita a Roba byla radost se na to dívat. Hlavně tihle dva, tak jak jinak ten zápas mohl taky vypadat. Co podle mne byl nejslabší zápas večera tak byl Taker a Test, to se moc nepovedlo. Ale jinak to byla lahoda. Poslední zápas Rocka a Brock ho vylifroval až do Hollywoodu, nádherný match. Tohle je opravdu silný PPV a takhle má opravdu 5ti hvězdičkový PPV vypadat. Každý zápas má co nabídnout a takhle to mám rád. ()

Reklama

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama