Reklama

Reklama

VOD (1)

Profesionální zloděj a jeho tým expertů chystají obří akci – loupež půl miliardy dolarů ve zlatě z trezoru na palubě letadla 12 kilometrů nad zemí. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (104)

molcan2 

všechny recenze uživatele

Zdalo sa mi to nudné. Nudné dialógy, nudná akcia, v mnohých ohľadoch veľmi nízky rozpočet, od kamery cez osvetlenie, hudbu až po scenár a réžiu. Napriek nízkej akcii to bolo natočené v 24p( štandardne strašným spôsobom), ale spôsobom, ktorý vniesol veľa rozmazania) opäť pekné pokusy o panorámu, ale zlyhali na strihu alebo správnych kamerách alebo na oboch. Scenár je dosť nevýrazný. Predvídateľný príbeh, ktorý sme už 100x videli v seriáloch a filmoch. Niektoré časti scenára nedávali vôbec zmysel. Pripadá mi to ako nejaký scenárista telenovely, ktorý sa rozhodol vytvoriť akciu, ale nedokázal si všetko overiť. Pripadalo mi to ako epizóda televízneho seriálu, ktorá trvala 45minút príliš dlho... Keby teraz odstránili 45minút zbytočného obsahu, bol by z toho ok 6,3/10 seriál. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Hart by se měl držet komedie! Názorná ukázka, že vážná poloha mu nejde a nesedií. Dobrej digital! Sem tam hláška a skvělý osvědčený námět. Oteklej Reno a čůza s Papír housu uz to taky nevytahnou vic nez na 3. Ve vysledku jde ale jen o další Netflix zklamání a důkaz, že takhle platforma umí "jen" seriály!! ()

Reklama

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Pitomoučký zlodějský akčňák s nepříliš zajímavými akčními scénami, necharismatickým obsazení a vizuálem, který je občas docela hnusný. Logika si vzala dovolenou a i když to celé minimálně v první půlce docela utíká, celkově tu není dost atrakcí na to, aby člověk ochotně zapomněl na pitomost celého filmu a užíval si to třeba jako u posledního Rychle a zběsile. Dohromady je V letu prostě příliš blbé a příliš nezajímavé na to, aby fungovalo jako něco víc než jen kulisa. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Neběželo to ani 3 minuty a na obrazovce se už vystřídaly všechny rasy, pohlaví, náboženství a na beton i sexuální orientace. Pokaždé, když vidím takhle krečovitou snahu o povinnou diverzitu je mi jasné, že se role vybíraly podle všeho možného, jen ne podle toho jestli má někdo talent a schopnost hrát/psát/režírovat. No nespletl jsem se. Přestože film je o třídu méně debilní než třeba Argylle, člověk nestíhá zírat na tu haldu logických nesmyslů (zlato neutronu akrobatické kousky, ale drcnutí při přistání okamžitě… aby odlehčil letadlo pro náklad 10 tun, nechá zabit chlapa co má max 90kg… a to je jen špička ledovce) v už tak debilním scénáři (zatčení Jorgensena mě vyloženě rozesmálo). Samozřejmě ten tabulkový casting… Některé postavy jsou vyloženě otřesné (Leviatan). A závěrečný twist? Ten stál film jednu hvězdičku. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

F. Gary Gray tak trochu vykráda sám seba, keď si uvedomujeme, že Lift by mohol byť aj takým vedľajším projektom filmu The Italian Job. Jednoduchý a predpokladateľný scenár, kde žiadna „nečakaná“ zmena v príbehu vás neprekvapí (keď jeden z členov tímu pred začiatkom akcie povie, že sa nezúčastní akcii tak je jasné, že v akcii sa zúčastní a bude sa jednať o „nový“ plán, o ktorom diváci ešte „nevedia“). Z hereckej stránky mám pochybnosti o správnom obsadení predovšetkým zo strany Kevina Harta a bohužiaľ Jeana Renoa. Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

Galerie (297)

Zajímavosti (9)

  • Natáčanie prebiehalo od februára do mája 2022 v Taliansku (Benátky, Terst, zámok Miramare), Severnom Írsku (Belfast, Harbour Studios, Bangor) a Anglicku (Londýn). (Arsenal83)
  • V čase 01:10:44 Cyrus (Kevin Hart) „omráčí“ padoucha úderem hlavy o silně polstrované sedadlo. (Johnny.ARN)
  • Film má určité podobnosti so skorším filmom režiséra Graya Lúpež po taliansky (2003). Všetko sa začína v Benátkach prenasledovaním člnov a hlavnou lúpežou je kradnutie tehličiek zlata. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno