Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 4

  • USA Kung Fu Panda 4 (více)
Trailer 5

Hrdina animované ságy Kung Fu Panda už mnohokrát prokázal, že si titul „Dračí bojovník“ navzdory všemu (zejména své nemotornosti) skutečně zaslouží. Pod odborným dohledem Mistra Šifu, se stará o to, aby jeho rodné Údolí klidu dostálo svému názvu. Jenže jeho mentor si teď usmyslel, že Po by měl povýšit a stát se duchovním vůdcem celého údolí a tím pádem také vybrat svého nástupce do role Dračího bojovníka. To se pandímu hrdinovi moc nezamlouvá, protože o duchovním vedení toho ví ještě mnohem míň, než na startu své hrdinské kariéry věděl o kung fu. Úvahy o novém ochránci Údolí klidu naneštěstí přeruší mocná čarodějnice, která je sice původem chameleón, jenže je to vlastně jedno, protože se dokáže proměnit prakticky v kohokoliv. A tahle potvora se právě rozhodla, že získá bojové dovednosti od všech legendárních kung fu bojovníků, které Po v minulosti porazil. Věří totiž, že jejich spojením se z ní stane monstrum, na které bude i Dračí bojovník krátký. Po tedy musí ještě na čas odložit duchovno k ledu, vyhrnout si rukávy a pustit se do poctivé kung fu práce. (Cinemart)

(více)

Videa (9)

Trailer 5

Recenze (125)

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele

Spoiler. První film z filmové neděle dopadl překvapivě nejlépe. Jelikož jsem neviděla předchozí díly, tak jsem byla obdařena příjemným nevědomím, tudíž jsem nemohla srovnávat s ostatními. Začátek mě trošku vystrašil, protože oplýval dětským humorem a klišé. Postupně se to ale rozjelo a já jsem byla tak vtažená do pandího putování, že mě zrada lišky úplně překvapila (přitom to byl naprosto stereotypní a jasný plot twist). Liška byla mimochodem perfektní postava, která mi přirostla k srdci. Měla příjemnou povahu, byla roztomilá s vynikajícím dabingem. Putování bylo plné akce, vtipu, pohody a hlášek ("beze změny, buď jak buď, ztratí jídlo svoji chuť"). 4DX bylo fakt vymazlené!! Mile mě překvapila atmosféra v kině, kdy jsme byli s přítelem obklopeni malými dětmi. Ty se ale chovaly hezky spořádaně a nedělaly bugr. Odcházela jsem spokojená a vyklidněná. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

páni, na to jak jednička byla super, což je ještě slabý slovo, protože tenhle animáč o fackovací pandě můžu sledovat kdekoliv a kdykoliv, a dvojku s trojkou jsem radši vynechal, ale pak byla ta genericky animovaná píčovina legendy o mazáctví, kterou jsem sjel několikrát tehdy na Smíchově, ale ten posun se opravdu v prdel vobrací. Opravdu hroznej animák, který jen reflektuje nestoudnost moderních cgi sraček bez přidané hodnoty, žádné vložky kterou by si užil i dospělý divák, aby se v kině neokousal nudou všechny svoje nehty na prstech, ale jak dizny, pixar tak dreamworks se hodně zhoršuje, škoda. A kde se, do piče, schovala kudlanka a vopice, a v podstatě celá zuřivá pětka? Čínský pching-chong je rozprodal do zoo, nebo z jejich kožešin se dělají Baťky v čínské továrně? Alespoň tu zbyl Mistr Tříska. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Miluju ten svět. Miluju Poáče, miluju Pět postrachů, miluju tu hudbu, krajinu a vůbec způsob, jakým je to celý vytvořený. Legendy o mazáctví budu nadosmrti dávat jako příklad seriálu pro děti, který je tak šikovně točený, že královsky baví i rodiče. Jenže tady prakticky nic z toho není. Pět postrachů tu chybí, chybí tu řádný nepřítel, ten svět je jakoby nevyužitý, prázdný a mě bylo ke konci vlastně docela smutno. Mám tuhle sérii rád, ale tohle je prostě něco navíc, co už nemuselo a nemělo vzniknout. S lepším scénářem by se tady dalo vyprávět ještě mnoho příběhů... ()

Muel 

všechny recenze uživatele

| DreamWorks Animation | Tu sa vytralita všetka tá magickosť a hravosť, ktoré mali prvé 2 filmy, možno aj tretí. Kung Fu Panda 4 je už iba pre deti a to som zástanca animákov pre dospelých, ale toto dospelého človeka unudí k smrti. Teda aspoň mňa. Nie je tu nič, čoho by som sa chytil a pochválil, chameleónka ma absolútne nezaujala a až na pár zaujímavých scén, za ktoré aj tak môže Zimmer, si ma tento film ničím nezískal. A úprimne ma to od srdca fakt mrzí. Viac TU. | Hodnotenie: 4/10 | ()

Kebabkony 

všechny recenze uživatele

Naprosté zklamání v podobě čtvrté pandy. Zábavné to bylo, ale vůbec to nefungovalo. Slíbili nám návrat záporáků, což byl vlastně největší tahák, ale ve finále jsou tu jenom na okrasu a ani nic neřeknou až teda na Thailanga, který je tu tak 1 minutu. I animace je tu o poznání horší. Hlavní zaporačka je cool, ale není prozkoumána nijak do hloubky a stane se z ní hodně plocha postava. Jediné co víme je, že je zlá a tím to hasne. Nová postava lišky je ten stereotyp hodného zloděje, který zradí hlavní postavu a na konci se vykoupí. Pětka tu pro změnu není vůbec a nechápu proč. Akční pasáže tu jsou hodně osekané a nejsou ani zajímavý. Čtvrtý díl je docela zbytečný, protože kdyby nevznikl nikoho by to nenaštvalo, ale on vznikl a je prostě průměrný. 5/10 ()

Galerie (56)

Zajímavosti (4)

  • Kung Fu Panda 4 měla nejnižší rozpočet z celé série. 1. díl měl rozpočet 130 milionů amerických dolarů, 2. díl měl 150 milionů dolarů, 3. díl měl 145 milionů dolarů a toto pokračování mělo rozpočet pouhých 85 milionů dolarů. (L.E.O)
  • Jedná se první díl Kung Fu Pandy, ve kterém o sobě Po říká, že je Kung Fu Panda. (Bestfan112)
  • Jedná se o druhou kvadralogii od studia DreamWorks po filmové sérii Shrek. (JG9)

Reklama

Reklama