Reklama

Reklama

Emma Lloydová má svůj pořad v rádiu, v němž radí posluchačům s láskou. Vypracovala několik bodů, včetně testu kompatibility, a svého vědeckého postupu se striktně drží. Zapomíná však na opravdovou bezhlavou zamilovanost. Sofia, která si má brát hasiče Patricka, Emmu poslouchá a začne mít o svatbě pochybnosti. Zavolá doktorce Emmě do studia a na základě jejich rozhovoru svatbu zruší. Patrick to nechápe, je smutný a na doktorku Lloydovou pěkně naštvaný. Aby se Patrick Emmě pomstil, požádá syna sousedů, aby se naboural do systému úřadu a zadal tam, že Patrick Sullivan a Emma Lloydová jsou manželé...  Emma je zasnoubená s Richardem, který vydal její knihu. Najednou na úřadě zjišťují, že se nemohou vzít, neboť Emma je údajně vdaná. Emma považuje tento údaj za chybu systému, ale napravit to může jedině tak, že musí vyplnit spoustu formulářů, které má podepsat jak ona, tak i její manžel Patrick Sullivan. Emma se hned za Patrickem vydá a chce mu vysvětlit situaci. Patrick pochopitelně ví, oč jde, a dělá nechápavého, přičemž se mu podaří Emmu opít. Emma se ráno probudí v Patrickově bytě, což ji vyděsí a bez formulářů spěchá do práce. Dokumenty jí později přinese Patrick s tím, že už domluvil i schůzku u notáře, a doprovodí ji na ochutnávku dortů. Patrick je příjemný bezprostřední muž, pravý opak Richarda. Ten se chtěl sice Emmě pomstít za zničení života, ale pak se do ní zamiloval. Emma se dál drží striktně svého vědění, ale začíná být zmatená pocity, které dosud nezažila... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (173)

Jezinka 

všechny recenze uživatele

Tak celkově se dostavilo zklamání i přes velmi dobré obsazení. Nepřišlo mi to moc komické a jako romantická komedie už vůbec ne. Romanitku si představuji trochu jinak a rozhodně ne tak, že kultivovaná žena před vlastní svatbou podlehne šarmu burana, který má mít údajně zlomené srdce. To není romantika, ale živočišná přitažlivost. ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Námět vypadal slibně, ale scenárista nabízených možností skoro vůbec nevyužil. A to, co zůstalo, ještě dorazili přehrávající herci, hlavně Uma Thurman, která bohužel postrádá cit pro komiku (jo a taky už vypadá hodně odkvetle), no a neschopný režisér tomu taky moc nepomohl. Jediným kladem je sympaticky civilní Morgan, ale ten to nezachrání. ()

Reklama

Linsang 

všechny recenze uživatele

Klasická oddechovka, u které se dobře žehlí (což jsem teda nedělala) a která nenutí byť jen jedinou mozkovou buňku k nějaké aktivitě. A přesně takové filmy jsou občas potřeba, takže pro mě dobrý průměr. Colin Firth tentokrát v roli odmítnutého nápadníka, což je v jeho případě trochu překvapující, ale nutno uznat, že jeho sok v lásce byl takový nějaký živější a sympatičtější. Jak mám Colina ráda, tady bych mu asi taky dala kopačky... ()

01Zuzana10 

všechny recenze uživatele

jednoduché neškodné oddychové. Pohoda, na ktorú sa ľahko díva. Teda, hlavná trojka sa mi pozdáva i keď som pred tým mala odpor k Ume. Colin hrá svoje klasické nič, Uma predvádza svoju krásu a milé šokové trhané reakcie a Jeffrey Morgan predstavujúci Patricka mi neskutočne pripomínal Javiera Barnema. Uuuf ale zapôsobil! :)) Inak škoda a možno fajn, že celý film sa točil iba o tradičných žvástoch o love. Fajn pre to, že občas potrebujeme počuť niečo podobného. Škoda pre to, lebo príbeh je celkom jednoduchučký a predsa aj tam vidím zádrhely napr. v "hackerstve", + nepáčili sa mi indické vsuvky a Isabella Rossellini, ktorú som doteraz brala ako dámu a nepáči sa mi zosmiešnenie tu podané. Trošku pridanej hodnoty mi chýbalo. Celkovo.. film na noc, kedy máme otupené vnímanie.. ()

1860 

všechny recenze uživatele

Roztomilá romantická komedie, která nepřináší vůbec nic nového, je předvídatelná, a dokonce ani moc vtipná není.. čepičku tomu nasazuje klasický sladkobolný trapný závěr.. nejvíce tomu asi ubližuje pocit, že víte co se zrovna stane, jak to dopadne, takže to ve vás nic nenechá a můžete si pouze odškrtnout, že jste tuhle roztomilou sračku viděli.. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo v amerických městech New York a Greenwich. (Terva)
  • Na začátku filmu jsou na stole dva šálky na kávu, které v prostřizích mizí nebo mění svou polohu. (Terva)
  • V scéne, keď zmoknutá Emma (Uma Thurman) príde za Patrickom (Jeffrey Dean Morgan), má ešte dole v reštaurácii pery narúžované na červeno, ale kým vyjde hore na poschodie, tak už má pery bez farby. (nirvana91)

Reklama

Reklama