Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Akčný komediálny seriál podľa predlohy Rhetta Reesea a Paula Wernicka a scenára Michaela Jonathana Smitha rozpráva o outsiderovi, čo dostane šancu na lepší život. K tomu však musí úspešne doručiť záhadný balíček naprieč postapokalyptickou pustatinou. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (35)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Celkom fajn. Sialene, obcas vtipne, obcas akcne. Ziadne veldielo to nie je. Ale bavilo ma to? Ano. Tesim na hypoteticku dvojku? Ano. Inak Anthony Mackie je celkom z formy. Ale zas vysedavanim za volantom sa tehlicky nebuduju. Stephanie Beatriz nie je moj salok kavy, ale po Brooklyn 99 opat stvarnila rolu na jednotku. 73% to ma a na 73% som to nejak citil aj ja. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedinou škvrnou na tomto seriály je to čo spomína majo007. Pre človeka ktorý nepozná hru a má záľubu v postapokalyptickom svete je toto veľmi príjemné prekvapenie, u mňa to s prehľadom prekonalo Last of Us. Epizódy so Sweet Toothom boli tými najlepšími, najhorším momenton je odhalenie kto bola rodina Johna Doea...nečakane tam v tomto prípade nemusel byť člen rodiny bielej farby pleti... ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice opět kraluje tabulkový casting, ale… není to křečovité, balancuje ho akce a morbidní humor. Když jsme u toho humoru. Ten je bohužel dost často také trapně Infantilní (a zbytečný). To dává celkový dojem, že se seriál moc vážně nebere (a neštítí se krve a úchyláren). Jo a triky jsou celkem laciné (digitálně se dost šetřilo). Epizody jako takové jsou dost nevyvážené. Ta nejlepší je bohužel asi ta první (a ty s klaunem). Postupně se s to bohužel zvrhává ve vypatlanou grotesku. Jako nevím co jsem čekal od seriálové verze “demolition derby” (snad že by více ježdění a aut na totálku? Kobra 11 styl?). Rozhodně ale více dá fanouškům hry díky “easter-eggs”, než někomu hrou nepolíbeným. Za mě tedy spíš zklamání. Asi nejlepší je pustit si první a poslední epizodu a těšit se na druhou řadu. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Všetci grázli a svine v seriáli sú beloši. Agent Stone, starostka Raven, sekta s Kazateľom, dokonca aj Sweet Tooth nie je žiadny anjelik... kurz súčasnej doby. S prižmúreným okom má niečo s PS hrou spoločné akurát E10, ináč je to priemerné postapo s odfláknutou story a CGI. Taký deravý Twisted Ementál. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Kombinace Mad Maxe a Borderlands dělaná čistě pro generaci, která vyrostla na PlayStationu 1. Na Twisted metal se hodně šetřilo, přesto z toho tvůrci vyždímali maximum a podle mě do toho hodně lidí dalo srdíčko. Výsledkem je více než uspokojivý popkorňák, který všem fanouškům post apo zkrátí čekání na dubnový Fallout. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (17)

  • Sweet Tooth (Samoa Joe) vypadá stejně jako ve hře „Twisted Metal: Black“, ale v jednu chvíli nosí oblek podobný svému charakterovému profilu ze hry „Twisted Metal 3“. (mikki089)
  • Když John (Anthony Mackie) utíká po nákupním centru, jedna část sutin, která mu proletí přes přední sklo auta, je originální hra „Twisted Metal“. (mikki089)
  • Píseň, která hraje na konci epizody při bitce v baru, je „Party Hard“ od Andrew W.K. (Punkey)

Reklama

Reklama