Reklama

Reklama

Probuzená smrt

  • Velká Británie Wake of Death (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sun Quan, hlava čínské mafie, neměl nikdy při pátrání po ztracené dceři narazit na gangstera na odpočinku Bena Archera (Jean-Claude Van Damme). A když už na něj narazil, neměl mu zabíjet manželku. Rozpoutal tím vražednou smršť, která neutichne, dokud se jeho hlava (nejlépe oddělená od těla) neocitne v Benových rukou. Co ale zmůže jeden k smrti naštvaný chlap proti armádě všehoschopných čínských zabijáků? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Špatné scénáře a J-C Van Damme se hold potkávají. WAKE OF DEATH nenabízí široký pohled ani na jednu "akční" scénu, protože tak zběsilý střih jsem dlouho neviděl. Krutost scény dvou dědků taky neohromí a nemají vlastně žádný význam. Vím, o čem ten film byl, ale všechno směřovalo úplně jiným směrem, než mělo. Pokračování WAKE OF DEATH dejte do rukou Ed Woodovi. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Snad poprvé od začátku své bohaté kariéry Van Damme předvádí něco, čemu se dá s trochou nadsázky říkat herecký výkon. Avšak v tomto případě zde chybí všechny ostatní potřebné filmové ingredience. Lepší scénář, zručněji natočená akce a lepší herci obecně. Technicky je film překvapivě povedený a nočním L.A. se rozhodně nic zkazit nedá. Van Damme předvádí minimum ze svého bojového repertoáru, což je relativně škoda a to hned dvojitá, protože korunu tomu nasazuje naprosto ubohoučký střih, který je především v akčních momentech snímku neskutečně těkavý a přehlednost akce je tudíž minimální. Hudební složka solidní, několik hlášek a pár zajímavých scén, avšak ve výsledku nic moc. Jedno se však musí nechat. Od Jeana je to trochu něco jiného, než na co jsme byli doposud zvyklí. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak uplne spatna akcnarna to neni JCVD ma sem tam i slusnej souboj ale problem je ze uz mi ty jeho filmy let poslednich prijdou na jedno brdo nic prevratnyho a originalniho uz se proste nekona jasne ze treba filmy s jinymy akcnimy herci jsou taky plny ruznych klise ale kdyz ani ten hlavni predstavitel neni muj top oblibenec a to Van Damme proste neni pak to v mych ocich na nic vic nez slabej prumer stacit nemuze ()

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Nevandammovsky depresívní a temný thriller, stojící technicky o několik tříd výše než mistrův TEROR VE VLAKU. Málo akce (a to je automobilová honička ještě zrecyklována ve flashbacku), hodně smutku ve strhané van Dammově tváři a neúnosné množství nudy. Přirovnání zápletky k zápletce SMRTONOSNÉ ZBRANĚ 4 mě napadlo také, mimochodem v obou filmech se objevuje stejný asijský poskok (Philip Tan), kterého s židlí přitlačenou na krk vyslýchal Kurt Russell v TANGO A CASH. Jediné plus filmu vidím kromě solidní kamery v hlavním záporákovi (charizmatický Simon Yam z KULKY V HLAVĚ), ale i ten působí stejně jako van Damme už moc staře a vycucaně a film nezachrání. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mi to přišlo slabý a už jsem se bál že se to takhle bude táhnout celý film ale pak se to rozjelo a začalo se střílet a hned se zvedlo napětí a Van Damme zase předvedl to co umí! Střílení, libový honičky na motorkách, krví se taky nešetřilo a ktomu skvělý soundtrack který hned tu akcičku vylepší. Pecka film. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (4)

  • Honorář J.C.Van Damma činil 3 miliony dolarů. (M.B)
  • Ben (Jean-Claude Van Damme) hraje se svim synem Nicholasem hru „Tekken Tag Tournament“. (SeBig)
  • Původně režíroval film Ringo Lam, ale po pár týdnech natáčení v Kanadě od projektu ustoupil. (Cheeker)

Reklama

Reklama