Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Absolutně nepřekonatelný zloděj, který se umí dostat i na nejnepřístupnější místa, dostane od FBI úkol. Z centrály podezřelé firmy má ukrást disketu s tajnými údaji, ke kterým se státní orgány nemůžou dostat legálně. Schová ji do superauta nazvaného Černý měsíc, které jeho konstruktéři vezou do Los Angeles. Auto však ukradne zlodějka Nina, která pracuje pro zdánlivě počestného obchodníka. Ten vede gang zlodějů drahých, luxusních aut. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

Brejlil 

všechny recenze uživatele

Béčko z 80. jako řemen. Všichni jsou na svých místech a dělají přesně to, co od nich očekáváte. Nepříliš zajímavý příběh "korunují" dvě věci. Naprosto úchylný design supermoderního automobilu a velice otravná hudba, která kombinuje Blue Thunder a Terminátora. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

V 80. letech byli příběhy o zlodějnách v zájmu státu velmi in. Filmů na takovéto téma vzniklo bezpočet a tento je jeden z nich. Vláda chce něco, co bylo nečekaně schováno do rychlostního testovacího auta, které bylo záhy ukradeno zlodějskou mafií. A tak zlodějíček najatý vládou má co dělat, aby onu věc získal. Akční příběh je technicky natočen dle možností své doby a atmosfericky se od jiných nijak neliší. Drží si tempo a každou minutou se pořád něco děje. A tak nejen že nenudí, ale zanechá i příjemný zážitek. A díky dnes už neobvyklému designu onoho rychlostního testovacího auta působí i značně nostalgicky. ()

Denny 

všechny recenze uživatele

Černý měsíc je prototyp vozu na vodíkový pohon, který hlavní hrdina pomáhá původním majitelům uloupit zpět. Pár scén člověka zaujme, ale většinou nic moc. ()

Utero 

všechny recenze uživatele

Ve filmu se toho sice moc neděje, ale má to tu pravou osmdesátkovou atmosféru, která se nikdy neokouká a Linda Hamilton tu většinu filmu vypadá úplně jako z prvního Terminátora a to se počítá! ()

macetoma 

všechny recenze uživatele

Akční scény jak když se perou chlapi v hospodě, hlavní záporák hnusně záporný, hlavní hrdina sympaťák, jeho filmová baba taky není zlá, v posteli jim to klape, superauto na malých gumách nižší než šlapací autíčko a hranatější než mnohé mobily z poslední doby...Prostě akční béčko jak "nositel ovaru". Dávám 2 hvězdy, pokud opravdu již nemáte to sledovat tak se na to podívejte, ale nic moc nečekejte, protože to nedostanete. ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Tommy Lee Jones v hadrech ala David Hasselhoff / Knight Rider. Linda Hamilton s hárem ala David Hasselhoff / Knight Rider. Auto ala K.I.T.T. / Knight Rider. A jednoduché a vcelku koukatelné osmdesátkové béčko s hvězdnými jmény. Plus Sarah Connor tu vysune cecky. ()

leonskennedy 

všechny recenze uživatele

Tommy Lee Jones je fajn i ta role mu sedí,ale jinak to nemá moc co nabídnout.Linda Hamilton tady navíc nevypadá ani hezky.Dobrý je že je tam Richard Jaecket z Baywatch a Bubba Smith z Policejní akademie. ()

mokki5 

všechny recenze uživatele

Ten film má všechno co osmdesátkovej akční film mít má: hvězně obsazenou hlavní dvojici (hlavně Lindu!!) a lehkou chemii mezi ní a TLJ, rychlý auta, rvačky... a přesto je to v podstatě o ničem, ospalé a jako celek nudné. ()

Hansolo35 

všechny recenze uživatele

Teď jsem tenhle starý škvár viděl na nějakém filmovém kanále. Při pohledu na obal jsem se potom až lekl. Ale ono to není OD Johna Carpantera, ale PODLE Johna Carpentera. Což není totéž. Naštěstí. Člověk by neřekl, že v tomhle může hrát T.L.Jones. A ono jo. Linda Hamilton kromě Terminátora v ničem lepším nehrála, takže jsem se ani nedivil. Prostě céčkovej akční filmeček, kde nikdo nehraje a auto je škaredý. Kam se hrabe na design našeho Feratu. Jedna hvězdička za trochu zábavy z trapnosti celého snímku. ()

anjac 

všechny recenze uživatele

Rozhodně se nedá říct, že toto je film, ve kterém je Tommy Lee Jones v nejlepší formě. Právě naopak. Dalo by se říct, že je značně vyčpělý. Navíc "superauto", které vypadá jako oranžová lednička na kolečkách s vymakanými tlačítky uvnitř, také zrovna nezaujme. Jedna hvězdička za Jonesovo: "The boy's got a bad attitude!". Druhá hvězdička perfektně ztvárněného záporáka Roberta Vaughna a třetí za rozjezd Lindy Hamilton proti zavřeným vratům... ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Oscarový Tommy Lee Jones se představí v akční klasice z poloviny 80. let. Béčkový snímek, který má jednoduchý scénář, slušné herecké obsazení a celkem slušnou zápletku.., stroskotává na nerozvíjejícím ději, nudných pasážích na " spackaném " autě, které mělo být vrcholem tohoto filmu.. Tvůrci při realizaci kosmického vozu byli zřejmě v jiném levelu ** ()

violik 

všechny recenze uživatele

Takové docela příjemné béčko na odpolední pohodu zimního večera. V osmdesátých letech se zřejmě Tommy ještě moc nerozjížděl. ()

PanIncognito 

všechny recenze uživatele

Největší prostor ve snímku má neustálé nastupování a vystupování z vozidel, jízdy ve vozidlech a automobilové honičky. Scénář by se tak dal v současné době označit za hloupý, ovšem s přihlédnutím k době ze které pochází, není takovým utrpením. Filmu značně pomáhá i Tommy Lee Jones, jenž je ve svém oboru třída. Pro zlehčení dne je film ideální. ;-) (viděno s 3. dabingem) ()

Zupan_ 

všechny recenze uživatele

Celkom slabé, tu máme až moc zo starnute vyzerajúceho Tommy Lee Jonesa a vtedy ešte stále rozkošnú LIndu Hamilton. Celé to je dosť nezaživné až na pár zaujímavých chvíľ. (Zrazenie autom a následné zmetnutie tela odhrnovačom). Žiadna popci 80s synth hudba akú by sme podľa cool VHS obálky očakávali sa nekoná, teda až na jednu dosť zle zrecyklovanú melódiu od Vangelisa. No a auto samotné toho sa dočkáme az na konci a aj to len nachvíľu... Sklamanie ()

MaxBodycount 

všechny recenze uživatele

Ani možná vlna nostalgie zaplavujúca diváka pri pohľade na rok výroby nie je dôvodom, prečo by bolo vhodné tráviť čas v spoločnosti filmu, ktorého scenár do minulosti poslala zlomyseľná AI v snahe zrušiť  kariéru Williama Sandersona, pretavujúceho svoju účasť v tuctovom béčku na jednoznačný /avšak bezvýznamný/ moment filmového blaha, zakliaty v ľahko ignorovateľnej hlušine vystrieľavajúcej všetok potenciálny šarm v prvej päťminútovke. Mrzké sklamanie. ()

Reklama

Reklama