Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martin nám konečně odhaluje karty. Zjišťujeme, že s Eliškou má tak trochu jiné úmysly, než jsme čekali. Naštěstí se ale v tu samou chvíli začíná i Damian dostávat Elišce pod kůži. Kateřina se tomu směje… „Že by láska?“. V minulosti je ale Damianova absence už skoro neomluvitelná. Chudák dvojník musí jít se psy na lov, nacvičit divadelní hru a další věci, aby Eleonora s Matoušem udržela Frederiku i knížete Adama v nevědomí. Podaří se jim to? Honza se už rozhodne, že konečně odhodí svůj převlek Dědy Rakytníka a řekne Jolaně, jak to vlastně je. Jenže zjišťuje, že to není tak lehké. Čím déle v převleku byl, tím více se zalíbil i Jolaniným dětem, kterým by takovým odhalením zajisté zlomil srdce.A pak tu máme zlouna Mortena, který vysílá špiónku, ženu, která si před Damiánem poměrně přesvědčivě vymýšlí, že také cestuje časem. Damián se bude muset mít pořádně na pozoru! (TV Prima)

(více)

Recenze (11)

JenTR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není to tak špatné, jak o tom psali novináři a jiní. Nejlepší jsou tedy interakce Eliška a Damián a pak ta potetovaná holka.  Bohužel jsou tihle dva, resp. tři, docela málo spolu. Někam to směřuje...a cestování časem je vždycky fajn. Občas se člověk i zasměje. Jsou tam mladí, pohlední lidé, tak co. Ulice se vám snad líbí? Nebo kriminiálka Anděl a jiné kraviny? To vyjde nastejno. ()

honzassp 

všechny recenze uživatele

První díl šok, ale s každým dalším dílem mě seriál postupně baví víc a víc. Emma působí jako normální holka, mluví, reaguje, vyjadřuje se, pohybuje se tak. Je přirozená. S Robertem jsou v poho dvojka... Další velké plus mají ode mě Anna a Jan. Zábavný pár. Anna je talent... Historické scény jsou (podle mě) o trochu lépe propracované než ty ze součastnosti... Po všech těch Ulicích, ZOO, nespočetných kriminálkách je tento seriál příjemná změna. ()

Reklama

Lencha

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Víte co? Ať si všichni "odpaďáci" trhnou nohou. Půjdu proti proudu a je mi to šumák. Při sledování sedmého dílu jsem se přistihla, že se mi tenhle seriál vlastně celkem líbí. Jak už jsem psala, není to žádné veledílo, ale má to své kouzlo. Byť jsem nikdy nebyla moc romantická duše, poslední dobou mě baví sledovat romantiku a s ní spojené pomalu se rozvíjející vztahy. Květiny, obrázky, hezká slovíčka... Vždyť je to vlastně v téhle uspěchané době fajn, sledovat něco, na co se v podstatě hezky kouká, mé ucho to i rádo poslouchá a není to žádné velké drama, abych nad tím musela přemýšlet celý večer. Dokonce se přiznám, že se mi Robert jako Damián líbí každý díl o něco víc. A Emma? Nemám proti ní vůbec nic. Zvykla jsem si na její projev, rozumím každému jejímu slovu a s Robertem vypadají hezky. Krapet mě dnes na konci dílu zamrzelo, že není ke zhlédnutí další díl. Ukázky na osmičku vypadají zajímavě. Ale já si počkám. ()

milwaukee odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Litvák, Hornová, Holý, Suchý. Tentokrát jsem si kromě sedmého dílu prolustroval i slavné scénáristy tohoto veleshit seriálu. No a v jejich výtvorech je to samá odpadová barva, takže ani tento "skvost" nemohl dopadnout jinak. Prima fakt najímá opravdové mistry svého řemesla :-) Jen houšť a větší kapky. ()

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak, konečně jsem viděl souvislý kus tohoto skvostu, abych zjistil, zda je to opravdu tak hrůzostrašné, jak se říká. A ano, skutečně je. Spravedlivě je však třeba říci, že "úroveň" je na zcela stejné úrovni jako u Ohnivého kuřete, Zoo a jiných skvosty z nízkorozpočtové primácké dílny. Za nadměrný hejt tak seriál vděčí všeobecné "oblíbenosti" hlavní představitelky a celé její vypečené rodiny, což však neodpovídá na otázku, proč je sledovanost o tolik nižší než u seriálů stejné (tedy nulové či záporné) úrovně. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama