Reklama

Reklama

Eliška a Damián

(seriál)
Česko, 2023, 12 h 28 min (Minutáž: 58–66 min)

Hrají:

Emma Smetana, Robert Urban, Hana Drozdová, Anežka Rusevová, Anna Dvořáková, Jan Komínek, Petr Buchta, Milan Šteindler, Michaela Kuklová, Dana Syslová (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Hlavní postava Eliška žije v současnosti, ale Damián pochází z roku 1758. Díky elixíru začne Damián cestovat časem a potkává Elišku, která mu není lhostejná. A jak už to v pohádkách bývá, jejich cesta k lásce nebude jednoduchá. Oba se budou muset vzepřít svému osudu. Damián se totiž má zasnoubit s pruskou princeznou Frederikou a Eliška se zase musí starat o marmeládovnu, kterou zdědila. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele MartinJ k tomuto seriálu (2)

Epizoda 3 (2023) (E03) odpad!

Ne to není vůbec nápadné, když se u něčeho s hodnocením 7 % objeví pět hvězdiček od pár dní starého profilu a ještě recenze "skvělý, oddychový seriál". Ne, fakt to není "skvělý, oddychový seriál", je to naprostý brak a je jenom otázkou času, kdy zmizí ze svého vysílacího času. Nutno ale podotknout, že jsem viděl jen zhruba deset minut třetího dílu, ale i to mi stačilo na to, abych věděl, že to byla velká chyba. To ostatně už vědí asi i tvůrci i samotná Emma Smetana. Byť ta ve své povýšenosti dost možná chybu nikdy neuzná. ()

Epizoda 8 (2023) (E08) odpad!

Zahlédl jsem nechtěně kousek při návštěvě u příbuzných, kde nešlo přepnout, a opětovně nelze neříct, jak hrozný brak to je. Upřímně mi je líto Roberta Urbana, který je (v rámci nedobrého scénáře, střihu, kamery) dobrý, ale Smetana jednak neumí hrát a jednak tomu přidává tou svou nesmírnou arogancí. A když nad to přečtu její aktuální rozhovor na iDnes, kde si vůbec nepřiznává, že chyba může být i na její straně, je 0 hvězdiček to jediné, co si seriál zaslouží. Mimochodem k tomu jejímu nepřiznání zásluh, osobně se domnívám, že kdyby tam ona nehrála, má seriál i tady na ČSFD třeba kolem 50%, protože ta kombinace "neumí hrát + chová se extrémně arogantně" tomu absolutně negativnímu hodnocení celého seriálu obřím dílem nahrává. Aneb chcete-li svůj seriál/film zaručeně potopit, obsaďte Emmu Smetanu a nechte ji k tomu dát pár upřímných rozhovorů. ()

Reklama

Reklama