Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reuben Feffera (Ben Stiller), je učiněný smolař: jeho čerstvá novomanželka ho přímo na líbánkách podvede se svalnatým potápěčem, a vyhodí tak všechny jeho milostné i životní plány do povětří. Náhoda ho svede dohromady s dobrodružně založenou Polly (Jennifer Aniston), jeho dávnou kamarádkou z dětství, čímž se jeho život dostane do divoké změti extrémních sportů, kořeněného jídla, fretek a rytmů salsy... s neuvěřitelnými následky. Může se putičkář Reuben, jež chce mít vše neustále pod kontrolou, změnit a začít žít přítomností? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (248)

freddy 

všechny recenze uživatele

Ale jo, tohle se dalo skouknout v pohodě až do konce. Místy hodně dobrý humor, jindy zase hodně divný humor, ale mnohdy prostě jen humor. Jak více se k tomuto filmu vyjádřit? Ben Stiller se objevuje v další romantické zamilované komedii v hlavní roli, Jennifer Aniston znovu hraje holku, o kterou bojuje nějaký muž a do toho se tu objevuje roztomilá fretka. Jak říkám, dá se to zhlédnout až do konce, ale člověk u toho nesmí přemýšlet a jeho cílem by mělo být koukat na tenhle film s tím, že se chce pouze pobavit a nic víc. Potom z toho vychází průměrné tři hvězdičky. Sice by tahle komedie spadal spíše do mírného podprůměru, ale vzhledem k tomu, že mám rád Jennifer Aniston, tak jsem se rozhodl pro ty tři hvězdičky... ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

No to jsem si zase jednou naběhl. Naprostá scénáristická bezradnost, je Along Came Polly, ale NAPROSTÁ. Však ani ty vodpornosti nenesou byť jen náznak originality, nápadu. A co se tý "nekomediální" složky týče (což je vlastně veškerej materiál, kdybych to měl brát doslova), ta se dá ideálně shrnout roztomilou výmluvou Lisy: "It just ... it happened". Jo, ono se to prostě nějak vlažně odvíjelo - a mně bylo všecko jedno. Azaria a Jen potom sice působili jako vítanej rozptyl, ovšem ani oni tenhle kousek nezvládli posunout přinejmenšim do průměru žánru. ()

Reklama

Oskar 

všechny recenze uživatele

Mám rád Bena Stillera i Jennifer Anistonovou. Klidně bych se s nimi podělil o poslední krabičku cigaret a kdyby hodně smutně koukali, možná bych jim i daroval ledvinu. Ale ani kdyby po sobě stříleli nebo metali porcelánem, neuvěřím, že jsou pár. Sourozenci klidně. Nejlepší přátelé beze všeho. Ale životní partneři ani náhodou. No a jestliže tohle základní jiskření nefunguje, nemůže fungovat ani scénář, který na ničem jiném nestaví. 40 % ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

I když romantický komedie zrovna dvakrát nemusim, tak u tohohle filmu jsem se docela zasmál. Sice je to stokrát ohranej příběh o tom, jak se dva úplně odlišný lidi nakonec daj dohromady, ale je to celkem nabitý humorem. Někdo možná nepřekousne, že humor má občas tak trochu fekální charkter a několik scén se odehrává na hajzlu, ale mně tohle nevadí. K tomu jsou ve filmu různý bizarní vedlejší postavičky jako neúspěšnej herec Philip Seymour Hoffman nebo francouzskej nudista Hank Azaria. Prostě slušná komedie, která utekla jako voda. Momentální hodnocení 58% je dost nespravedlivý. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Risk se nevyplatil. Následky by měl nést ten, kdo tomu sympatickému muži vehnal do manžeství takovou couru, co si to rozdá ihned se svalovcem, a nectí svátost manželskou. Proč si ji předtím neprověřil, Proč se hnal do manželství s takovou ženou? Kéž by jeho příběh poučil některé podobně sympatické muže, co jim nějaká ropucha sedá na lep.***(5.10.2010) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (16)

  • Alternatívnymi názvami filmu boli aj Untitled John Hamburg Project, Risk či Bobby my love. (MikaelSVK)
  • Scéna, kdy je zabírán plakát k fiktivnímu filmu Krokodýlí slzy a zazní píseň "Don't You (Forget About Me)" od Simple Minds, odkazuje snímek k filmovému hitu 80. let Snídaňový klub (1985). (Fenk)
  • Budova, ze které Leland van Lew vyskočí je AT&T Tower v Los Angeles. Nejvyšší mrakodrap ve městě. (don corleone)

Reklama

Reklama