Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reuben Feffera (Ben Stiller), je učiněný smolař: jeho čerstvá novomanželka ho přímo na líbánkách podvede se svalnatým potápěčem, a vyhodí tak všechny jeho milostné i životní plány do povětří. Náhoda ho svede dohromady s dobrodružně založenou Polly (Jennifer Aniston), jeho dávnou kamarádkou z dětství, čímž se jeho život dostane do divoké změti extrémních sportů, kořeněného jídla, fretek a rytmů salsy... s neuvěřitelnými následky. Může se putičkář Reuben, jež chce mít vše neustále pod kontrolou, změnit a začít žít přítomností? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

dobytek 

všechny recenze uživatele

I když romantický komedie zrovna dvakrát nemusim, tak u tohohle filmu jsem se docela zasmál. Sice je to stokrát ohranej příběh o tom, jak se dva úplně odlišný lidi nakonec daj dohromady, ale je to celkem nabitý humorem. Někdo možná nepřekousne, že humor má občas tak trochu fekální charkter a několik scén se odehrává na hajzlu, ale mně tohle nevadí. K tomu jsou ve filmu různý bizarní vedlejší postavičky jako neúspěšnej herec Philip Seymour Hoffman nebo francouzskej nudista Hank Azaria. Prostě slušná komedie, která utekla jako voda. Momentální hodnocení 58% je dost nespravedlivý. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 5.8/10] | me: Nudné a nezáživné. Dosť hlúpe a unavujúce. Celkovo "komédia" na štýl on-ona, ktorých už bolo neúrekom, ale táto patrí na tie najnižšie priečky. Humor je slabý a dej nie je ničim zaujímavý. Pár krat za film som sa zasmial, ale nie pretože sa jednalo o skvelú situáciu, ale pretože scéna bola zrazu aj jemne vtipná (čo sa celkovo stálo veľmi málo krát) v porovnaní s celkovým nábojom a atmosférou filmu. Stiller je výborný komik, ale toto mu nevyšlo, ... nie ani tak jeho vynou ako nudnou réžiou. Aniston je peknučka, ale to je všetko. Dve hviezdičky dávam za jeden, či dva komické momenty a peknú Jennifer. Inak slabá - priemerná komédia o ničom. ()

Reklama

waits 

všechny recenze uživatele

Asi to nejsou čistý čtyři, ale Stiller mi k Aniston sedne víc než pozdější filmoví partneři Sandler, Butler nebo dokonce Bateman (a to v Přátelích dopadla jejich aférka docela špatně:)) Originality film moc nepobral, dva motivy jsou dokonce k vidění i u Rachel, točené dokonce v tu samou dobu, ale nevadí. Oba dva jsou roztomilost sama a Alec Baldwin a hlavně P.S.Hoffman (výtečný, jako vždy, převyšuje ostaní o třídu) jsou akvizice k pohledání. Jedině Stillerovo posedávání na záchodě bylo trocjhu přes čáru..Dobrý dabing. ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Podle shlédnutých snímků posledních dní, zřejmně nemám šťastnou ruku na to, abych vybral ten lepší kousek, který by mi alespoň spravil náladu. Na prstech jedné ruky po nehodě z pilou, bych spočítal filmy u kterých jsem se opravdu bavil a odlechčil nervovým kolapsům kterým v posledních dnech čelím ( hlavně pracovně ) Nevím, možná za to ten film ani tak nemůže, ale mně to prostě nebavilo a sposta " komických " situací mně spíš nasírala než aby pobavila. Takže za 2 háčky na ryby. Ben Stiller a Jennifer Aniston, mi k sobě vůbec nepasovaly. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Teda podle traileru jsem cekal vetsi jizdu. Jasne, ma to svoje spickovy vtipny momenty, ale jinak je to vicemene prijemna, ale nicim vybocujici romanticka komedie, kterejch se kazdej rok urodi spousta. Nicmene Stiller a Aniston jsou prijemna dvojka a Hoffman ve vedlejsi roli je spravnej dobytkar. Lepsi 3*. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (16)

  • Budova, ze které Leland van Lew vyskočí je AT&T Tower v Los Angeles. Nejvyšší mrakodrap ve městě. (don corleone)
  • Okrem Los Angeles a New Yorku sa natáčalo aj na Havajských ostrovoch. (MikaelSVK)
  • V jednu chvíli natáčela Jennifer Aniston zároveň seriál "Přátelé" film "Božský Bruce" a tento snímek. (don corleone)

Reklama

Reklama