Reklama

Reklama

Nikdo tě nezachrání

  • USA No One Will Save You (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nikdo tě nezachrání je film o talentované mladé ženě Brynn, jež se vzdálila své komunitě. Osamělá žena plná naděje nachází útěchu v domě, kde vyrůstala, avšak vyruší ji podivné zvuky pocházející od vetřelců z jiné planety. Následuje akční utkání Brynn s mimozemskými bytostmi, které ohrožují její budoucnost a zároveň ji nutí čelit vlastní minulosti. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (201)

POMO 

všechny recenze uživatele

Přihlouplý béčkový klon Války světů a Matrixu se slušným rozpočtem. První kontakty s mimozemšťanem jsou fajn, ale postupně začne přibývat neadekvátních výrazových reakcí protagonistky a nepřehlédnutelných nesmyslů. A ve výsledku místo aby scénář všude přítomný průměr zachránil nějakým nápadem, zazdí film směšnou pointou jak od někoho, kdo viděl v životě dva filmy (ty výše zmíněné). Ani mimozemšťané zde nejsou nijak originální. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Sympatická alien abduction Invaze. Trailer na No one will save you měsíc zpátky příjemně šokoval a vábil na novou Sci-Fi hororovou pecku, což se sice nekoná, ale rozhodně jde o slušný žánrový přírůstek a jelikož tyhle alien žánrovky dostáváme po hříchu málo, tak rozhodně film neurazí. Film stojí na sympatické Kaitlyn Dever, která bojuje sama proti mimozemské invazi, která se naštěstí rozjede velmi rychle a má co nabídnout. Řemeslně na úrovni, hudba i kamera slušná, atmosféra je v pár scénách lehce nepříjemná, vzhled ufounů je tradiční, ale přesně tenhle look mám rád ( škoda, že jich nezlikvidovala více). Nevadilo mi, že se ve filmu téměř nemluví, alespoň se vše hýbe rychle kupředu a není prostor pro nudu. Finále je trochu Meh a připravil film o 4 hvězdu, jelikož našlápnuto měl k ní solidně. Nope se mi líbil o chlup více, ale tohle rozhodně ostudu Sci-Fi žánrovkám nedělá. 6/10. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Mrazivá (tématika znásilnění) dramatická série Neuvěřitelná či návykovost po americku v sérii Absťák. V obou případech se talentovaná Kaitlyn Dever dokonale vryla do paměti, ovšem na tohle stylistické cvičení divák naopak velmi rád a brzy zapomene. Od nějaké poloviny se totiž zoufale točíme v kruhu, snaha o rozebrání traumatu ústřední hrdinky úplně nevychází. Určitě je to symboličtější a promyšlenější, než to na první dobrou vypadá, nicméně to „propojení“ s mimozemskou invazí mě úplně nevtáhlo. Navíc si myslím, že tvůrci (mezi kterými tak nějak chyběl dramaturg) všechny žánrové karty vytasili příliš brzy. A jakási aura příslibu se poměrně časně rozplyne. Je to sice už pár dní, nicméně samotný závěr si už skutečně vůbec nepamatuju. Snaživé Kaitlyn Dever přeju pořádnou hlavní roli. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Naprosto nečekaná hororová sci-fi pecka, která mě po velkou část stopáže fest napínala a děsila jako už žádný horor dlouho ne, aby ke konci co do tempa mírně zaškobrtla, ale nakonec mě stejně dostala mrazivě znepokojivou finální pointou. Tím a celkovým pohráváním si s klišé žánru film trochu připomíná podvratné kousky od Peeleho, ale tohle mi sedlo výrazně víc než třeba nedávný Nope. Parádní emzáci, tempo, co nenechává vydechnout, miloučká Kaitlyn Dever a celkově hezký vizuál, který nepotřebuje z nutnosti ušetřit prachy věci zbytečně schovávat. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nečeká se dlouho na znamení a na tichém místě nebeská stvoření vyrážejí do akce. Sociální vyděděnec, říhající deathmetalový vokalista, agresivní skrček gremlinského typu, obří pavoučí jogínka či telepat kladoucí parazity. A pak se z trojky ve stylu home invasion stane čtverka, při které máte hádat, jestli je to všechno o mileniálech pod tlakem doby, zvídavé mimozemské rase studující neobvyklé chování jiných druhů, a nebo o něčem úplně jiném. A já to řeknu stejným počtem slov, kolik se objevilo ve filmu - je mi to absolutně putna. Vizuál není zlý, ale mít to plakát někde v zadní uličce za barem, Fox Mulder k tomu namíří proud moči.. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • V celom filme zaznie v origináli len 8 slov. (Arsenal83)
  • Hlavné natáčanie sa uskutočnilo v New Orleans od apríla do júna 2022. (Arsenal83)
  • První okamžik oficiálního dialogu nastane až v čase 01:09:05. (Lajty)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno