Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Francií zmítá revoluce a Richter Belmont se zuby nehty bije za rodinné dědictví a snaží se zabránit tomu, aby se nemilosrdná a mocichtivá vládkyně upírů dostala k moci. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (25)

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Minútu po tom, čo som si tesne pred koncom posledného dielu hovoril, že aj Castelvania: Nocturne je fajn a vydarené pokračovanie,  ale že mi tam chýba jedna postava sa daná postava objavila a ja som nadšený. Dúfam, že Netflix dá pokračovaniu zelenú a že tvorcovia nepolavia v kvalite. Zatiaľ je to slušné dejovo a zaujímavé postavovo. 7,7/10 ()

SirRedmond 

všechny recenze uživatele

Warren Ellis tady opravdu hodně chybí. Kromě animace je tu videt sešup kvality dolů snad uplně ve všem. Ploché hlavní postavy, nudný zaporáci, špatné dialogy a průměrný příběh. Jestli tohle měl být nějaký soft reboot Rondo of Blood tak vazně nechci videt co udělají ze Symphony of The Night. Než tohle tak radši nic. ()

Reklama

Ecci.master odpad!

všechny recenze uživatele

K téhle sérii super anime se ani nechci vyjadřovat. Všude samý černý nezávislý silný ženy, které přemohli ty hnusný bílí, který je zaměstnávali jako otroky jako whaaat. Vole naprosto nezajímavý, pak bílí slabý muž, který utíká jakože wau. Ty černý jsou prostě víc kůl.   V celé tom anime co jsem viděl je strašně teplo, furt mrdá kluk s klukem vole lezby posraný, naprostý nezajem, na to se nedá koukat. Hnus gay. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Doteraz si pamätám ten pocit keď som prvý krát videl Castlevaniu. Stačilo 5 minút a bol som v tom. Tu na mňa ale začiatok až tak nezapôsobil. Príbeh mi prišiel prvoplánový a postavy ohrané. Časom sa ale všetko vylepšilo a dostaneme (hlavne v druhej polovici série) krvavý balíček plný zvratov, morálnych konfrontácii a prekrásnej animácie. To bola normálne slasť pre oči. Osobne potešila aj epicko démonická hudba, no a záverečná scéna ako dar pre fanúšikov mi dala zabudnúť na nedostatky. Nokturno je zatiaľ výborný rozbeh, plného potenciálu ale môže dosiahnuť až pokračovaniami. Teším sa že som späť v tomto svete  1.séria 8/10 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

kdo sledoval Castlevanii a líbila se mu, bude se mu velmi pravděpodobně líbit i tenhle sequel. Animace i akce zůstaly prakticky totožné, jen v čase jsme se šoupli o pár set let, tudíž dostaneme jiné postavy. Ty sice zatím nejsou tak zajímavé jako v původní sérii, ale i tak má tahle odnož velmi slušně našlápnuto na to být víc než solidní nástupce...70% ()

Galerie (63)

Reklama

Reklama