Reklama

Reklama

Seminář

  • Švédsko Konferensen (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nesourodá parta úředníků vyrazí na zdánlivě nevinný teambuilding, který jim ale trochu pokazí vzájemné neshody. A taky krvežíznivý zabiják. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keď si človek zoberie tie semináre vo všeobecnosti, či už kňazské alebo aj takéto kolegiálne, tak má vzhľadom na priebeh týchto seminárov pocit, že to slovo je odvodené od slova semeno, ale nie je tomu vždy tak. Niekedy to môže skončiť riadnou sekanou, na nešťastie účastníkov však nejde o sekanú z mletého mäsa. Slasher s komediálnymi prvkami a typickými škandinávskymi prvkami, ktorý nie je v rámci zmesi žánrov výnimočný, ale nuda to nebola. ()

domirovec 

všechny recenze uživatele

Seminář je docela paradoxně nešablonovitý slasherový počin, který mile překvapí hlavně díky originálnímu pořadí killů a samozřejmě skvělému gore. Děj není nic převratného, ale postavy nejsou úplně pitomé (někdy) a Lina je nej. Švédi tedy ukázali, že v tomhle jsou vcelku zběhlí a že kombinace horor/komediální prvky zde jednoduše fungují. 4/5 ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

9 lidí jede někde do restaurace kde mají stavět supermarket na teambulding. Je to tam jeden jeden větší blb vedle druhého (Co vůbec dělal ten dědek ten je tam úplně zbytečný jen tam pořád kecá jak se za jeho časů bylo dobře ?) a kromě jedné ženské všechny nezajímavé (K čemu tam byla ta co pořád chlastala? Jedna je tam nová řekne názor a oni ji vždy utřou, že je nová a má držet hubu). Tak se tam baví a postupně tam zemře personál hotelu a pak jde vrah i po nich  jelikož tam takřka není nikdo sympatický fandíte mu bohužel většina vražd je mimo záběr. Pochválit jde možná ta maska P.s. Hláška tak jako kytice se ne vždy skládá z růží  je blbost pokud si koupím kytici z růží budou tam růže nebudou tam gerbery. P.s. 2 Mají možnosti co si nechat , když ztroskotají a jeden si chce nechat laptop a jedna ženská káže o olejové skvrně co škodí ekologii. P.s. 3 co za debila si prohlíží svůj penis v zrcadle a dělá si při tom asi dobře? P.s. 4 V té restauraci nemají jídlo jelikož zemřel kuchař nicméně oni ten pobyt měli  nahlášený to se nemohly připravit a  neměly tam nic jiného než párky v rohlíku ani blbé hranolky třeba? 40 procent ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Na pomery Netflixu relatívne málo korektný slasher (v úvode sa spomenie švédska realita s množstvom gangov ktoré tupí liberálne stádo označí ako nacionalistické a rasistické, s majiteľom farmy sa chcela čestne vysporiadať iba žena a staršieho muža ktorý s nostalgiou spomína na staré časy zaujíma iba žrádlo, policajné sirény sa objavia ako vždy keď je po všetkom a psychicky labilná klitorisáčka nakoniec v sebe najde toľko sily že s prehľadom stiahne ľavou rukou kožu z temena bieleho muža kým si pravou rukou nanáša lak  Dolce Gabana na oholenú ľavú labku...) s očakávaným páchateľom aj priebehom a s prvkami komédie ktorý napokon vôbec nesklame a a fanúškov tohto žánru príjemne pohladí na utrápenej duši pretože takýchto príjemných prekvapení je čoraz menej. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Konferencia je celkom originálny švédsky slasher, v ktorom nás scenáristi postupne pripravovali na zábavný masaker. Hororovejšie než samotné vraždenie však bolo sledovať toxický teambuilding firmy. Ten môže niektorých divákov nudiť, no mňa osobne vtiahol do deja, o čo viac som si užil akčnú časť filmu. Plusový bod dávam aj za kreatívne prestrihy medzi tímovými hrami a vraždením. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama