Reklama

Reklama

Seminář

  • Švédsko Konferensen (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nesourodá parta úředníků vyrazí na zdánlivě nevinný teambuilding, který jim ale trochu pokazí vzájemné neshody. A taky krvežíznivý zabiják. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

cariada 

všechny recenze uživatele

Takové filmy mám rád kde nic nečekám a dostanu dobrou zábavu. Švédský horory moc často k vidění nejsou. Začátek nic moc, ale pak se to rozjede v pěkný slasher. Vraždy jsou nápaditý občas s nějakým tím humorem. Tady se mě líbí jak na to jde vrah chytře nejdříve to odnese personál hotelu a až pak hosté, na které je to permanentně zaměřené. Za mě opravdu palec nahoru. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

A víte co, skandinávská dršťková, která není dělaná od nejlepšího gayo-kuchaře s myšilunskou hvězdou, ale robená od sedláckého řezníka, co do toho dá kus své vlastní šťávy, neumyje si při tom ruce, maso utírá sto let nepraným hadrovým ubrouskem, a nepoužívá úplně hygienické podmínky, ale tak kvalita se pozná po jazyku. Taková milá Jasonovka po švédsku, hned po té trojce, samozřejmě. ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Kedysi som si na podobných hororoch ulietal a plieskal som im vysoké hodnotenia, ale tentokrát sa mi tvorcovia netrafili do vkusu. Je pravda, že snaha o kombináciu humoru a krvi im celkom vychádza, ale vôbec mi tu nesadli postavy a vlastne mi už v polovici bolo úplne jedno kto zomrie a kto je vlastne vrah, takže to ako slasher stratilo svoju podstatu. Mrzutá Final Girl tomu príliš nepomohla a nebyť záverečného oskalpovania, za ktoré by sa nemuseli hanbiť ani hoši z Bone Tomahawk, bolo by hodnotenie nižšie. ()

pavcas 

všechny recenze uživatele

Parta obyčejných, životem znavených spolupracovníků vyrazí do chatové osady v lese na team building. What could go wrong, říkáte si. Společné aktivity, jeden machírek, jeden vlezdoprdel, šilená vrchní aktiviska, prudící dědek, věčně hulící ala učitelka, labilní rebelka, brejlatej sympaťák, bábuška a jedna ségra Nšoči, prostě squadra a k tomu chlápek v masce, připravenej vraždit a výjimečně k tomu má i důvod. Je to trapný, je to krvák, ale je to taky vtipný a vlastně mně to dost bavilo. Překvapivě. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Opäť som márne dúfal v šialenú hororovú komédiu. Zasmial som sa asi raz. Hororovej stránky bolo však pomerne dosť, tým myslím dosť vrážd a miestami celkom pekne krvavé. Postavy sú svojské začo palec hore, páčil sa mi aj koniec, kde si to s hlavným zabijakom rozdajú dvaja dôchodcovia. A áno, síce to znie vtipne, smiešne to ale skoro vôbec nebolo, čo osobne nechápem. V rámci žánru priemer a ja stále dúfam v poriadnu paľbu do tohto žánru. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama