Reklama

Reklama

Krtek a flétna

  • Slovensko Krtko a flauta
všechny plakáty
Rodinný / Krátkometrážní / Animovaný
Česko, 1999, 5 min

Obsahy(1)

Krteček dostane od ptáčka flétnu a když se na ni naučí hrát, doprovází při zpěvu trio žížal. Krásnou melodii si pak přiběhnou poslechnout všechna zvířátka. (mau)

Recenze (29)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Zpočátku ti vypadá, že nemůže mít hlavní hrdina talent na všechno. Jenže on má talent se všechno rychle naučit. A tak brzo hraje jako Pán bůh a společně si pak střihnou koncert. ()

Evosheek 

všechny recenze uživatele

I když obrazově i zvukově jsou Krtečkovy příběhy jsou stále dokonale, přeci jen Krteček dospěl a jaksi přišel o svou mladickou naivitu v níž byl hlavní půvab Krtečka. ()

Bradley 

všechny recenze uživatele

Epizody Krtečka, které vznikaly od devadesátých let výše, už nemají zdaleka takové kouzlo, poetiku a vtip, jako jejich starší předchůdkyně. Výtvarná stránka Krtka i ostatních zvířátek se výrazně zhoršila a příběhy svojí až primitivní jednoduchostí pravděpodobně začaly cílit na věkovou skupinu 0 - 3 roky max. Krtek se nějak zakulatil a jeho naducané tvářičky mu zakrývají část očí. Co vedlo tvůrce k této výtvarné změně, by mě zajímalo. S epizodami ze 70. a 80. let nesrovnatelné. Tři hvězdy za to, že je to stále Krteček, i když poněkud jiný. ()

Reklama

Reklama