Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Východoněmecký reprezentant v pětiboji emigruje po vítězství na olympiádě v Soulu do USA. Jeho někdejší trenér a agent však ani po skončení studené války nepřestává prahnout po pomstě. (cheyene)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Co to sakra bolo? Nejaky mix sportoveho filmu, dramy, thrilleru so stipkou akcie. Vsetko dokopy a nic poriadne. Vysledok je nefunkcny chaos s naivnym Lundgrenom. Hm. Tu jednu hviezdicku davam za technicku stranku, ktora bola v tej dobe oproti dnesnym podfinancovanym Lundgrenovkam na urovni. Plus sem tam nejaka ta kratucka bitka je ok, ale inak je to prazdny film a uplna strata casu. 3/10. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Hrej na vítězství, nebo zemřeš... Po zisku olympijského zlata v pětiboji v Soulu emigroval mladý východoněmecký sportovec Eric Brogar do USA. Po letech jeho extrenér chystá pomstu. Tentokrát bojuje Eric ve smrtelné hře o svůj život. Scénář : Gary DeVore, Bruce Malmuth, William Stadiem a Gary T. McDonald Kamera : Misha Suslov Hudba : David Spear ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Úmorná snaha o charakterní herectví Dolpha Lundgrena naráží na jeho toporné herectví. Tento snímek, který podle názvu mohl být sportovním dramatem o sportovci, který chce opět dosáhnout vrcholu (film občas připomíná Rockyho, ale uboze), sklouzl do akčního klišé nejtvrdšího zrna. Ze sportu nám tu autoři nabídnou jen začátek (moc krátký) a pak část přípravy Dolpha na americkou klasifikaci na olympiádu v pětiboji (nezáživná). Podobně jako Sly běhal ve vodě při přípravě na boxerské zápasy, běhá zde i Lundgren, ale jeho běh připomíná kulhavého slona, výraz tváře se rovná mučivé snaze dosáhnout něčeho, co není v jeho silách a vyvolává úsměv na tváři. Film není o sportu, ale je trapným thrillerem, který je spíš k smíchu. Ve vážných scénách herci strašně přehrávají, akční scény ubohé a romantika žádná. Prostě opět jen a jen Lundgrenův filmový trapas. A ta jedna hvězdička je za velmi slušivou americkou atletku. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Podla mna tu tento film az moc podhodnotili, ze je to slaby film. Film mal dobry priebeh deja a nevyznelo to trapnym dojmom, ze vas to nebude bavit sledovat. Obcas som aj postrehol dobru atmosferu, hlavne ked Erik bezal prec ku autobusu, aby sa mohol nenapadne vteperit do Ameriky. Takych scen je tam poviacej, co len film ozivilo a nebolo to nikde preplacane a prehnane. ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[5.5/10] Dalo sa to pozrieť, nieje to žiadna sláva, ale nenudilo ma to a občas to má aj dobrú atmosféru. Lundgren nesklamal, aj ked´ sa nemá v čom predviesť, zvyšok hercov oničom. Akcia takmer žiadna, ale očas bitka alebo súboj na meče poteší.Tento film by potreboval veľa vecí vylepšiť(hlavne príbeh) aby som mohol dať vyššie hodnotenie, ale na jedno pozretie je to ideálny film a je to príjemná zmena vidieť Dolpha v neakčnom filme. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Plavecké preteky sa natáčali na plavárni Pepperdine v Malibu. (m.a.t.o.)
  • Kinopremiéru mal film iba v Južnej Kórei, Japonsku, Taliansku a Španielsku. V ostatných krajinách vyšiel rovno na videu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama