foto

Charles Rahi Chun

  • nar. 28.2.1967 (51 let)
    New York, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Aden
Interview
2012 Bát se nebo zemřít
2009 Umění války 3: Odplata
2008 The Haunting of Molly Hartley
2007 Bratři Solomonovi
Next
2006 Mission: Impossible III
2003 Candor City Hospital
L.A. Okrsek 187 (TV film)
2002 Aieonpam
2000 Now Chinatown
Robbers
Rubbernecking
1999 Můj nejoblíbenější marťan
1998 Drtivý dopad
Little Murders/Obits
Yellow
Životní příležitost (TV film)
1997 Nonfat
Rána jistoty
Temný úsvit
1996 Rule of Three
1995 Ripple
1994 Blbý a blbější
Policajt v Beverly Hills III
Pětiboj

TV seriály

2017 Timeless (TV seriál)
Public Enemy No. 1 (S01E15)
2016 Colony (TV seriál)
Zero Day (S01E09)
Chicago P.D. (TV seriál)
Looking Out for Stateville (S03E12)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Břemeno (S07E10)
2015 Dr. Ken (TV seriál)
2014 Chasing Life (TV seriál)
2013 Myšlenky zločince (TV seriál)
To Bear Witness (S09E04)
2011 Dr. House (TV seriál)
Transplantace (S08E02)
2010 Mr. & Mrs. Bloom (TV seriál)
My Generation (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (S01E04)
Big Time Rush (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Miluj mě k smrti (S02E09)
Glenn Martin DDS (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Fackodání 2: Facka vrací úder (S05E09)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Princezna na hrušce (S04E14)
2008 Havárie (TV seriál)
2007 Cavemen (TV seriál)
2006 The Loop (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk na kolejním srazu (S05E06)
24 hodin (TV seriál)
Day 5: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S05E24)
2005 Night Stalker (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
O.C. (TV seriál)
The Last Waltz (S03E04)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Ned's Declassified School Survival Guide (TV seriál)
2003 Happy Family (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2002 Girls Club (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Guilty! (S06E19)
2001 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
O Vánocích budu doma (S08E10)
2000 Titáni (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Dlouhý den (S01E02)
The Parkers (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Wendigo (S01E12)
1998 Becker (TV seriál)
LateLine (TV seriál)
1997 Návštěvník (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
The Steve Harvey Show (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Další trable s Tribbly (S05E06)
1995 JAG (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
The Single Guy (TV seriál)
Vanishing Son (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

TV pořady

1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace