Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novým partnerem policisty Chrise Kennera se v boji proti zločinu stává Johnny Murat, který je jeho pravým opakem. Chris je plavovlasý běloch, vyrostl v Japonsku, i dnes ctí japonské tradice a pohrdá americkou kulturou. Johnny je Asiat, vyrostl v Americe, japonské tradice mu nic neříkají, zato si s chutí užívá všeho amerického. Zdá se, že jediné, co mají společného, je láska k bojovým uměním. Společně mají vyřešit sérii zločinů v japonské čtvrti a dostanou se přitom na stopu japonské mafie Yakuzy, jejíž nelítostná krutost a fanatická disciplína z ní dělá tu nejnebezpečnější na světě. A pokud ji řídí chladnokrevný Yoshida, platí to dvojnásob. Ten se právě vraždou původního majitele zmocnil klubu Bonsai a setnul hlavu prostitutce Angel, která ho zradila. Svědkem chladnokrevné vraždy byla zpěvačka Minako Okeya a Chris, který chce získat informace, ji s Johnnym v poslední chvíli zachrání před útokem zabijáků. Současně Chris zjistí, že to byl právě Yoshida, kdo před lety zavraždil jeho rodiče, a navíc se s Johnnym dostane na stopu nové, nebezpečné drogy, kterou chce Yoshida zaplavit město. Yoshidovi se sice podaří Minako unést, Chris a Johnny však nedbají jeho hrozeb, proniknou do jeho přísně střeženého domu a zpěvačku znovu zachrání. Yoshida, jehož ješitnost byla zasažena na citlivém místě, vyšle do ulic malou armádu s jediným příkazem - zmocnit se Minako, Chrise i Johna. V japonské čtvrti se rozpoutá nelítostná a krvavá válka. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (244)

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Klasický devadesátkový akčňák. Pravda jsem zaujatý, protože nemám rád Dolpha Lundgrena a nikdy mi jako herec nepřirostl k srdci. Takovej malej orangutánek, kterej žongluje na povel, takže asi i díky tomu hvězda dolů z jinak průměrného ass kickového filmu. Takových se tenkrát točilo víc a i tento si zaslouží svých 3,5 minuty slávy :) víc ne ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Krásne a ukážkové béčko, pre fanúšika žánru a atmosféry akčných nášupov rokov deväťdesiatych je to jednoducho povinnosť. Lundgren a Lee kopú, strieľajú hláškujú a to takmer počas celého deja diváka nenechajú vydýchnuť. No a Tagawa je protivník numero uno. Ešte raz musím zdôrazniť a pochváliť svižnosť a nadupanosť scenára, krátkou stopážou tvorcovia urobili to najlepšie čo mohli, škoda, že to tak nie je pri viacerých filmoch. 80%. ()

Reklama

peto12 

všechny recenze uživatele

Zúčtování v malém Tokiu, Mstitel, Temný anděl či masakr na střední škole i mnohé iné kvalitné akčné snímky s Lundgrenom patria medzi moje najoblúbenejšie trháky. Zúčtování v malém Tokiu - keď bol ako dieťa,tak mu v detstve zabili rodičov. Bol ním Joshida. Teraz sa mu Lundgren pomstí. Akčné scény ma najviac nadchli, keď Kenner preskočil do výšky auto. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tohle se prostě povedlo! Akční komedie, kde o hlášky a spousty soubojů není nouze, navíc v pozadí hraje libá melodie. Lundgren je hrouda a suverén, vedle něj Lee - malej, ale šikovnej. Ano, jsou skvěle sehraní. Navíc pro mě několik nezapomenutelných scének, ať už třeba sebevražednej rituál na stanici, nebo "bitva" u Dolpha na chaloupce, či třeba scénka ve vile, kde si Dolph udělá ze žluťásků živý terče a vysvobodí ze zajetí svojí princeznu. A nádech Yakuzy, kterej Lester vnesl do filmu byl taktéž báječnej zážitek! Tenhle filmek je jeden z topů Lundgrenovi kariéry a já si ho cením na pohodu za 75% ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Keď si porovnám Dolpha za jeho mladej éry a povezme najnovšieho Mechanika, je to veru pekný rozdiel...Vtedy sa mu ešte chcelo ako tak hrať a človek cítil aspoň nejaké to zanietenie:) Zúčtovanie v Malom Tokiju je ďalší z radu "funny akčákov", na ktorých sa dá len pobaviť. Že je Dolph absolútne herecké drevo je jasné, ale v tomto filme sa mu napriek tomu podarilo niečo neuveriteľné. Zo svojho meravého kamenného ksichtu dostal dokonca v jednej scéne aj náznak emócie (keď súložil s tou japonkou:))) WAW!!! Skrátka ak beriete tento film s rezervou a máte radi povedzme Komando, tak sa zabavíte, inak samozrejme ruky preč:) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Při rvačce v 8. minutě nakopává Chris Kenner (Dolph Lundgren) soupeře a ten letí zády k oknu. V následujícím záběru prolítává oknem čelem napřed. (tzv)
  • Asi v 12. minúte je možné vidieť, že telo, ktoré bolo v aute pred tým, ako ho lis zlisoval, bolo nahradené figurínou. (ČSFD)
  • Dolph Lundgren ve filmu nosí a používá zbraň Desert Eagle, nebo také „Deagle“. Je to poloautomatická pistole izraelské výroby. (Jizni Tlapa)

Reklama

Reklama