foto

Franklin Jones Jr.

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2018 Dreams I Never Had
2016 Dagger of Adultery
Tie the Knot
2015 Krampus: Táhni k čertu
2014 Full Love
Ready 2 Die
2013 Code Red
2011 Dreams Awake
2010 Standing Ovation
2009 Kněžna Libuše
2008 Dark Spirits
2007 The List
2006 Na lince je vrah
1998 Běh černé kočky (TV film)
Den, kdy zabili Lincolna (TV film)
Indiscretion of an American Wife (TV film)
Jezero (TV film)
Merlin (TV film)
Nahé město: Poslední soud (TV film)
Nedívej se dolů (TV film)
Sbohem, lásko!
Už na tebe čekám (TV film)
1997 Evina zátoka
Klid ve tvém srdci (TV film)
Klonován (TV film)
Smrt na Everestu (TV film)
The Dukes of Hazzard: Reunion! (TV film)
1996 Prsten (TV film)
1995 Goofy na výletě
1994 Jít za hlasem srdce (TV film)
1993 Demolition Man
Přetržené řetězy (TV film)
Sledování
Slepý bod (TV film)
Stalingrad
Volný pád
Zabiják
1992 In the Shadow of a Killer (TV film)
Konkurenti
Mrazivá vášeň
Přepadení ve vzduchu
Salt on Our Skin
Sinatra (TV film)
Smrtonosná zbraň 3
Souboj s oceánem (TV film)
1991 Bez varování: Skutečný příběh Jamese Bradyho (TV film)
Chraň si svůj život
Dobrák Rover
Empire City (TV film)
Eyes of a Witness (TV film)
Krvavá řeka (TV film)
Nebezpečná hra
Nemilosrdná spravedlnost
Studený jak kámen
Tagget (TV film)
Zúčtování v Malém Tokiu
Žena, která zhřešila (TV film)
1990 Až se setmí, miláčku
Dětská hra 2
Flying Blind (TV film)
Muž s cejchem smrti
Ohnivá eskadra
Smrt přišla brzy (TV film)
Sporting Chance (TV film)
Těžko ho zabít
1989 Nejbližší příbuzenstvo
Vražda v Central Parku (TV film)
1988 Dětská hra
Nico
Police Story: Burnout (TV film)
Police Story: The Watch Commander (TV film)
1986 Jumpin' Jack Flash
Outrage! (TV film)
Ozbrojení a nebezpeční
1985 Alenka v říši divů (TV film)
I Dream of Jeannie... Fifteen Years Later (TV film)
Lunapark smrti
1983 For Members Only (TV film)
Kačer Daffy: Fantastický ostrov
Running Brave

TV seriály

2012 Line of Duty (TV seriál)
2005 JAG (TV seriál)
Příznivé větry a stoupenci moří (S10E22)
Tým snů (S10E21)
Neznámý voják (S10E20)
další epizody (12)
2004 JAG (TV seriál)
Čtyřprocentní řešení (S10E10)
Muž na mostě (S10E09)
V sousedství (S10E08)
další epizody (10)
2003 JAG (TV seriál)
Bojovník Webb, 1. část (S08E24)
Pas de Deux (S08E23)
Právníci, zbraně a peníze (S08E22)
další epizody (13)
2002 JAG (TV seriál)
Všichni mí věrní (S08E11)
Zabiják (S08E10)
Když se lano přetrhne (S08E09)
další epizody (11)
2001 JAG (TV seriál)
Trosečník, část 1. (S06E24)
Vzpoura (S06E23)
Čára života (S06E22)
další epizody (15)
2000 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Hard Cell (S05E19)
JAG (TV seriál)
Rodinná tajemství (S06E09)
Rozdílný mír, část 2. (S06E08)
Rozdílný mír, část 1. (S06E07)
další epizody (9)
1999 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Girl Trouble (S05E04)
Smash and Grab (S05E03)
Trade Off (S05E02)
další epizody (4)
JAG (TV seriál)
Loučení (S04E24)
Dítě (S04E23)
Hledání spřízněných duší (S04E22)
další epizody (13)
1998 Monkey Magic (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Rolničky (S04E11)
Černá stíhačka (S04E10)
Lid versus MacKenzieová (S04E09)
další epizody (11)
1997 Pohotovost (TV seriál)
Ještě jeden na cestu (S03E22)
Něco si přej (S03E21)
Náhodné činy (S03E20)
další epizody (12)
1996 Jilmová ulice (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Vánoční bezdomovci (S03E10)
Na nic se neptej a já ti nebudu lhát (S03E09)
Union Station (S03E08)
další epizody (22)
Superman (TV seriál)
Zastavte Pressovy (S04E10)
Duchové (S04E09)
Bob a Carol a Lois a Clark (S04E08)
další epizody (4)
1995 The Client (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Tady se děje zázrak (S02E10)
Domov (S02E09)
Vyzrazené tajemství (S02E08)
další epizody (24)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Dar (S01E11)
Bouře (S01E10)
Přísně tajné (S01E09)
další epizody (10)
Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
High Treason: Part 2 (E27)
High Treason: Part 1 (E26)
Bad Luck Betty (E25)
další epizody (12)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
A.K.A. Kansas (E15)
Mail Order Brides (E14)
Steel Horses (E13)
další epizody (8)
Superman (TV seriál)
Neviditelný muž (S01E04)
1992 Flying Blind (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
1987 Hunter (TV seriál)
Nefritová nevěsta (S04E03)
Hra na boha (S04E02)
Víc než pouhý neznámý (S04E01)
A-Team (TV seriál)
Without Reservations (S05E13)
1986 Designing Women (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
A-Team (TV seriál)
The Grey Team (S05E12)
The Spy Who Mugged Me (S05E11)
The Crystal Skull (S05E10)
další epizody (23)
Knight Rider (TV seriál)
V moci voodoo (S04E21)
Rytíř vycházejícího slunce (S04E20)
Fantom z ateliéru (S04E19)
další epizody (11)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
A-Team (TV seriál)
Uncle Buckle-Up (S04E12)
The Doctor Is Out (S04E11)
There Goes the Neighborhood (S04E10)
další epizody (7)
Knight Rider (TV seriál)
Knightova píseň (S04E10)
Bradla za mřížemi (S04E09)
Nebezpečná jízda (S04E08)
další epizody (21)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
Opening Night at the Boar's Nest (S07E17)
Enos and Daisy's Wedding (S07E16)
Strange Visitor to Hazzard (S07E15)
další epizody (5)
1984 A-Team (TV seriál)
Breakout! (S03E13)
Knight Rider (TV seriál)
Chameleon (S03E10)
Ztracený rytíř (S03E09)
Opojná smrt (S03E08)
další epizody (20)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
Sky Bandits over Hazzard (S07E12)
Sittin' Dukes (S07E11)
Danger on the Hazzard Express (S07E10)
další epizody (22)
1983 A-Team (TV seriál)
Till Death Do Us Part (S01E11)
Knight Rider (TV seriál)
Pomoc v nouzi (S02E11)
Ztráta paměti (S02E10)
Ohnivé kolo (S02E09)
další epizody (18)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
Cooter's Girl (S06E12)
High Flyin' Dukes (S06E11)
Enos's Last Chance (S06E10)
další epizody (21)
1982 Bring 'Em Back Alive (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Srdce z kamene (S01E13)
Nezapomeň na mě (S01E12)
Luxusní projížďka (S01E11)
další epizody (13)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
The Revenge of Hughie Hogg (S05E13)
The Treasure of Soggy Marsh (S05E12)
A Little Game of Pool (S05E11)
další epizody (27)
1981 Code Red (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
Hughie Hogg Strikes Again (S04E13)
Cletus Falls in Love (S04E12)
Goodbye General Lee (S04E11)
další epizody (26)
1980 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
The Great Santa Claus Chase (S03E09)
Mrs. Roscoe P. Coltrane (S03E08)
Baa, Baa White Sheep (S03E07)
další epizody (20)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
Arrest Jesse Duke (S02E12)
People's Choice (S02E11)
Granny Annie (S02E10)
další epizody (25)

Dokumentární

1988 Imagine: John Lennon

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky