Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novým partnerem policisty Chrise Kennera se v boji proti zločinu stává Johnny Murat, který je jeho pravým opakem. Chris je plavovlasý běloch, vyrostl v Japonsku, i dnes ctí japonské tradice a pohrdá americkou kulturou. Johnny je Asiat, vyrostl v Americe, japonské tradice mu nic neříkají, zato si s chutí užívá všeho amerického. Zdá se, že jediné, co mají společného, je láska k bojovým uměním. Společně mají vyřešit sérii zločinů v japonské čtvrti a dostanou se přitom na stopu japonské mafie Yakuzy, jejíž nelítostná krutost a fanatická disciplína z ní dělá tu nejnebezpečnější na světě. A pokud ji řídí chladnokrevný Yoshida, platí to dvojnásob. Ten se právě vraždou původního majitele zmocnil klubu Bonsai a setnul hlavu prostitutce Angel, která ho zradila. Svědkem chladnokrevné vraždy byla zpěvačka Minako Okeya a Chris, který chce získat informace, ji s Johnnym v poslední chvíli zachrání před útokem zabijáků. Současně Chris zjistí, že to byl právě Yoshida, kdo před lety zavraždil jeho rodiče, a navíc se s Johnnym dostane na stopu nové, nebezpečné drogy, kterou chce Yoshida zaplavit město. Yoshidovi se sice podaří Minako unést, Chris a Johnny však nedbají jeho hrozeb, proniknou do jeho přísně střeženého domu a zpěvačku znovu zachrání. Yoshida, jehož ješitnost byla zasažena na citlivém místě, vyšle do ulic malou armádu s jediným příkazem - zmocnit se Minako, Chrise i Johna. V japonské čtvrti se rozpoutá nelítostná a krvavá válka. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (244)

Bat55 

všechny recenze uživatele

Akčné béčko ako vyšité!!!Ja tieto staré B-filmy proste milujem.Hlavné duo Dolph Lungren a Brandon Lee sú parťáci ako sa patrí a záporák Tagawa je proste coolový béčkový herec.Je tam akcia neuveriteľná,Lungren si chodí ako Terminátor a striela zločincov a každého trafí,len oni neho nie.To by ale nemohol byť ústrednou postavou tohto filmu.Dnes už po smrti Brandon Lee tu bol taktiež skvelý a občasná hláška z jeho úst taktiež nechýbala.Myslím,že film,ktorý je aspoň do akcie dobrý a aj trochu srandy nechýba,ale k čomu to,keď sa po 3/4 filmu začnem nudiť a už to tak neočarí.Ale bavil som sa:D/68%/ ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tohle se prostě povedlo! Akční komedie, kde o hlášky a spousty soubojů není nouze, navíc v pozadí hraje libá melodie. Lundgren je hrouda a suverén, vedle něj Lee - malej, ale šikovnej. Ano, jsou skvěle sehraní. Navíc pro mě několik nezapomenutelných scének, ať už třeba sebevražednej rituál na stanici, nebo "bitva" u Dolpha na chaloupce, či třeba scénka ve vile, kde si Dolph udělá ze žluťásků živý terče a vysvobodí ze zajetí svojí princeznu. A nádech Yakuzy, kterej Lester vnesl do filmu byl taktéž báječnej zážitek! Tenhle filmek je jeden z topů Lundgrenovi kariéry a já si ho cením na pohodu za 75% ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

"Mám mu přečíst jeho práva?" - "Když ti to udělá dobře..." Dva roky po PUNISHEROVI Dolph opět proháněl Yakuzu a užíval si mučení elektrickým proudem, tentokrát ale ne sám, nýbrž za zdatné asistence Brandona Lee. Pohodová osmdesátková buddy movie z devadesátéhoprvního od rejži KOMANDA se sympatickým ústředním duem, kvalitním záporákem a slušným počtem bitek, hlášek, mrtvol, koz a potetovaných asiatů, kde Dolph přeskakuje a převrací auta a vůbec má "to největší péro, co jsem kdy viděl". Jako třešnička na dortu, Tia Carrere. Snad jen by se hrdinové nemuseli z každé pasti dostat tak snadno a rychle. "Zatkli jsme ho a při výslechu si sám zlomil vaz." ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Yakuza prostě v Los Angeles nemá šanci. Jednohubka od komandovského Marka L. Lestera, která dle mého soudu moc nefunguje. Dolph samozřejmě není bůhvíjaký herec, ale tady toho předvádí ještě daleko méně jeho parťák Brandon Lee. Přestože jeho hláška "Máte právo na smrt." byla docela fajn. Navíc se zde obdivně vyjadřoval o velikosti hrdinova mužství. Nevzpomínám si na období kdy bych Showdown in Little Tokyo vyloženě žral. Střih je často velmi zmatený a akce špičková, přestože jí není málo, taky není. Naši hrdinové mají několikrát vyloženě z prdele kliku, například když se dostanou ze slisovaného auta. Film zapadá přesně do konce 80. let, takže kozy, krev, hnusní záporáci a dušínovští klaďáci. 50% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Trochu krátký akční trhák Dolph a Brandon se skvěle doplňujou a hláškujou co jen to jde..já se teda nasmál dost jejich hláškám ,,když se nenasnídám jsem fakt naštvanej" Brandon předváděl skvělé kopy a Cary-Hiroyuki opět role záporáka (jako vždy) ,,přineste mi hlavu toho blonďatého policisty!". Doplh společně s Brandonem proti Yakuze! ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Bunda, ktorú nosil Lundgren vo filme, má na ľavom rukáve kanji logo, ktoré je odkazom na Kyokushin - štýl karate, v ktorom Dolph získal dva tituly majstra Európy. (m.a.t.o.)
  • Při rvačce v 8. minutě nakopává Chris Kenner (Dolph Lundgren) soupeře a ten letí zády k oknu. V následujícím záběru prolítává oknem čelem napřed. (tzv)
  • Asi v 12. minúte je možné vidieť, že telo, ktoré bolo v aute pred tým, ako ho lis zlisoval, bolo nahradené figurínou. (ČSFD)

Reklama

Reklama