Reklama

Reklama

Recenze (4)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Hodnoceno dospělýma očima naprostá blbost o dětské "špionážní" mezinárodní organizaci (megacentrála a technické vychytávky jako snímače otisků dlaní a komunikace přes videohovory included;)). Hodnoceno na základě vzpomínek z doby prvního zhlédnutí naprostá bomba, protože - dobrodružný seriál o o dětské "špionážní" mezinárodní organizaci (megacentrála a technické vychytávky jako snímače otisků dlaní a komunikace přes videohovory included;)). A navíc hustopekelný název Centauri... co můžete s něčím takovým, co se už nedá opakovat, dělat. Vzdych a 70%. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Ha, sobotní dopoledne na Nově patřilo za dávných časů tomuto seriálu o dětských agentech, kteří řešili dospělácké zločiny... ()

blackperseus 

všechny recenze uživatele

Tak toto bol vo svojej dobe (rozumej 15 rokov dozadu) nehorázne obrovský kult! Pamätám sa, ako som sa ponáhľal s cvičením na harmoniku, aby som to večer mohol sledovať! Každý príbeh pokrýval zhruba 4-5 epizód, spomínam si napríklad na to s Mona Lisou, či prípad o koníkovi, čo sa odohrával v Poľsku, a mnoho iných útržkov! Hlavní hrdinovia boli tuším Albert a Wicky. Áááách, nostalgia! :-) Ak by toto niekto zohnal, tak to vyvážim zlatom! P.S. Dávam silne neobjektívne hodnotenie (keby som to kukal dnes, tak počítam, že nad dve hviezdy by som išiel ťažko), ale uznajte, ak si z raz videného seriálu pamätáte takéto detaily... ;-) ()

rainbof 

všechny recenze uživatele

je to léta co jsem to viděl, ty nedělní odpoledne kdy to dávali rád vzpomínám (20 let sakra..). Myslím že dnešní děcka to neocení protože technika byla to co tento seriál táhla dopředu zkrátka je to něco jako první james bond nebo první série star treku jen cílová skupina už poněkud odrostla. ()

Reklama

Reklama