Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšný broadwayský autor Ivan Travalian (Al Pacino) je najednou postaven před zdánlivě neřešitelný problém: manželka Glorie (Tuesday Weld) už to s ním nemůže vydržet a přes jeho prosby ho opustí. Nešťastník se tak musí sám postarat o pět dětí a navíc je ještě nucen pokračovat v přípravách na nákladnou premiéru divadelní inscenace. Ivan má pocit, že nedovede skloubit své pracovní povinnosti, vztah k broadwayské hvězdě Alici (Dyan Cannon) a péči o děti. Postupně si však začíná uvědomovat, že jeho prvořadou povinností je postarat se o své potomky a zároveň poznává, jak důležitý je normální rodinný život... (šubelinka)

(více)

Recenze (31)

zahadum 

všechny recenze uživatele

Autor Autor..to je názov filmu ktorému by kľudne sedel názov Otec Otec....Al Pacino v netradičnej úlohe divadelného dramatika ( mám strašné depresie......dramatik ) ktorý má ale kopec rodinných problémov s dosť prelietavou manželkou po ktorej vždy ostane nejaké to decko. Film je v podstate rodinná komédia a neprišiel som na to ktorá zložka je primárna..či úloha Autora alebo Otca...film v tom dosť tápe....každopádne má film čo ponúknuť...vždy a všetko hrajúci Al ktorý svojou charizmou zvláda upracovaného spisovateľa ako aj otca nie vždy svojich detí pre ktorých je ale ochotný spraviť všetko.....hlášky deti sú pomerne podarené....nebyť prítomnosti Al Pacina tak je to podpriemerný tuctový film akých nám 80 roky ponúkli v hojnej miere. ()

Denny 

všechny recenze uživatele

Bouřlivý milostný poměr autora a herečky, odehrávající se na jevišti i v zákulisí divadla.Herecký koncert Al Pacina a jeho dvou partnerek, nepříliš inteligentní zápletka. ()

mirkath1 

všechny recenze uživatele

Nevím, nevím, připadalo mi to moc uřvané, ukecané a ve finále, nic neřešící. Ani Al Pacino to nezachránil.Konverzačka bez náboje. Nedalo se nikomu moc fandit, příliš nevěrohodné. ()

Elessar. 

všechny recenze uživatele

Pomerne neznámy film ale docela vpohode Al v netradičnej komediálnej úlohe, já mu fandím, ešte k tomu aj divadelne prostredie čo je proste jeho, škoda ze sa k tomu neda nejako moc dobre dostať ()

Hookins86 

všechny recenze uživatele

Když to tak vezmu, když mohl Terminátor hlídat děti ve školce, tak proč by se nemohl drsnej mafián starat o půlku děcáku. Vcelku povedené komedíální rodinné drama... ()

Svadbos 

všechny recenze uživatele

Útla ale úspešná komédia, so sympatickými hereckými výkonmi. Scenár napísal autor divadelných hier Israel Horovitz. ()

Lucie505 

všechny recenze uživatele

Milý, chytrý a zábavný snímek. Místy trošku táhlejší, ale kompenzuje to Al Pacinova vyřídilka, a ráznost a nátura jeho vyženěného španělského syna (smála jsem se u každého jeho výstupu!). ()

Luxurka 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem dlouho sháněla, konečně se podařilo a jsem za to ráda :-) čekejte příjemnou oddychovku se špetkou humoru skvělého Al Pacina. Doporučuji tento film spíše pro jeho skalní fandy, kteří ocení jeho herecký koncert a koukají na to spíše s nostalgií :-) mě se líbil moc! Dostala mě hláška v koupelně - Buď se vyčurej nebo se seber a vypadni, já se z tebe zblázním! :-)))) Skvělej film když venku prší - zalezte do peřin a sledujte! ()

Reklama

Reklama