Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Teyle se na Atlantidě zjevila žena, která nesrozumitelně mluví a následně na konci chodby uvidí popáleného muže. Když to Teyla řekne ostatním, nevěří jí a myslí si, že má halucinace. Ale postupně tyto halucinace začnou mít i ostatní členové Atlantidy. Následně se na senzorech Atlantidy objeví hejno velryb a další velryby připlouvají. Naštěstí je tu McKay, který zjistí, proč velryby připlouvají a co vlastně chtějí. (Varan)

(více)

Recenze (5)

PEPR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na Atlantis se zdá být všechno v pořádku, dokud Teyla nezačne mít zvláštní vidiny. Když se prochází městem, z ničeho nic vídá antickou ženu, která mluví divnou řečí, a popáleného antického pilota. Nikdo jí zprvu nevěří, vyšetření také nic neukáží, jenže později mají vidiny i ostatní členové expedice na Atlantis. Pod vodou se k městu také začnou přibližovat stovky velryb. Co mají ty dvě zdánlivě rozdílné věci společného? McKay nalezne na tuto otázku odpověď - velryby stahující se k městu se pomocí halucinací snaží lidi v Atlantis varovat před nebezpečným výronem ze slunce, jenž každých 15 tisíc let ohrožuje planetu. ()

Elerrina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Záhadný jev, luštění záhadného jevu, ohrožení, trocha ekologie, ještě větší ohrožení, logické vyřešení hádanky, drama a na závěr porce hrdinství. Přesně takhle má vypadat správná sci-fi epizoda, milý Star Treku. ()

Jan.Cada1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět další přírodní katastrofa, která se stává pouze "jednou za několik tisíc let". V podání SGA to ovšem vždycky vyjde na rozmezí 5 let, co na Atlantidě jsou :D Ale jinak kvalitní díl. ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vynikajúca epizóda. Ľudia začnú mat vízie antikov a medzitým sa velryby stahuju do blízkosti mesta. Rodney nájde medzi týmito javmi súvislosť. Vysvetlenie je výborne a trochu akcie na konci tiež. ()

Reklama

Reklama