Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent FBI, Joel Campbell (James Spader - Vlk, Sex, lži a video), unavený po letech strávených pronásledováním vrahů, opouští L.A. a začíná nový život v Chicagu. Ale o pět měsíců později se jeho nový domov stane místem několika obzvláště děsivých vražd, které mohou být dílem jen jednoho muže: Davida Allena Griffina (Keanu Reeves - Matrix) - nepolapitelného rafinovaného vraha, který se rozhodl zahrát si se svým dřívějším pronásledovatelem krutou hru. Chladnokrevný vrah posílá Joelovi fotografie vytipovaných obětí, místa činu zanechává bez jakýchkoli stop a s potěšením sleduje jeho reakce, když nevinní lidé umírají. Poté co se Griffin dostane do jeho blízkosti, musí Joel rychle hledat způsob, jak ho zastavit dříve, než zemře někdo z jeho nejbližších... (Bonton Home Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

No ty vole, sračka jak hrom! Asi to chtělo něco vytěžit z matrixovské popularity Keanu Reevese, ale ani on ani nikdo jinej tohle nemůže zachránit. Možná jen děj měl jakýs takýs potenciál (i když žádná velká sláva to není), ale všechno ostatní byl totální průser přes celej dvůr. Ať už jde o děsnej 90kovej fílink nebo o extrémně dementní zpomaleně-sekané záběry, amatérské digitální výbuch na konci, nulové napětí, herecké výkony jak z Chvilky pro tebe a televizní odfláknuté zpracování. Prostě jedna velká nuda se 3 známými herci, na kterou se nevyplatí koukat... ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Velmi plocha psychologie postav, nechava rozum stat a vy se tak musite divit a neustale se ptat proc udelal co udelal a kdyz uz dostanete odpoved, tak byste byli radeji, kdybyste ji neznali. Velmi fadni a omsely pribeh dava spolecne s neuveritelne pitomou zapletkou na vedomi, ze tady psenka neporoste. ()

Reklama

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

O tomto filmu by se dalo psát hodně, bohužel většina slov a vět by byla negativní a kritická. Dílo mne zklamalo jako celek i v jednotlivých pasážích a oblastech. 1) Zbytečně mnoho flashbacků. 2) Kamera, hrající si se světlem a ostřením ve stylu současných amerických (a potažmo i českých) krimiseriálů mne vážně neuchvátila. 3) Ani jeden z herců na mne neudělal větší dojem. Spader je sympaťák, ale to je tak vše a Keanu Reeves jako mnohonásobný vrahoun moje emoce nechal klidně spát. 4) Některé akční scény na mne působily céčkově až déčkově. Například ta u benzinové pumpy, kdy vybouchne a shoří jen to, co se právě hodí... A pasáž , kdy detektiv divoce pronásleduje řidiče ukradené hondy s telefonem u ucha, patřila do jiné kategorie filmů - bláznivé parodie. 5) Nemoderně působící hudba toto vše podkreslovala. Myslím, že se jedná o film, který má slušný základ, se kterým nebylo dobře naloženo. Mé dvě* jsou možná až příliš milosrdné. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Nechápu, co proti tomuhle filmu máte. Nebýt průměrného závěru (málem jako vystřiženého z české Cesty peklem), bylo by to na pět hvězd. Už dlouho jsem nebyl do filmu tak ponořen jako do The Watchera, herecké výkony jsou skvělé a postavy jsou i dobře napsané. Viděl to vůbec někdo z vás? Nebo to tak pokurvil dabing? ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Čistej průměr. Neurazí ale ani moc nenadchne. Keanu Reeves je herec kterého mám celkem v oblibě a dle mého hrát umí, ale myslím, že role psychopata nebyla pro něj nejšťastnější. Spíše by mu sedl ten detektiv dle mého názoru. Prostě jsem mu tu zvrácenost a možné šílenství nevěřil. Ale tak dělal co mohl a snaha se cení. Příběh je takovej vlažnější, vražd je málo a navíc je skoro ani nevidíte. Třeba filmy Sedm nebo Vraždy podle Jidáše mě dostaly podstatně více. Tohle je absolutně průměrný krimi thriller s lepším obsazením. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Někdo zfalšoval podpis Keanu Reevese na smlouvě ke snímku. I když byl podle něj scénář strašný a vůbec ho to nezajímalo, nebyl schopný dokázat, že to není jeho rukopis. Nechtěl se soudit, tak to natočil. I pře svou nízkou kvalitu se film držel dva týdny na prvním místě návštěvnosti v USA. (Reventador)
  • James Spader, který si ve filmu dopřává vietnamské nudle, ve skutečnosti vietnamská jídla nemá rád. (akisha)
  • Úvodní Griffinův (Keanu Reeves) kung-fu tanec na píseň "Dragula" od Roba Zombie je poctou Reevesovu předchozímu filmu Matrix (1999). (akisha)

Reklama

Reklama