Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastupující hvězdy Ryan Reynolds (3:15 zemřeš), Anna Faris (Scary Movie 1-4) a Justin Long si zahrály hlavní role zaměstnanců podivné restaurace Shenanigan, ve které se dějí ty nejneuvěřitelnější věci. Uvidíte bláznivé uklízeče, nechutné legrácky v kuchyni a hodně rozprav o sexu. Waiting... je hysterický zákulisní pohled do fastfoodu a citlivá óda na ztracené a zcela bezcílné mládí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (373)

Budweiser odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli tohle byl film, tak ať mě někdo poví o čem. Přemýšlel jsem ještě hodně dlouho po zhlédnutí Hele kámo, kdo tu vaří? a na nic jsem nepřišel. Jestli měli někoho pobavit praktiky, kdy steak vyválí na zemi, flusnou do omáčky atd ... no tak mě teda rozhodně ne! Spíš mě film odrazuje od toho zajít si někam do restaruce na oběd! ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Škoda, že jsem si k tomu nedal tak tři-čtyři piva, byvil bych se ještě víc, i tak jsem se bavil nehorázně! Za vyzvednutí stojí ta holka, co už tam maká tak dlouho, že jí z toho hrabe. Přesnej výkon a víte proč? Protože obsluhovat lidi je fakt to nejhorší, co můžete dělat..lidi jsou dobytek a po pár letech byste je skutečně radši zabili..."Vítejte v chrámu zkázy! Kurva!" ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

V duchu fekálních komedií (jejichž duch zde už nějaký ten pátek určitě nemá co dělat, ale co naplat) natočená „generační výpověď“ (ale, že je to s tou výpovědí myšleno sakra ironicky) o lidech, kterým už nic nezbylo a tak se denně potýkají s všedními problémy jednoho fastfoodu. Bohužel tlačit mocně na pilu a servírovat jeden vtip za druhým, z nichž většina bohužel postrádá vtipnost a spíše je obalena trapností, se debutujícími režisérovi McKittrickovi nevyplatilo. Snímek je k uzoufání nudný a kadence nechutností na minutu filmového dění smrtící. Že se zde pohybuje Justin Long, Anna Faris a Ryan Reynolds, je vcelku normální, ale že se zde trapně pitvoří i Luis Guzmán, tak to už je vrcholným výrazem úpadku tohoto hereckého esa. Jediné ponaučení tak spočívá v tom, že po shlédnutí tohoto filmu raději budu hladový bloumat ulicemi, než abych si zašel na středně velký biftek do fastfoodu. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zas tak špatné, jak zdejší hodnocení důrazným způsobem značí. Sice se tu nechutnosti objevují jak na talíři, kterých po filmu profrčí kvanta, ale i tak jsem se chvílemi dobře pobavil i když nechutnosti jednoznačným způsobem převládaly. Co nadělám, když sleduju film, odehrávající se v zapadlém fastfoodu, kde každá postavička velkého kolotoče je postavou sama pro sebe a originalitou se rozhodně nevyjímající. Nedivím se, že to pak dopadne tak jak to dopadne. Přesto i když, střed filmu je vcelku nuda, závěr ho dokonale vystříbří a neméně potěší. Protože to co všem po celou dobu filmu vadí, se na konci parádně vyjasní. Tečka. Doufám jen, že si šéfkuchař nepohrál nikdy takhle jako v tomto filmu se mnou. Neměl by důvod, ale když má blbej den... ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Hele kámo, kdo tu vaří? je komedie, ve které je většinová část humoru postavená na nechutnostech a fekálnostech okolo příprav jídla a na sprostých slovech zaměstnanců restaurace, tudíž nejde zrovna o ten nejinteligentnější typ humoru, který existuje, nicméně i přesto jsem se někdy musel pousmát, to musím přiznat. Zkrátka hloupý a ve všech možných ohledech jednoduchý film, po jehož zhlédnutí jistě někteří přehodnotí své chování vůči obsluze v restauracích. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Producent Jeff Balis si zde střihl roličku jako jeden ze zákazníků restaurace. (HappySmile)
  • V originálnej verzii scenáru má postava Calvina mať problémy s močením a postava Briana si nevie nájsť dievča. Role sa vymenili v poslednej minúte pred natáčaním. (Flipper)
  • Ve scéně, kdy Dean (Justin Long) zmuchlá a zahodí vizitku, ji o pár vteřin později opět drží v ruce. (Pavlínka9)

Reklama

Reklama