Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastupující hvězdy Ryan Reynolds (3:15 zemřeš), Anna Faris (Scary Movie 1-4) a Justin Long si zahrály hlavní role zaměstnanců podivné restaurace Shenanigan, ve které se dějí ty nejneuvěřitelnější věci. Uvidíte bláznivé uklízeče, nechutné legrácky v kuchyni a hodně rozprav o sexu. Waiting... je hysterický zákulisní pohled do fastfoodu a citlivá óda na ztracené a zcela bezcílné mládí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (373)

juta 

všechny recenze uživatele

Takový obyčejný den v obyčejné restauraci. Možná i díky tomu se z tohodle filmu stává průměrný film, ale našlo se tu hodně dobrých momentů a ke konci jsem se docela dobře bavil. Hrálo zde i dost dobrých herců, především musím vyzdvihnout moji oblíbenkyni Annu Faris a nejen díky ní se na to dalo dívat. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jako bejvalej kuchař a barman Vám můžu potvrdit, že ten co psal scénář, naprosto věděl která bije. Dokonale vypointované dialogy, hlášky, vztahy na pracovištích a u toho samozřejmě lehce fekální a drsnej příběh říznutej o dobře vymyšlenou hru. Film pro pracovníky gastronomie, film pro inteligentní lidi s nadhledem co uměj číst mezi řádky. Pseudo iňtouši a rádoby uvědomělí uživatéle od 3* níže nechť si vylížou prdel, nebo je čeká česneková sůl. Moje srdcovka. ()

Reklama

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tuhle komedii nedokážu ocenit, i když myslím, že filmy vystavěné na podobném principu či stylu humoru nezavrhuju obecně a některé se mi v rámci žánru dokonce líbí. S Hele kámo, kdo tu vaří? je to však horší. Humor zde chybí, snaha o vtip často končila trapností. O hercích se mluvit nedá, vadila mi absence děje, který by film ze sledu scének a skečů povýšil na něco uceleného. ()

prasacimor 

všechny recenze uživatele

Komédia, ktorá nepotrebuje žiadne extra katalyzátory v podobe akcie alebo čohokoľvek čo by narušilo prirodzený priebeh dňa a tým posunulo dej kamkoľvek by to už bolo potrebné, ako je to bežné v mnohých (nielen) komédiách. Na ploche jednej reštaurácie si úplne vystačí so situačným a konverzačným humorom, ktorý je síce často nechutný a fekálny, ale zato kurevsky vtipný. Minimálne mňa bavil kráľovsky najprv s českým dabingom, ktorý bol fakt výborný a potom v originálnom znení. Jeden obyčajný, ničím nezvyčajný deň v živote zamestnacov fast foodu, z ktorých je jeden väčší blázok ako druhý, ale pritom sú stále všetci dostatočne ľudský a uveriteľný. Interakcie medzi nimy samotnými a taktiež zákazníkmy, na čom vlastne celý film stojí, sú ako sa vraví, absolutly hilerijs. Za prvé vďaka skvelému výberu hercov a za druhé vďaka geniálnemu scenáru. Na poly tínedžerských fekálnych komédií sa jedná o zaznávaný klenot. Scéna waitingovania v akcii, bez strihu naprieč celým lokálom rúlz skoro ako Tony Yaa vykračujúci si hore schodmi. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

No tak tohle je celkem povedená komedie a není tak špatná, jak jsem předpokládal, protože se jedná o opravdu dobrou zábavu, která samozřejmně nemusí sednout každému. Ne každý má rád vulgarismy a nechutné scény. Mně osobně to nějak nevadí, ale je pravda, že v tomto filmu toho bylo opravdu až moc. Hlavně tedy ty výrazy. Nechutná scéna s jídlem byla taky docela přehnáná. Jenže některým vugarismům jsem se smál. A té scéně jsem se taky trošku smál. Celý film se vlastně točí kolem jednoho dne v jednom fastfoodu, což není až tak špatné. Alespoň jsme měli šanci se podívat do kuchyně a teda doufám, že takto to ve fastfoodech u nás nechodí, ale kdo ví. Celkem sympatické herecké obsazení je důvodem, proč dávám 3*. Mladé herce mám rád, protože se snaží něco zahrát. V čele stojí Ryan Reynold, Justin Long, Anna Faris a další. A na konci filmu, ten týpek to vážně zabil, jak je všechny dostal tím „Kozlem“! Příjemně ztrávená hodina a půl! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Calvin (Rob Benedict) ve filmu trpí reálnou poruchou močení zvanou Paruréza. (Scelleton)
  • Ve scéně, kdy Dean (Justin Long) zmuchlá a zahodí vizitku, ji o pár vteřin později opět drží v ruce. (Pavlínka9)
  • Producent Jeff Balis si zde střihl roličku jako jeden ze zákazníků restaurace. (HappySmile)

Reklama

Reklama