Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní hvězda Ricky Coogan (Alex Winter) chtěla vlastně pracovat na reklamě na jedovatý prostředek na ochranu rostlin. V pokročilou hodinu však Ricky navštíví Freak-Show Eliji C. Skuggse (Randy Quaid). Tam jsou k vidění rozmanité deformované kreatury. A pomocí pesticidů se sám v jednu promění... Žánrová parodie upomínající na klasiku FREAKS z roku 1932. (Pohrobek)

(více)

Recenze (2)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Ujetost parodující geniální film Freaks (1932). Tohle se asi mnoha lidem líbit nebude. Ikdyž je pravda že jsem tady čekal víc odpadů (zatím jen 3 ).Za mě rozhodně lepší tahle parodii která má pár slušnejch nápadů, než nepovedenej remake Freakshow z roku 2007. ()

Klajnik 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem, že nízké hodnocení bude důsledkem právě toho, že film to příliš divný. To by se mi líbilo. Zaujaly mne i masky. Výsledek je ale velmi slabej. Zprvu se to zdá nápadité, ale rychle jsem si uvědomil, že je to po obsahové stránce naprosto levná parodie plná ohraných gagů a bez jediného funkčního vtipu. Scénář je tak odfláklej, že jsem se u toho nemohl bavit a levnej humor mě jen otravuje. ()

Reklama

Reklama