Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Mildred do Akademie pro čarodějnice doslova vletěla, a to rovnou mezi popelnice. Zachrání ji Maud, která se stane její věrnou přítelkyní, což se nedá říct o ostatních dívkách, ani o některých učitelkách. Přesto se Mildred dostane až k závěrečným zkouškám - a jak dopadnou? Stane se z Mildred skutečná čarodějnice? (oficiální text distributora)

Recenze (164)

spacylemon 

všechny recenze uživatele

Mildred Virválová, Ethel Svatoušková, Amélie Krákavá, Constance Metlová, Imogen Zdatná, slečna Rozverná, slečna Brnkavá a tak dále a tak dále... ó, jak já si ujížděl už jenom na těch jménech! :-)) jednoznačně jedna z mých nejoblíbenějších guilty pleasures... ale i když se oprostím od všech kouzel nechtěného, ani zcela "objektivně" to rozhodně nepatří opad!u (vtipné, že na IMDb má The Worst Witch 6,9/10... že by tam snad nebylo dobrým zvykem hodnotit seriály po shlédnutých 5 minutách?:-O) update: tak po 6 letech nám Mildred už vyšplhala do "modrých" a u konkurence na 7,1/10 - "červená čísla" - jupí!:) ()

Snapphanar 

všechny recenze uživatele

Seriál, který dříve má mladší sestra hltala, když byla ještě malá... Ale i jí po pár dílech začal nudit, nedivím se jí. Bohužel jsem měl i možnost shlédnout dotočené nové díly tohoto podprůměrného seriálu a věřte mi, že to není nic víc, než ztráta času. Mimochodem by mne moc zajímalo, kdo do žánru tohoto seriálu "Horor"... Že je to drama a komedie- to ještě chápu, ale osobně bych to nazval tragikomedie. ()

Reklama

BillieJoe odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle si pamatuju jako malá a vždycky jsem nevydržela se na to dívata musela to přepnout, protože prostě málokdy vydržím koukat se na obličeje britských děcek, i když v HP, tam se dala Hermiona přežít. Nikomu tohle neberu, každý má rád něco jiného, já mám ráda kouzla a čáry, ale na totok řikám:" čáry, máry FUCK!" ()

MartyMcFly89 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem na to docela rád. Je to Britské a to mi vždy přidá 20% minimálně, poté když to srovnám s Harry Potterem, tak je to lehké, amatérské a scénářovitě samozřejmě horší, ale má to svojí krásu. Protože knižní předloha byla publikovaná v roce 1974, nedá se mluvit o ovlivnění ČŠP Harry Potterem, ale právě naopak. Tak strašné hodnocení, které tento seriál dostal svědčí o tom, jak se lidé nechají snadno ovlivnit komerční, líbivou blbůstkou, Harry Potterem, podstatně bohatším, mladším sourozencem ()

Paradax 

všechny recenze uživatele

Milý seriál o jedné outsiderce, který u nás běžel dřív než se k nám vůbec dostaly první zmínky o Harrym Potterovi, takže toto srovnání absolutně není na místě, nehledě na to, že jde o seriál, a ne film. Ve své době a dětském věku měl své kouzlo, ti mladší holt mají smůlu. Obecně u všech seriálů platí, čím větší časový odstup od vzniku, tím více v divákových očích klesá. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Na Halloween (říjen 2000) CITV kvůli populární poptávce vytvořil časopis „Čarodějnice školou povinné“. (ČSFD)
  • Fenella (Julia Malewski) a Griselda (Poppy Gaye) ze čtvrtého ročníku   v epizodě Nezvaná říkají, že jsou v posledním ročníku. Ročníků je ovšem pět. (Tichošlápek)
  • Doslovný překlad originálního názvu seriálu „The Worst Witch“ je „Nejhorší čarodějnice“. (ČSFD)

Reklama

Reklama