Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policista Joe Bornowski (Sylvester Stallone) si užíval spokojeného staromládeneckého života, dokud se jednoho dne neobjevila mezi dveřmi jeho maminka! Rázná žena překypující mateřskou láskou a péčí obrátí Joeovu domácnost naruby a způsobí mu řadu trapasů. Aby toho nebylo málo, stane se svědkyní vraždy, takže se musí ve městě zdržet déle. Joea tedy čeká další kolo poučování a zásahů do soukromého života a vás úžasně zábavná jízda plná vtipu! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

xaver 

všechny recenze uživatele

I když je mi jasné, že nastupuju do rozjetého vlaku, je pro mě velice překvapivé, kolik hodnotitelů tento snímek odsoudilo jako naprosto špatný. Přitom je to celkem slušná komedie, kde exceluje Sylvester Stallone. Snad mu někteří nemohou odpustit, že jejich Rambo nebo Rocky má i smysl pro humor. Stejně jako ve filmu Oskar, i zde Stallone prokázal svoje herecké umění. Souhlasím, že děj a zápletka nic moc, ale za krásný humor a skvělé herecké výkony dávám 4. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Když se losangelského policajta Joa Bomowskiho (Sylvester Stallone), rozhodne navštívit jeho mamka, tak netuší, že ta dokáže postavit celé Los Angeles do pozoru. Ať už historkama z Joova dětství (kdo by měl rád, když se o něm ví, jak se počůrával), pokusy o narovnání Joova milostného života nebo tím, že se hnedka první den připlete k obchodu se zbraněmi a s vervou svoji vlastní se rozhodně synovi zapeklitý případ pomoci vyšetřit... Psal jsem to nedávno u Policajta do školky - každý akční hrdina si nějakou tou (více či méně) vtipnou komedií musel projít, a nevyhnulo se to ani Sylvestrovi Stallonemu. A nutno říct, že Stůj, nebo maminka vystřelí, patří k těm horším - sice se zde pár (asi tři) vtipných scén najde (umývání naolejované pistole), ale jinak většina pokusů o vtip končí někde ve ztracenu. No, pokud se Stallone vrátí zpět do své oblíbené (afgánské) džungle, jsem mu schopen tyto výstřelky odpustit :) ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Stejně tak, jako devadesátým létům vévodily akční filmy, vyklubalo se i pár pokusů narvat akční hrdiny do bláznivých komedií. Nemohu říci, jestli se to povedlo vždy, ale tento případ to rozhodně není. Neskutečně otravná a nudná záležitost s vyšklebeným Stallonem, který vypadá dost bídně, když u toho nedrží v prackách alespoň středně těžký kulomet. Vyumělkovaný humor je místy až trapný, a když už se tam náhodou naskytne ryze směšný moment, pouze to s vámi lehce zacuká. Na salvy smíchu ale rozhodně zapomeňte. 30% ()

Caesar1993 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo dost beznadějně, nicméně posléze se s toho vyklubala celkem slušná komedie. P. S. Docela to vypadalo na menší bitvu mezi Slyem a režisérem. Přišlo mi, že režisér se pokoušel z policisty Joea udělat typického průměrného policajta a Sly mu to svýma akčníma scénama docela úspěšně kazí. ()

Siri69 

všechny recenze uživatele

Já se u toho bavil a to poměrně dost !!! Sylvestera moc nemusim,ale v komediální roli mi docela seděl... Neni to nějáká super komedie,kterou budete hltat od začátku do konce,ale rozhodně je to příjemné pokoukání... U tohoto filmu nesmíte přemýšlet nad tím jak je to natočené,jestli to má hlavu a patu,nebo že to nemá moc zajímavý příběh... Musíte si jen užívat ty pohodové vtipné scény... ;-) 3,5* ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Sylvester Stallone považuje tento film za vůbec nejhorší, který kdy natočil. (HellFire)
  • Arnold Schwarzenegger dostal nabídku na hlavní roli, ale odmítl ji a později se vyjádřil k roli, kterou dostal Sylvester Stallone: „Přečetl jsem si scénář a byla to naprostá kravina, ve které bych nikdy nehrál. Takže šli za Slyem a ten mi pak volal, jestli jsem taky dostal nabídku na roli v tom filmu. Řekl jsem: „Ano, zvažuji, že si v tom zahraji. Ten film je skvělý nápad.“ Když to Stallone slyšel, okamžitě volal do studia a řekl jim: „Ať to stojí cokoliv, já ten film natočím.“ (Geralt z Rivie)
  • Film měl obsahovat scénu, kdy Sylvester Stallone projede popelářským autem skrz zeď do galerie umění. Majitele galerie hrál Scott Shaw. (HellFire)

Reklama

Reklama