Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policista Joe Bornowski (Sylvester Stallone) si užíval spokojeného staromládeneckého života, dokud se jednoho dne neobjevila mezi dveřmi jeho maminka! Rázná žena překypující mateřskou láskou a péčí obrátí Joeovu domácnost naruby a způsobí mu řadu trapasů. Aby toho nebylo málo, stane se svědkyní vraždy, takže se musí ve městě zdržet déle. Joea tedy čeká další kolo poučování a zásahů do soukromého života a vás úžasně zábavná jízda plná vtipu! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

xaver 

všechny recenze uživatele

I když je mi jasné, že nastupuju do rozjetého vlaku, je pro mě velice překvapivé, kolik hodnotitelů tento snímek odsoudilo jako naprosto špatný. Přitom je to celkem slušná komedie, kde exceluje Sylvester Stallone. Snad mu někteří nemohou odpustit, že jejich Rambo nebo Rocky má i smysl pro humor. Stejně jako ve filmu Oskar, i zde Stallone prokázal svoje herecké umění. Souhlasím, že děj a zápletka nic moc, ale za krásný humor a skvělé herecké výkony dávám 4. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Co se vam na tom všem nelibi? Podle mě je to skvělá oddychová komedie. To jsem musel vidět asi jinej film než všichni tady, jinak fakt nevim. Vždyť většina scén je vtipných bez toho aby to působilo trapně, fakt nevim co už jinýho byste od komedie se Stallonem chtěli a ještě k tomu to tady Stallonovi docela sedne, já se prostě úžasně bavil,, takže urychleně změňte svoje hodnocení směrem nahoru ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Nechápem načo sa typickí predstavitelia akčných hrdinov hrabú do komédií vopred odsúdených na podobné niečo! Navyše do komédií so scenárom, po ktorého prečítaní sa musia chytať za hlavu. Ale nie, však zarobiť pár grošov, ale koľko slín pri tom stratia diváci a fanúšikovia, keď si po filme s chuťou odpľúvajú. Tej starej trápnej krave by som prerazil ten jej debilný úsmev skrz celú lebku! 20%. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Výborná komédia ponížená tunajšími "intelektuálnymi" vyznavačmi "jemného a kultivovaného" humoru kamsi na úroveň zvratkových odpadov ala Prcičky a spol. Pritom je rovnako zručne nakrútená ako súdobo nedocenená Schwarzeneggerova perla POSLEDNÝ AKČNÝ HRDINA. Na Slovensku sa navyše vysiela v bezchybnom dabingu televízie Markíza v ktorom okrem tradičného JOZEFA VAJDU totálne exceluje BOŽIDARA TURZONOVOVÁ. (24.1.2011) ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Zamrzlá osmdesátkovka se vším, co k tomu patří - havaj košile, letiště kde se dá dojít až k letadlu bez kontroly a s revolverem za pasem, vtípky s mírně sexuálním podtextem, dvojice detektivů bílej & černej (i když tady je to jen v náznaku a pak černého parťáka opouštíme). Sly ještě docela únosný, trochu si rejpnuli do Terminátorů. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Film měl obsahovat scénu, kdy Sylvester Stallone projede popelářským autem skrz zeď do galerie umění. Majitele galerie hrál Scott Shaw. (HellFire)
  • Když Estelle Getty zjistila, že bude muset ve filmu použít zbraň, souhlasila s natáčením pod podmínkou, že tomu tak nebude. Producenti jí lhali jen proto, aby podepsala smlouvu. (HellFire)
  • Sylvester Stallone považuje tento film za vůbec nejhorší, který kdy natočil. (HellFire)

Reklama

Reklama