Reklama

Reklama

After the Thin Man

Trailer
Komedie / Romantický / Krimi / Mysteriózní
USA, 1936, 112 min

Obsahy(1)

V tomto pokračování filmu THIN MAN se manželé Nick a Nora Charlesovi (William Powell a Myrna Loy) vrací z New Yorku do San Francisca. Po návratu jsou Nořinými příbuznými pozváni na večeři. Charles, manžel Nořiny sestřenice Selmy, se už několik dní neobjevil a proto rodina poprosí Nicka o jeho detektivní služby. Hned další den je ale Charles zavražděn. Nick se společně s policií chopí komplikovaného případu a je jasné, že další vražda na sebe nenechá dlouho čekat. (worm14)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

Flego 

všechny recenze uživatele

Druhé stretnutie s Nickom a Norou ( báječní Powell a Loy ) má šťavňatejší scenár a je zábavnejší než jednotka. Humor je opať excelentný, večne pripitý Nick vyšetruje vraždu a pritom mu pomáha jeho atraktívna manželka. Ich psík Asta má taktiež slušný priestor a musí si vyriešiť svoj partnerský problém, tieto scény sú veľmi zábavné. Vo vedľajšej úlohe sa stretávame so začínajúcim Jimmym Stewartom. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

I druhý film ze série o Nicku Charlesovi a jeho ženě Noře je skvělý, dokonce ještě lepší než ten první. Fantastická ústřední dvojka totiž dostala ještě více prostoru. Kriminální linka je tentokrát napínavější, ale přesto slouží právě jen k vytvoření potřebného místa pro jejich brilantní dialogy. U některých scén jsme se opravdu smáli nahlas. Celá návštěva u příbuzných nemá chybu a je to jedna hláška za druhou. Tentokrát se podařilo i obsazení vedlejších postav, ty sice jen sekundují, ale dělají to skvěle. Jeden příklad za všechny je rodinný sluha. Popravdě se divím, že je tento snímek a vůbec celá série tak málo známá (momentálně jen 83 hodnocení). Rozhodně jej doporučuji všem a sám už se těším na další pokračování, na které se určitě někdy podívám. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Je tu ďalšie pokračovanie charizmatického Nicka, ktorého nič nevyvedie z miery. Aj tu je najprv zoznámenie s postavami a ich charaktermi. Samozrejme nemyslím tým Nicka a ani jeho pôvabnú manželku, lebo s ich charaktermi som sa už zoznámil skôr. Ale musíme sa bližšie zoznámiť zo skupinou podozrivých a i keď zločin príde o čosi neskôr, tak ako náhle sa do toho zainteresuje Nick, tak už to krásne odsýpa. Aj tu sa veľa scén odohráva na malom priestore ako v byte či na polícii a i keď sa tiež jedna o ťažkú konverzačku, tak ani na chvíľu nenudí a je zaujímavé, že detektívny príbeh i tu ako aj v jednotke bol často prekrývaný takými rodinnými malichernosťami a tak nie je ako ine detektívne filmy a to je určite len dobre. Výborná scéna bola s naháňaním psa a celkovo si tu psík Asto strihol nádherne a hlavne vtipne sceny, tá zo zahrabávaním jamy bola top a od neho by sa mohol učit aj samotný Rex. Rozohrané to bolo zas úžasne a Nick nenechal svojej postave nič dlžný a tak samozrejme silne 4* a teším sa na ďalšie príbehy o charizmatickom detektívovi. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Yep, lepší než jednička. Já se ale spíš divím, že tehdy prošla série detektivek, jejichž hlavní hrdina je konstantně pod parou :) Asi je to tím, že je Powell v tomhle stavu naprosto okouzlující a konstantně hláškuje, takže to cenzory muselo zlomit. Zápletka dvojky je výborně zamotaná (vůbec jsem netušil, která bije...), Myrna Loy je zase sladká až na půdu a bonus v podobě rodinných trampot Asty nemá chybu. Snad další díly alespoň drží vysokou laťku, protože Powellem moderovaná debata chrápajících příbuzných je nepřekonatelná :) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Od rezisera W. S. Van dykeho som videl doposial len Devce se spatnou povesti ... toto je tusim druhy jeho film co vidim.  je to jedna z najlepsich postarsich detektiviek co som videl. Viem, POMO nema rad tieto vysteky , a just to tu ostane. Davam si dohromady filmove serie ktore vysli, uz som videl Fyla Marloua  a teraz prisiel na rad Thin Man  : 100 % ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Film existuje aj v počítačom kolorovanej verzii. (Svadbos)

Reklama

Reklama