Reklama

Reklama

Probuzení v Renu

  • Česko Probuzení v Reno (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva manželské páry, Roy s Candy a Lonnie Earl s Darlene, se znají dost dobře a myslí si, že je už nic nemůže překvapit. Jednoho dne se rozhodnou splnit si svůj sen a vydají se ve zbrusu novém autě na společnou dovolenou do Nevady na velkou přehlídku silničních korábů. Po cestě plné zážitků ale vychází najevo, že s jejich přátelstvím je něco v nepořádku a že jiskra přeskočila, kam neměla. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Brent Briscoe, Mark Fauser .. Hm, sice slušně obsazená taškařice dvou manželských párů, jen toho humoru bylo celkem poskromnu. Ovšem Texaský steak z pověstné restaurace, kde dostanete zdarma přes dvě kila masa, když je samozřejmě sníte, je můj soukromý sen. Už jen ochutnat... ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Pokud potřebujete návod, jak dostat do manželských vztahů navždy ten prvek „mírného“ znepokojení. Tak potom .ano. Pokud ho už máte klidně se zabavte jinak. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Průměrná romantická komedie, která zaujme hlavně hvězdným obsazením. Žádný trhák to určitě není, ale pokud chcete relaxovat a pustit si nějaký film, tak tohle je ideální volba. Škoda, že vtipných okamžiků je poměrně málo..... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tohle není Reno. To je Melrose Place. Můj muž ojel tvoji ženu." Ahoj. Jsem Roy. Mám moc hezkou manželku, hodně spolu souložíme při teplotě 36,2 st. C a snažíme se, aby otěhotněla. Teď se to konečně povedlo a já už vím, že jsem neplodnej. Taky se nějak provalilo, že se párkrát vyspala s mým nejlepším kamarádem Lonnie Earlem. On to sice v klidu potvrdil, ale říkal, že se ho to netýká. Moc tomu nerozumím, ale doufám, že to nijak neohrozí naše přátelství. Bavte se, tady se bude mstít. ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Woodyallenovka v buranském balení, nenápadně aspirující na klasiku. Chytré a často hodně "ze života". Jen škoda toho přifařeného dodatku v úplném závěru. Ten byl tak trochu jako z jiného, o dost hloupějšího filmu. Při hodnocení jsem si raději představil, že tam ty poslední zhruba dvě minuty nebyly. (A ještě i pak jsem musel trochu přimhouřit oko. :-) Jinak příjemně strávený večer v poměrně hvězdné společnosti. Potěší i to, že Patrick Swayze si po Donniem Darkovi opět vybral roli, kterou dokazuje, že smysl pro humor a inteligentní nadhled mu na "stará kolena" rozhodně nechybí. ()

Lynn 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou začínám mít slabost pro Bily Bob Thortona, i v tomto filmu má roli přímo k sežrání. Některé jeho prupovídky aspirují na zlidovění. Oddechovka, u které se člověk dokonale pobaví. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Na přelomu 80. a 90. let to mohla být docela bomba, v roce 2002 navzdory dobrému obsazení zastaralé, archaické. Romantická komedie na kolech není apriori problém, ale tohle se nepovedlo. ()

Lavran 

všechny recenze uživatele

Amerikánsky stupidní "road movie" (mohu-li to tak vlastně vůbec nazvat), ve které Patrick Swayze více než kdy jindy vypadá jako simplicius simplicissimus, a kterou před totální katastrofou zachraňuje B. B. Thorton (ne, že by se něco příliš měnilo, protože smetišti filmových dějin se Probuzení v Renu stejně nevyhne). Raději jdu zas o dům dál... ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Takže, drahoušci, přistupme k věci. Hojně se tu remcá nad tím, že ´dějové zvraty jsou předvídatelné a je dopředu jasné, jak všecko dopadne.´ Bodejť byste to předem nevěděli, když si tu každý druhý chytrák do komentáře vrzne hlavní pointu. Že není nijak zázračná víme všichni, ale on asi také úplně nebyl Bradyho záměr vytvořit šokující velkofilm. Kdybyste toto prokoukli ještě dříve, než onu zmiňovanou pointu, možná byste si pak film užili daleko víc. A prosím vás - Probuzení v Renu se prý hodí spíše do podvečeru než odpoledne. Mohl by mi to někdo objasnit? :-D ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// +herci, hudba, některé opravdu pěkné situace, poslední třetina -hodně pomalí rozjezd, Charlize Theron bych ani nepoznal, český dabing/// Přes nijak oslnivý začátek, (respektive celou první půlku filmu) se v poslední třetině strhne mela, po které si řeknete, že to opravdu stálo za to. Velice mile mě překvapil Billy Bob Thornton, tak skvěle zahranou postavu už jsem dlouho neviděl. Potěší Patrick Swayze a v malé roličce Penélope Cruz. Jen škoda celkem zmršeného českého dabingu (hlavně Patrick Swayze) a opravdu slabé první půle./// Celkem 56%/// ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Nečekal jsem totálně nic, ale nakonec jsem se dost bavil, herci byly fajn humor nebyl na obtíž. A já se bavil. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Dostala jsem, co jsem čekala - nepřekvapivé a všední, jako můj každodenní pohled z okna, vylepšené pouze tím, že se před ním tentokrát procházel B.B.Thornton, jenže ten měl příšernou ránu, takže - huš z mého dvorku! ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná komedie s neskutečnou zásobou hvězd. Vždyť takové obsazení nemají mnohdy ani velkofilmy. Jsem si jist, že pro všechny zůčastněné to byl spíš takový odpočinek, určitě neměli v úmyslu natočit velký trhák. Hlavním cílem bylo slušně pobavit a to i za cenu, že Probuzení v Reno vám v hlavě příliš dlouho nepobude. A v tomto směru tvůrci určitě uspěli. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Jak jsi mi to mohl udělat ?? Brečíš mi tady na rameni kvůli Darlene a hned na to mě zezadu ojedeš !!" - "Vždyť jsi nechtěla, abych na tebe koukal !!" ;) ()

Reklama

Reklama