foto

Cleo King

  • nar. 21.8.1962 (55 let)
    Saint Louis, Missouri, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Skryté zlo
2014 Transformers: Zánik
2013 All's Fair
2012 I'm Not Dead Yet (TV film)
Obama Effect, The
2011 Demoted
2010 Na sv. Valentýna
2009 Pařba ve Vegas
2008 Sex Drive
Travička zelená
2007 Důvěrnosti
2006 Dreamgirls
Hood of Horror
(J)elita ze střídačky
2003 Dogville
Policajti na baterky
Život Davida Galea
2002 Probuzení v Renu
2001 Bubliňák
Na texaské hranici
2000 Hele vole, kde mám káru?
Road Trip
1999 Hraniční čára (TV film)
Magnolia
1997 Touch Me
White Lies
1993 Šest stupňů odloučení

TV seriály

2017 A Series of Unfortunate Events (TV seriál)
The Miserable Mill: Part Two (S01E08)
The Bad Beginning: Part Two (S01E02)
The Bad Beginning: Part One (S01E01)
2016 Dream Corp LLC (TV seriál)
2014 Jennifer Falls (TV seriál)
Nová holka (TV seriál)
Background Check (S04E06)
2010 Mike a Molly (TV seriál)
Rex Is Not Your Lawyer (TV seriál)
2009 Zákon gangu (TV seriál)
Rodinná večeře (S02E08)
Přestřelka (S02E02)
Odplata (S02E01)
2008 Eli Stone (TV seriál)
2007 Bejbybum (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Tulačka po hvězdách (S02E21)
Ztraceni (TV seriál)
Muž z Tallahassee (S03E13)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
So noTORIous (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Outsider (S03E06)
Deadwood (TV seriál)
Řekněte mu něco hezkýho (S03E12)
Neustálé pulzování (S03E10)
Noc amatérů (S03E09)
další epizody (9)
2005 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
The Brotherhood of Poland, New Hampshire (TV seriál)
2002 MDs (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Ve hře (S02E01)
Přátelé (TV seriál)
Jak nikdo nežádal o ruku (S09E01)
2001 Svět podle Jima (TV seriál)
The Beast (TV seriál)
The Bernie Mac Show (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Narušený koncert (S01E13)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Hitz (TV seriál)
Michael Hayes (TV seriál)
Night Man (TV seriál)
413 Hope St. (TV seriál)
1996 Malcolm & Eddie (TV seriál)
Promised Land (TV seriál)
Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
1995 The Wayans Bros. (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Living Single (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)

Dokumentární

2003 Dogville Confessions

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace