foto

Cleo King

  • nar. 21.8.1962 (57 let)
    Saint Louis, Missouri, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Date Nite
2019 Deadwood (TV film)
Justine
2017 Skryté zlo
2014 Transformers: Zánik
2013 All's Fair
2012 I'm Not Dead Yet (TV film)
The Obama Effect
2011 Demoted
2010 Na sv. Valentýna
2009 Pařba ve Vegas
2008 Sex Drive
Travička zelená
2007 Důvěrnosti
2006 (J)elita ze střídačky
Dreamgirls
Hood of Horror
2003 Dogville
Policajti na baterky
Život Davida Galea
2002 Probuzení v Renu
2001 Bubliňák
Na texaské hranici
2000 Hele vole, kde mám káru?
Road Trip
1999 Hraniční čára (TV film)
Magnolia
1997 Touch Me
White Lies
1993 Šest stupňů odloučení

TV seriály

2019 Chirurgové (TV seriál)
My Shot (S16E08)
Back in the Saddle (S16E02)
2018 Malý Sheldon (TV seriál)
Matka, dítě a pozadí modrého ničemy (S01E18)
Máma (TV seriál)
Puzzle Club and a Closet Party (S06E07)
Shameless (TV seriál)
The Fugees (S08E09)
2017 Řada nešťastných příhod (TV seriál)
The Miserable Mill: Part Two (S01E08)
The Bad Beginning: Part Two (S01E02)
The Bad Beginning: Part One (S01E01)
2016 Dream Corp LLC (TV seriál)
Huangovi v Americe (TV seriál)
The Taming of the Dads (S03E07)
Mike a Molly (TV seriál)
Pozvi lásku dál (S06E13)
2015 Mladí a hladoví (TV seriál)
Young & Earthquake (S02E15)
2014 Jennifer Falls (TV seriál)
Nová holka (TV seriál)
Background Check (S04E06)
Mike a Molly (TV seriál)
Zahořklý stařec a moře (S05E22)
Drž se zpátky (S05E02)
Molly má knížku (S05E01)
2013 Mike a Molly (TV seriál)
Carlova matka (S04E17)
Psát není tak snadné (S04E04)
2012 Mike a Molly (TV seriál)
Slaměný vdovec (S03E21)
Oslava narozenin (S03E19)
Jarní prázdniny (S03E18)
další epizody (18)
Griffinovi (TV seriál)
Jesus, Mary and Joseph! (S11E08)
2011 Mike a Molly (TV seriál)
Svatba (S02E23)
Zkouška v kostele (S02E22)
Loučení se svobodou (S02E21)
další epizody (15)
2010 Mike a Molly (TV seriál)
Peggy má nápadníka (S01E24)
Victoria má narozeniny (S01E23)
Samuel má padáka (S01E21)
další epizody (15)
Rex Is Not Your Lawyer (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
Bully for Steve (S06E16)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Dee Gives Birth (S06E12)
2009 Zákon gangu (TV seriál)
Rodinná večeře (S02E08)
Přestřelka (S02E02)
Odplata (S02E01)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Heal the Pain (S01E07)
2007 Bejbybum (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Tulačka po hvězdách (S02E21)
Ztraceni (TV seriál)
Muž z Tallahassee (S03E13)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
So noTORIous (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Outsider (S03E06)
Deadwood (TV seriál)
Řekněte mu něco hezkýho (S03E12)
Neustálé pulzování (S03E10)
Noc amatérů (S03E09)
další epizody (9)
2005 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Oko za oko (S02E17)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a malý chlapec (S03E16)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nutkání (S05E17)
Západní křídlo (TV seriál)
Faith Based Initiative (S06E10)
2004 Západní křídlo (TV seriál)
Impact Winter (S06E09)
2003 The Brotherhood of Poland, New Hampshire (TV seriál)
2002 MDs (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Ve hře (S02E01)
Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Forty-Six (S03E02)
Chapter Forty-Two (S02E20)
Chapter Thirty-One (S02E09)
další epizody (4)
Čarodějky (TV seriál)
Pod vlivem magie (S04E11)
Přátelé (TV seriál)
Jak nikdo nežádal o ruku (S09E01)
2001 Svět podle Jima (TV seriál)
The Beast (TV seriál)
The Bernie Mac Show (TV seriál)
Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Twenty-Six (S02E04)
Chapter Twenty-Four (S02E02)
Chapter Eighteen (S01E18)
další epizody (4)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Narušený koncert (S01E13)
Ally McBealová (TV seriál)
Včelí královna (S04E21)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
V rámci možností (S06E17)
1999 Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
Becker (TV seriál)
Saving Harvey Cohen (S01E18)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
1997 413 Hope St. (TV seriál)
Hitz (TV seriál)
Michael Hayes (TV seriál)
Night Man (TV seriál)
1996 Malcolm & Eddie (TV seriál)
Promised Land (TV seriál)
Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
1995 The Wayans Bros. (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Living Single (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
Cosby Show (TV seriál)
If the Dress Fits, Wear It (S05E09)

Dokumentární

2003 Dogville Confessions

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky