Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmy Livingstone by se od svých vrstevníků asi příliš nelišil, nebýt té bubliny. Příroda si s ním zahrála a on zcela postrádá vrozenou imunitu. Chce-li žít, musí se zdržovat v absolutně čistém a sterilním prostředí. To mu dokáže zajistit pouze neprodyšná umělohmotná bublina. Jimmy je spokojený, prožívá podobná dobrodružství jako jeho kamarádi ... jen v obýváku v bublině. Když ale dojde na lásku a Jimmy se zakouká do půvabné Chloe ze sousedství, která se má brzy vdávat, nezbývá mu, než sestrojit bublinu, v níž se bude moci pohybovat i venku. Čeká ho totiž dlouhá cesta. Svatba, kterou chce překazit, se koná na místě vzdáleném téměř tři tisíce kilometrů... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (112)

Movie Gourmet 

všechny recenze uživatele

Ano, jak tušíte jedná se o správně ujetou komedii v pravém slova smyslu, podobně jako "Hele vole, kde mám káru?" ( Dude, Where's My Car?, 2000), která se nese ve skvělém rytmu songu Dammit od Blink 182. Nesmyslně bláznivá a díky brilantnímu hereckému výkonu Jake Gyllenhaala i skvěle zahraná. (Klobouk před ním dolů). Je to ale i správná "romanťárna" pro chvíle ve dvou. Filmu rozhodně nechybí originální scénář. (Ten fakt trumfne jen málo co). Dá se říct, že je to i road movie ve které výborně asistují Dany Trejo, Verne Troyer, výborně šílená matka hlavního hrdiny v podání Swoosie Kurtz, sexy, mladá a okatá blond herečka Marley Shelton v roli lásky hlavního hrdiny, správně apatický táta v podání Johna Carrola Lynche a Geoffrey Arend v miniroličce jednoho z "Phreaks" postavy Verne Troyera coby, podle mě, dvojník Matthewa Brodericka (minimálně podle očí :-) ). Verdikt: 3* a příjemných 70 %. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

A opet pujdu proti proudu :-) Puvodne jsem tu mel 3 hvezdicky, ale nyni po nescetnych reprizach na HBO to musim opravit ne o jednu, ale hned o 2 hvezdicky nahoru. Kdyz jsem tento film videl uz asi po pate, tak jsem si zacal vsimat drobnych detailu, ktere z teto komedie dela neco neobycejneho. At uz je to uzasne roztomily Jake Gyllenhall, genialni Danny Trejo a jeho motorkarsko/zmrzlinarsky gang, Bright & Shiny kult, Doktor Phreak, typek na autobusove zastavce, Pappy, Pippy a Behna nebo Japoncici. Pokazde, kdyz tento film davaji, tak se na nej znovu podivam a to se mi stava pouze u hrstky filmu."Dekuji inspektore, dnes vecer se za Vas pomodlim ... abyste dostal rakovinu varlat!!!"... "Zmrzlina! Zmrzlina! ... Curry!!!" ... "Prave umrelo prase Karla Pettersna!" ()

Reklama

deepend 

všechny recenze uživatele

Bubliňák je hodně ujetá komedie o klukovi, který se narodil bez imunity a proto musí žít v bublině, jenže pak se zamiluje a .......Asi je jasné jak to skončí. Bubliňák není žádné veledílo, ale "jen" příjemná komedie,v hlavní roli úžasný Jake Gyllenhall. Jo a taky se mi líbily narážky na Freaks a Absolventa. ()

BluT 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem asi prvních 50 minut a pak jsem prostě přepnul na něco jinýho, protože to jelo podle tak nechutně zajetýho a předvídatelnýho scénáře, že to bylo prakticky jedno. Pak jsem teda viděl náhodou i konec, protože byl právě v době reklam druhýho kanálu a byl jsem rád, že jsem se na to na celý nekoukal. Nuda. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu specificky film. Komedie, kterou nutno odkoukat od zacatku do konce. Pujcil jsem si to hlavne kvuli Jakeovi a Trejovi, zajimalo mne, co tihle dva delaji spolu v komedii :D. No, a musim rict, ze jsem byl velmi mile prekvapen. Je to sice ujete, naprosto silene, plne blaznivych postavicek, ale bavi vas to, bavi od zacatku do konce. A k tomu naprosto skvely hudebni doprovod. A dokonce jsem uronil i jednu slzu ;). ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Santa Claritě, v La Verne, v Los Angeles, v Palmdale, v Piru a Santa Paule v Kalifornii a v Las Vegas v Nevadě. (rafix)

Reklama

Reklama