Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká oddechová komedie nás zavede mezi mladé lidi okolo dvaceti, kteří žijí zatím zdánlivě bez starostí. Přesto však prožívají mnohá milostná zklamání, omyly a bolestné rozchody. I Brad se trápí, protože se mu nepodařilo získat dívku svých snů, místní krásku jménem Brooke. Když už se na jednom večírku zdá, že dojde ke sblížení, Brad má problém. Podstoupí noční "odysseu" při shánění tak obyčejné věci, jako je kondom. Jeho nejlepší kamarádka Leah sleduje mladíkovo třeštění a zároveň si uvědomuje, že jí Brad není vůbec lhostejný. Má ovšem jen dvacet čtyři hodiny na to, aby získala jeho srdce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (48)

misterz 

všechny recenze uživatele

Keď sa nedá pozrieť niečo iné, tak je dobrá aj takáto kravina. A navyše gazdinkám môže poslúžiť ako kulisa na varenie, pranie, žehlenie... Film síce postráda akúkoľvek logiku a drží sa všetkých možných teen romantických klišé vrátane motívu kedy chalan túži po omnoho škaredšej a hlavne blbej babe, pritom pod nosom sa mu váľa pomaly supermodelka z Harvardu, ale vyslovene to nebol ani drôt do oka. Podpriemer. 40/100 ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Hodně povedená teenagerovská komedie, která mě dobře pobavila, což je možná proto, že zápletka byla tak prostá a na nic velkého si film nehrál. Patálie se sháněním kondomu zde přináši stále nové a nové situace, které kupodivu baví až do konce. Hodně tomuto faktu také přispívá kupa pořádně ulítlých postav, jejichž humorné výstupy se celým dějem pěkně prolínají. Ani mi nevadilo, že jsem věděl, jak film skončí. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Dievčatá ako Brooke v izbe nemajú písací stôl.“ Proti hlúpym tínedžerským komédiám teoreticky nič nemám (LETNÉ VZPLANUTIE, TAKÉ NORMÁLNE DIEVČA). Ale toto je ten horší prípad, proti ktorému niečo mám (pretože sa berie vážne). Strašný scenár, klišé dialógy, zápletka bola fádna už v 70. rokoch (19. storočia). Jediné, čo zostalo, sú solídni herci; nie ani tak tradične mdlá Jennifer Love Hewittová (VIEM, ČO STE ROBILI MINULĚ LETO 1 - 2), ale skôr televízne hviezdičky Danny Masterson (Steven Hyde zo sitkomu „Tie roky sedemdesiate“) a Jason Marsden („Krok za krokom“). ()

vodkasesemte

všechny recenze uživatele

tak jsem zase jednou dostal LEDOVOU sprchu, když sem omylem přepnul na kanál, kde si baba prohodila roli s borcem a upozornuju, že o dánské instruktážní video na záchodcích se vážně nejednalo, protože tam by mu zastřihla OFINU aspon flaškou! "vždyt mě neznáš! no a? jde jenom o sex..." prohlížel sem si ten noční stolek víc DETAILNĚ než kamera na stativu a v tu chvíli by mi bylo úplně jedno kde, hlavně kdyby mezi ním byla ONA. tohle mohl natočit FAKT jen buzerant se šikmejma očima, kterej přišel o dustojnost na lodi cestou do ameriky a srovnal je až na podobným večírku! ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Začátek a konec ujdou, ale všechno mezi tím je nuda. Scenárista nechá hrdinu v honbě za kondomem setkat se s řadou ujetých lidí, ale všechno je to z prstu vycucané a hlavně to nemá žádný smysl. Hrdina by se klidně mohl setkat s ufony nebo s mutanty a nic by to na výsledku nezměnilo. Autoři se radši měli věnovat vývoji vztahu hlavní dvojice, to by bylo zajímavější. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Jennifer Love Hewitt naspievala dve pesníčky, ktoré boli použité vo filme. (Mihail123)

Reklama

Reklama