Reklama

Reklama

Karate tiger 1: Neustupuj, nevzdávej se

  • USA No Retreat, No Surrender (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jason Stillwell, syn majitele karate školy, je velkým fanouškem Bruce Leeho, sám však ale moc dobře bojovat neumí. Všechno se změní, když se mu jedné noci zjeví duch Bruce Leeho a začne ho trénovat. Jason se naučí ubránit nejen sebe, ale i své nové přátele ze Seattlu a svého otce, za jehož školu ve finále bojuje proti smrtelně nebezpečnému ruskému bojovníkovi Ivanovi (Jean-Claude van Damme). (Fary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si to jako dítě, kdy jsme to sledovali u dědy na kazetě den co den. Byl to jeden z mých prvních filmů  a první krůčky Van Damma, kde vlastně souboj tady prohrál a nebyl ještě hlavní postavou filmu. V té době to bylo Karate ("dědo ! pusť nám to karate" ha-ha) jako blázen a Van Dammův xicht z tohoto snímku, mám dodnes před sebou. "JASONE, NEUSTUPUJ, NEVZDÁVEJ SE !!" Krásné vzpomínky. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: JOJ = 1.1.2011 (R: JOJ Plus = 26.1.2013), réžia českého znenia (INTERSONIC 1992) = PETR TICHÝ - Myslel som si, že po tých rokoch bude na mňa úvodný diel voľnej série, ktorá si v "reichu" vyslúžila názov KARATE TIGER pôsobiť nepatrične a hlúpo. OMYL. Ak si uvedomíte, že tu nejde o príbeh, ale o poriadnu "martial arts" action, je to bomba. Spätne si teda kladiem otázku, prečo je dodnes stále populárna tak neskutočne debilná séria KARATE KID s rachitickým "hrdinom" a majstrom, ktorý vie prd. (4.10.2007) ()

Reklama

FIBO 

všechny recenze uživatele

Film mého dětství. Když je Vám 12, chodíte do školy / ze školy a ve volném čase si pouštíte, co máte ve skromné VHS filmotéce, pak film o naději a nevzdávání se ve Vás zanechá určité stopy. Tehdy mi nebylo moc jasné, proč Van Damme (můj oblíbený) hraje zlouna, nicméně přes celkové ztvárnění jsem ho skutečně tak považoval a tento film se nesmazatelně zapsal do mé growing-up filmotéky. Je to už hodně dlouho, co jsem ho viděl naposledy (krom dneška), kdy vůči němu zastávám naprosto stejný postoj - naděje a nevzdávání se, pokud věříte, dokážete zázraky. A tak tomu skutečně je (vlastní zkušenost). ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Jo tak záporně nabitej Žán Klód je boží! Vlasy ugelovaný dozadu, tvrdej výraz, nabušenej 'vršek' a hlavně megakopy. Rozštěp na ringových provazech s rukama založenýma na prsou si musí pamatovat každý fanda! Příběh béčkový a úsměvný - nepříliš povedená napodobenina Bruce Leeho učí hlavního hrdinu technikám bojového umění včetně závěrečného 'měsíčního salta'. Finální duel skvělý. 4,6 miliónů dolarů(výdělek v USA) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

On ten film je vlastně celý takový divný, ale pak dojde na závěrečné souboje a o tom to prostě je. Je jen škoda, že Amíci tu omáčku předtím vždycky tak nějak přesladí. Hrdina, kterému každý ubližuje a nikdo ho nechápe, králíček, snový instruktor, zpočátku hodně dobrý tlusťoch, který se ale postupem času prostě vypaří. Jen si říkám, proč JCVD nedával záporné role častěji. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (33)

  • Scény, ve kterých Jason Stillwell (Kurt McKinney) dělá kliky na dvou prstech, byly natočeny pomocí drátů, které jej zvedaly. Pro jejich zakrytí využili filmaři stromy v pozadí. (Herr_Flick)
  • Ian Reilly (Ron Pohnel) vyprovází z tělocvičny nezvané hosty a pomalu přešlapuje až na kraj ringu, kdežto v dalším zaběru je teprve přibližně v jeho polovině. (Armin82)

Reklama

Reklama