Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Město Seattle je ohromeno sérií vražd, ale pachatel stále uniká. Detektiv Jake Riley se snaží případ vyřešit, ale neúspěch ho znechucuje a chce odejít od policie. Jednoho dne nečekaně odhalí šokující tajemství - vrahem je jistý Garrotte, se kterým má konflikt z minulosti, a ten se chce pomstít tak, že zabije jeho matku. Jake požádá o pomoc tajnou vládní organizaci, která ze vzorků DNA vraha vyklonuje Garrottova geneticky dokonalého dvojníka - replikanta. Jake chce proniknout do mysli vraha a i když je replikant zatím mentálně na úrovni dítěte, fyzicky je plně vyvinutý a nebezpečný, protože s DNA vraha může zlo kdykoliv vybouchnout. V závodě s časem a vyvíjejícím se replikantem musí Jake zneškodnit zabijáka dříve, než bude pozdě - jinak může čelit dvojité hrozbě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem nepochopil to zdejší hodnocení. To opravdu tolik nesnášíte JCVD, nebo prostě jen neumíte být objektivní. Vždyť tenhle film zas až tak špatný není a on natočil mnohem větší sračky. Jasně – zápletka není žádný zázrak, ale jak Van Damme tak Michael Rooker podali vcelku dobré výkony – možná to chtělo více brutality, krve atd. – no musíme se spokojit s několika ohořelými mrtvolami a fotkami, ale našlo by se tu i několik vcelku slušných akčních scén – viz jízda sanitkou, bitka v baru, výbuch bytu taky nebyl nejhorší, atd.… ()

Nix 

všechny recenze uživatele

No tohle je průser. Žán to trochu tentokrát nezvládl tuhle dvojroli. Občas má jeho kariéra právě takovou pohromu, která jeho kariéru dost pohnojila, ale mu to bylo beztak jedno. Tento film můžete s klidem obejít, pokud teda nechcete aby jste viděli vše za každou cenu, pokud jo, budete se muset něčím obrnit. ()

Reklama

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Ringo Lam po Maximálním riziku podruhé s van Dammem. Zas taková výhra to nebyla,co říkáte.Sice to není špatný,nápad to je celkem zajímavý,van Damme klaďas toho moc nenamluví a tváří se debilně,role šitá přímo na tělo a akce je natočená taky celkem fajn,ale je jí málo. Nejhorší je snad Rooker, sice ho mám celkem v oblibě, ale tady děsně přehrává a je velice nesympatický. To van Damme záporák, je fakt super.Až mě to překvapilo,jak si Jean Claude tu roli vychutnal.Takže dvě hvězdy za van Dammea v záporné roli. ()

#47 

všechny recenze uživatele

Replikant není úplně nejhorší po technické stránce, bohužel samotná zápletka je slušně řečeno podivná, nicméně Van Dammova dvojrole je zajímavá jedno JÁ svým pojetím dementa a to druhé především nezvyklou vizáží, vůbec se nejedná o nějakou Van Dammovskou klasiku, ale ani o akční film...spíš o je to taková sci-fi detektivka s nepříjemnou pachutí trapnosti. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Zápletka "Replikanta" je více než úsměvná; seděla by mi spíše na osmdesátky (možná i na první polovinu devadesátek), ale na rok 2001? Ee, wrong way. Je to blbé, je to zdlouhavé i mizerně odehrané, svým zvráceným způsobem mě to ale celkem "bavilo". Určitě bych našla i horší JCVD film(y), takže za mě (slabší) průměr. A ty dlouhé vlasy taky palec hore.;-) 2,5*. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama