Reklama

Reklama

Ztracenci

  • USA The Outsiders (více)
Trailer

Rivalita mezi dvěma gangy, chudými Greasers a bohatými Socs, se vyostří poté, co jeden člen gangu zabit. (Canal+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (90)

tommmy89 

všechny recenze uživatele

Tom Cruise? Ani náhodou - jeho vedľajšia úloha ho vo filme predstavila asi toľko krát, koľko napočítate prstov na jednej ruke. Bol takmer neviditeľný. Zato P. Swayze bol celkom jasne viditeľný a zahral si svoju úlohu bitkára dobre. Film ma vkustku nebavil a nič mi nedal. Podľa mňa ukázal celkom prosto a nešpecificky život mladíkov v dospievajúcej amerike. Celé to bolo klišé a pozeral som sa na to úkosovo a "cez prsty". Chvíľami som si myslel, že sa pozerám na časozberový dokument, ktorý sa točil počas môjho detstva na základnej škole :D ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Každá dekáda má svoje mladé hrdiny, tzv. rebely. A v každé dekádě se na toto téma najde řada zajímavých snímků. Osmdesátky jich mají poměrně hodně a o jeden z nich se postaral samotný Coppola. O pár let později by herce jen těžko zaplatil, ale tady stojí všichni na počátku svých kariér. A musím uznat, že se jedné o jeden z nejlépe obsazených filmů všech dob. Atmosféra jak z Deanových padesátek, všichni jsou naštvaní, chudí a drží pevně spolu. V hlavě mi nejvíce utkvěl Matt Dillon, který už tady prokazuje svůj herecký talent. Scény ve vyhnanství a závěrečná bitka jsou legendární a i kvůli nim stojí za to Outsiders vidět. Gratulace a Diane Lane nádherná už v 18. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Niečo pre vekovú skupinu teenage, takže ja už žiaľ nie som krvná skupina. Je to o hľadaní samého seba a poznávaní tých pravých životných hodnôt, a to dosť drsným spôsobom... Príbeh hlavnej trojice chalanov a dvoch gangov - Pomád a Pracháčov má síce výraznejšie neoslovil a miestami aj trocha nudil, no užil som si aspoň výbornú réžiu a technickú stránku snímku spolu s hudbou. Tiež oceňujem herecké výkony budúcich veľkých hereckých hviezd. Lepší priemer. 65/100 ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to mělo našlápnuto na celkem zajímavý příběh, ale pak se to utopilo v ohraném příběhu o dospívání. Zklamala mě docela odfláknutá výprava, i když na ty mustangy se dívalo hezky. Pokud chtěl Coppola dosáhnout vzezření pravých 50's, tak mě jeho úmysl obloukem minul. Za zmínku stojí výborný Emilio Estevez a úvodní píseň Gloria od Van Morrisona. ()

Bohemák 

všechny recenze uživatele

Prosím neberte moc vážně zde uveřejněné nastínění příběhu od uživatele Pohrobek. Opravdu se nejedná o road movie. Na mě to byl trochu přiblblý scénář, ale herci partu slizounů zvládli dobře. Pomyslené zatínání pěstí proti systému mi vzdáleně připomnělo film Easyrider, ale jeho kvalitám se Outsideři (na ČT jako "Ztracenci") ani trochu neblíží. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (13)

  • Rob Lowe v tomto filmu debutoval. (Pumiiix)

Reklama

Reklama