Reklama

Reklama

Skupina maskovaných zločinců obsadí banku a drží v ní rukojmí. Jejich velitel Lorenz je ochoten jednat pouze s detektivem Quentinem Connersem. Ten však byl nedávno suspendován po nevydařené akci. Je však vrácen do služby a spolu s mladým kolegou, detektivem Dekkerem se vrhá do akce! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (216)

JK-Stinger 

všechny recenze uživatele

Název filmu je na místě, protože v ději jsem měl po celou dobu pěkný maglajz. Nicméně nejde o tak špatný snímek, jak by se z hodnocení mohlo zdát. Přestože se film tváří jako každý druhý o přepadení banky, nakonec se vše zamotané na konci krásně pospojuje a tak jsem se při závěrečných titulkách nakonec cítíl jako vcelku spokojený divák. Navíc jsem po dlouhé době viděl svého oblíbence Wesleyho Snipese a i když moc prostoru nedostal, alespoň jsem viděl, že ještě žije a budu dále doufat, že se ještě někdy vyšvihne v nějakém větším trháku. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Jasně, že kdo čekal typické stathamovské rvačky, kterých se nedočkal, bručí tady jako starý medvěd. Chápu ho kluka, že řeší občas dilema soudnost-změna, aby si zachoval úroveň a posunul se o kus dál jiným směrem. Pokud je tomu tak v tomto případě, pak se mu to vcelku povedlo a dokonce mě bavil i ten jeho mladý parťák, co mu přebral štafetu, aniž by Jason hnul brvou. Holt slízl si smetanu až těsně před a v závěru, i když jsem už nad ním pomalu lomila hokejku jako že to zabalil ve stylu Martin Straka. Jenže on si naštěstí nechal čas na rozmyšlenou stylem jemu vlastním. Mezi ním a diváky rozhodovaly nájezdy a nakonec borec zdolal na penalty nejen je, ale celý zločinecký gang včetně policie v Seattlu i v celých Spojených státech. ()

Reklama

(Z)denny 

všechny recenze uživatele

Vypněte mozek a koukejte. Potom vás možná tento snímek pobaví, udrží vás v napětí a nakonec vás překvapí rozuzlením zápletky až těsně před závěrečnými titulky. Pokud si ovšem zapomenete mozek neprozřetelně vypnout, tak se buďto budete neuvěřitelně nudit, nebo si stihnete s kamarádem zahrát po telefonu několik partiček šachu.. ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Ve všech ohledech průměrná a klišovitá detektivka, která se celou dobu tváří jako epizoda z nějakého tuctového televizního krimiseriálu, aby v posledních dvaceti minutách divákovi zamotala hlavu zajímavým, i když trochu kontrontroverzním dějovým twistem. Oceňuji scénáristickou snahu o sofistikovanou podívanou, ale klasické přímočaré akční béčko, ve kterém si to Statham rozdá se Snipesem a které jsem také původně očekával, bych si užil mnohem víc. ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Už když jsem viděl jméno Wesley Snipes, tak jsem si říkal, že to bude převážně jen o ,,bitkách". A světe div se - nebylo. Chaos se docela povedl, ale v průběhu filmu jsem si říkal jestli tvůrci neodhalili karty moc brzo. Pak se blížil konec a nastal přijatelný zvrat v dějové linii, který mě překvapil. Nebylo to sice nic světoborného, ale aspoň, že něco. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Dekker (Ryan Phillippe) projede skleněnou výlohou obchodu, je možné si všimnout, že se sklo vysype ještě dřív, než dojde ke kontaktu motocyklu se sklem. (Conspi)
  • V scéne, keď Shane (Ryan Phillippe) naháňa na motorke podozrivého na červeno bielom Forde pick up, tak si môžeme všimnúť, že čelné sklo auta je v jednom zábere rozstrieľané a v ďalšom celé. (ČSFD)

Reklama

Reklama