Reklama

Reklama

VOD (1)

Pětice studentů na výletě je nucena dát se jinou cestou, než původně plánovali. Uvíznou však u opuštěného motelu, kde na ně čekají hrůzné vize zavražděných lidí. Setkání s mužem, kterému zde záhadně zmizela manželka, potvrdí jejich nejhorší obavy - řádí tu tajemný vrah! V nadcházející noci budou muset bojovat o holý život až do nečekaného konce! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (103)

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Dávno ma nejaký slasher nepotešil tak, ako práve Reeker. Všetko začína skvelou úvodnou sekvenciou, jednou z najlepších aké som kedy videl a takto to pokračuje až do konca, ktorý dáva celému filmu nový zmysel a vysvetľuje všetky predchádzajúce debiliny. Film má slušnú atmosféru, nechýba trochu humoru, zaujímavý "vrah" a mladí herci (Derek Richardson z Hostelu), ktorí sú dosť príšerní a napríklad hlavná hrdinka ma neskutočne srala a modlil som sa aby jej aspoň odsekli hlavu. Čo sa týka gore, tak žiadny gore-fest sa nekoná, ale keď sa tu objaví tak na takýto nízkorozpočtový film je veľmi dobre spravené a navyše smrť je vždy pekná.///update: po tom ako som videl Dead End musím povedať, že pointa, ktorá ma na tomto filme potešila najviac a mal som ju za originálnu, taká originálna až nebola, ale hodnotenie nebudem meniť, len sú to také slabšie 4* :)) ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Nie, rozhodne to nie je dobrý film a nestrácajte s ním čas, podobne ako ja. Natočené zle, aj napriek krátkej dĺžke hrozne nudné. Postavy nezaujímavé a fandiť im teda nebudete, respektíve vám budú ukradnuté. Niečo hororové sa začne diať až okolo 50 minúty ale za veľa to nestojí. No a v polke filmu skončí v hovnách jediná pekná žena. Za mňa som to mal vypnúť radšej vtedy. Pointa na konci dáva najavo aspoň troška snahy. U mňa za 1*. ()

Reklama

MareT. 

všechny recenze uživatele

Trošku zklamání a to hlavně díky tomu, že pointa, na kterou jsem byl připraven jako na "realistickou", jak jsem se v jednom časopise dozvěděl, byla obehraná a téměř okopírovaná z o polovinu lepšího "Smrt přichází v bílém" (možné, že tohle je trošku SPOILER, tak se omlouvám). Jinak další velké mínus byl "vrah", který byl minimálně reálný, spíše byl i k smíchu. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Vypnout přehrávač a disk vyhodit z okna je samozřejmě možné, nicméně byste přišli o docela divokou i vpravdě realistickou, nicméně už obehranou pointu, kterak to celé bylo. V daném žánru ale po těch letech očekávám NĚCO jiného než jen křepčení okolo liduprázdného motelu a bandu podprůměrně hrajících herců (Arielle Kebbel suverénně nejhorší). Pár sympatických rysů to přesto má, jemnou práci s budováním atmosféry nikoli, takže jsme někde na tenké hranici 40% a to ještě přivírám obě oči!! ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Reeker nenaskytuje nic co by nebylo v žánru viděno. Plusem je jistě netradiční zápletka, ale její zpracování je více ne tuctové, herci průměrní až podprůměrní (vyjma hlavní hrdinky, která mi byla celkem sympatická, ale to bylo upůsobeno spíše jejím charisma než herectvím). Konec je možná pro někoho překvapivý, mě ale zrovna nenadchl a popravdě mi to bylo šumák:-) Na druhou stranu mě Reeker nezklamal, nečekal jsem nic převratného a už zdejší hodnocení mi cosi napovědělo, takže jsem věděl do čeho se pouštím. Reeker mohu doporučit těm, kteří stejně jako já jsou hororovými maniaky a vyhledávají i ty slaší kusy. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno