Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dan Foreman je už dvacet let marketingovým ředitelem časopisu Sports America a má hlavu plnou starostí. V kuchyni našel krabičku od těhotenského testu, dlouholetý klient Eugen Kalb mu oznámil, že už nebude v časopise inzerovat, a vydavatelství, pro které pracuje, koupil nový majitel. Strach, že je jeho dcera Alex těhotná, se sice nepotvrdí, ale šok ho přece jen nemine. Nejprve mu manželka oznámí, že čeká dítě, a pak mu šéf řekne, že nové vedení na jeho místo dosadilo někoho jiného. Šokovaný Dan zjistí, že jeho novým nadřízeným je teprve šestadvacetiletý Carter Duryea, který nemá s reklamou žádné zkušenosti. A to ještě netuší, že se mladík, kterého právě opustila manželka, ve výtahu seznámil s Alex. Zmatený Carter není schopen předložit oddělení obchodní strategii, a tak jen uhýbá pomocí naučených frází. Jediné, na co se zmůže, jsou výpovědi. Navíc se vnutí k Danovi na nedělní oběd, kde se opět setká s Alex... (TV Nova)

(více)

Diskuze

iwik

iwik (hodnocení, recenze)

Standey: Ptám se stejně..hůř česky nadabovaný film jsem už dlouho neviděla. Scarlett se nedala poslouchat, možná i kvůli tomu má ode mě film  1* a ani nemám chuť se na na něj dívat v originále.

Standey

Standey (hodnocení, recenze)

Právě jsem to dokoukal na Prima Family a neveřím vlastním uším. Režisér dabingu musel být na hadry... Kdo to proboha nadaboval Scarlett Johansson???

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Moc pěkný film a hudba tomu hodně pomáhá. Ale i tak dám "pouze" 3 ***. A proč? Protože jsem u některých pasáží zjistil, že jsem to už kdysi viděl, aniž bych si to přesně pamatoval. A to znamená, že za nějaký čas už si to zas nebudu pamatovat. A to u mě znamená 3 ***.

DoG(R)

DoG(R) (hodnocení, recenze)

...na americke pomery neobvykla...?? tak sablonovitu "komediu" som dlho nevidel. nuda, ziadna spetka inteligencie, herecke vykony ako zo serialu, a ziadna pointa... to je film V dobrej spolocnosti. a ani som si nevsimol nejaku milostnu scenu. nicmene som mal ako vzdy dobry 6.zmysel co to bude zac. pozeral som to, bez predsudkov, len vdaka vysokemu hodnoteniu.

Reklama

Reklama