Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jejich láska měla jeden háček - oba si měli brát úplně někoho jiného... Julia je servírka a pracuje na svatebních oslavách. Robbie je zpěvák a také si na svatbách přivydělává. Na jedné takové se oba mladí hrdinové do sebe zakoukají a láska je na spadnutí. Má to však jeden háček – jak Robbie, tak Julia si mají za pár dní brát někoho jiného. Kolotoč dějových zvratů, citových šoků a překvapivých rozuzlení může začít. (HBO Europe)

(více)

Recenze (137)

kingik 

všechny recenze uživatele

Robbie Hart býval rockovou hvězdou, ale dnes se nechává najímat a zpívá na svatbách. Brzy se má ženit i on. Na jedné ze svateb se potká se sympatickou servírkou Julií Sullivanovou. I přesto, že Julia chodí se sobeckým burzovním makléřem zjistí, že s Robbiem mají k sobě blízko a on jí slíbí, že jí na její svatbě zazpívá. Julia má zase obsluhovat na jeho svatbě. Děj této tak trochu zvláštní komedie sice není nijak chytlavý, ale Adam Sandler s Drew Barrymore to spolehlivě táhnou i přes úskalí problematického scénáře. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 9/10 Děj 9/10 Hudba 9/10 Emoce 9/10/// +nádherná hudba, Adam Sandler ještě nikdy nebyl příjemnější, krásný příběh, skvělí český dabing, romantika až na půdu -jej, snad jen škoda, že jsem film neobjevil dříve/// Obrovské překvapení. Dlouho jsem se k tomuto filmu nedostal a nyní 11 let od natočení jsem měl tu možnost. Film jsem si z nedostatku času rozdělil na čtyři části, ale vždy když jsem se začal dívat tak mě film neuvěřitelně zaujal a vtáhl do děje. Ke konci jsem si přál aby ještě nebyl konec. Moc se mi to líbilo./// Celkem 90%/// ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Frank Coraci točí skvělé filmy a už měl toto řemeslo v ruce i ve svém druhém filmu s osvědčenou dvojicí Adamem a Drew. Z nenápadného filmu se vyklubala příjemná romantická komedie, která mě několikrát přiměla se smát. Na to že já na takovéto filmy moc nejsem, tak od Coraciho bych se na takové díval klidně pořád. :D ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

Oddychová romantická komedie s Adamem Sandlerem, který zaujme zejména svým podáním písničky You spin me round (společně s jeho transexuálním parťákem Georgem) a taktéž nezvyklým porostem na hlavě. První polovina je silnější díky podařenějšímu humoru a také díky krásným pěveckým vystoupení na začátku filmu. Druhá polovina je stereotypní a každý okamžik jaksi očekávaný. ()

malyLibor 

všechny recenze uživatele

Kdysi před mnoha lety jsem tento film viděl. Nebyl jsem tehdy v úplně nejlepším období svého života, tak jsem jej jen ohodnotil třemi hvězdičkami s tím, že na něj ještě jednou kouknu. A to jednou přišlo včera večer. Hezký večer, pohoda, klídek, a tak jsem si pustil tuto romantickou komedii... a dobře jsem udělal. Romantická komedie pro hezký večer, která pobaví i po čtvrtstoletí od jejího vzniku. Víc sem psát nebudu, protože naprosto přesně to vystihl B!shop a já bych to lépe nenapsal. Já jen upravím hodnocení. Vím, že 5* je hodně... jenže když já neoceňuji uměleckou stránku, ale to, jak mne film pobavil a pohladil na duši... a tento je opravdu milý. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Po nezdařené svatbě v televizi hraje skladba „White Wedding“ od Billyho Idola, který se ve filmu také objeví, konkrétně v letadle. (Knowho)
  • Produkce filmu trvala přes rok a půl. (JORDY)
  • Režisér filmu Frank Coraci má ve filmu menší cameo. Objevuje se jako postava zpívající skladbu "Love Stinks" ve chvíli, kdy kolem něj prochází Robbie (Adam Sandler) s mikrofonem. (JORDY)

Reklama

Reklama